Hot Wheels

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1966
24.5.09 14:03

Hot Wheels

Ahoj,
zdravím mamky (zejména) kluků a mám dotaz. Syn do mě už notnou dobu hučí, že nutně potřebuje „hotfíls“. Zná to asi částečně z reklamy, částečně od kluků ve školce a vzhledem k tomu, že má za chvilku narozky, tak zjišťuju ;-)

Nějak mi uniká princip tohohle vynálezu a fotky na netu mi to teda moc neobjasnily :roll: Má to být jako nějaká vystřelovací dráha a k tomu autíčko? Dají se k tomu dokupovat díly nebo autíčka nebo tak nějak? Baví to vaše kluky?

Díky díky,
Fifík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18651
24.5.09 14:20

No v podstatě si princip pochopila… Mi máme doma takovou velmi jednoduchou dráhu a ta má vystřelovací zařízení, kdy vymrští autíčko kupředu a pak záleží na té konkrétní dráze co se s autíčkem děje (něco přeskočí, nebo projede…) Autíčka se jistě dokupovat dají (my máme dokonce i jedno od MC donalda z Happymealu) ale jak jsou kompaktibilní jednotlivé dráhy to teda nevím, ale asi by k sobě jít měli…
No v každým případě si myslím že si s ní kluci vyhrají moc… Teda aspoň ti naši :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
25.5.09 16:45

Lacenko, díky za odpověď, asi do nějaké té dráhy půjdem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
3.5.14 16:18

Ahoj všem, chtěla bych HW dráhu darovat synovi ke 4. narozkám, myslím, že by z ní měl radost, protože je více druhů, chtěla jsem Vás poprosit, jakou konkrétní dráhu mají Vaši synové oblíbenou nebo jakou raději nekupovat, předem moc děkuji, krásný zbytek soboty, Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
10.5.14 15:57

Ahoj, my máme tu na zeď a maximální spokojenost :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
19.1.15 21:00
@Terezm píše:
Ahoj, my máme tu na zeď a maximální spokojenost :P

Ahoj,
asi nás taky čeká koupě. Můžu se zeptat, kterou konkretně máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí