Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
zdravím mamky (zejména) kluků a mám dotaz. Syn do mě už notnou dobu hučí, že nutně potřebuje „hotfíls“. Zná to asi částečně z reklamy, částečně od kluků ve školce a vzhledem k tomu, že má za chvilku narozky, tak zjišťuju ![]()
Nějak mi uniká princip tohohle vynálezu a fotky na netu mi to teda moc neobjasnily
Má to být jako nějaká vystřelovací dráha a k tomu autíčko? Dají se k tomu dokupovat díly nebo autíčka nebo tak nějak? Baví to vaše kluky?
Díky díky,
Fifík
No v podstatě si princip pochopila… Mi máme doma takovou velmi jednoduchou dráhu a ta má vystřelovací zařízení, kdy vymrští autíčko kupředu a pak záleží na té konkrétní dráze co se s autíčkem děje (něco přeskočí, nebo projede…) Autíčka se jistě dokupovat dají (my máme dokonce i jedno od MC donalda z Happymealu) ale jak jsou kompaktibilní jednotlivé dráhy to teda nevím, ale asi by k sobě jít měli…
No v každým případě si myslím že si s ní kluci vyhrají moc… Teda aspoň ti naši ![]()
Ahoj všem, chtěla bych HW dráhu darovat synovi ke 4. narozkám, myslím, že by z ní měl radost, protože je více druhů, chtěla jsem Vás poprosit, jakou konkrétní dráhu mají Vaši synové oblíbenou nebo jakou raději nekupovat, předem moc děkuji, krásný zbytek soboty, Lucka
@Terezm píše:
Ahoj, my máme tu na zeď a maximální spokojenost
Ahoj,
asi nás taky čeká koupě. Můžu se zeptat, kterou konkretně máte?