Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, zvažuji jestli koupit toto chodítko..http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=23356575&tab=0
Malý se krásně staví, snaží se ťapkat, tak si říkám, jestli by mu to nemohlo ke krůčkům..díky
teraz podľa mňa nie, keď sa ešte len stavia. Bude sa oň opierať a padať, ako mu to bude utekať dopredu…
Možno, keď bude starší a bude mať pevnejšiu chodzu? Neviem, potom je to ale zas zbytočné… Žiadne moje dieťa to nemalo, a prežili ![]()
Ahoj
mame neco podobneho,mala si s tim hraje a ted jiz i pochoduje pres cely byt.
Meli jsme neco podobneho a Jenik za tim capal uplne uzasne a bavilo ho to. Za sebe doporucuju. ![]()
Mame hodne podobny, akorat z Quelle za 450 Kc
A je to doted nejlepsi hracka. Fakt mu to k chozeni hodne pomohlo. Dostal ho v deseti mesisich, kdyz umel jenom stat a sedet. Byl stastnej, ze se s nim dostane, kam potrebuje, a nemusi slozite po ctyrech
Neujizdelo mu, bud stal, neob ho tlacil, ale nikdy s nim neupad. Ze zacatku jsem ho teda hlidala, kdyz se s tim teprve ucil, ale pak uz se to naucil „ovladat“ a korigovat to tlaceni, takze super
A dotedka si s nim hraje, ma to ruzny blbinky, vkladacky, mackatka, piskatka...... Fakt supr vec
Doporucjuju !! ![]()
Máme trochu jiný, M. ho dostal, když mu bylo necelých 10 měsíců a od té doby si s tím hraje furt - (viz metřík)
![]()
Ze začátku si nejdřív hrál s těma serepetičkama kolem, pak se stavěl a pak s tím chodil…
No teď už to rozebírá, lítá s tím po chodbě a furt je jedna z nejlepších věcí.
Nevím jak ho za cca půl roku předsvědčit, aby to půjčit malé sestřičce ![]()
Jo a máme tohle
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
dobrý je, že dá nastavit, že ty kolečka jsou ztuha, takže se dítě neopře a nerozplácne…
Díky moc, Danyelo dá se ještě koupit v Quelle? Ta cena je mnohem přijatelnější!! Tak jsem ho tam našla…je dobře stabilní???
Ahoj, ja jen, ze zrovna vkladam holkam do diskuze fotku, tak ji sem dam taky

Domca uz skoro 3 mesice krasne pochoduje kolem vseho, pousti se 1 rucickou, ale ze by sam stal nebo se snazil chodit, to ne
(ne ze bych ho nutila, me to vyhovuje, ze jeste nechodi
).
Tak jsme mu choditko poridili, ze to vyzkousime, kdyztak na nem bude jen jezdit a odrazet se. No a od prvniho dne ho miluje, porad za nim pochoduje a tak podobne
Takze za me doporucuju, i kdyz je fakt, ze se deti asi nauci chodit i bez nej
![]()
ZelvaVeruna: Tak jste mě přesvědčily, malému to objednám ![]()
Domča je šikulka ![]()
Dekuji ![]()
A jeste kdyz objednas to co chces, ktere ma nejake ty zabavicky/blbinky, tak si s tim vyhraje podle me jeste dele.
U nas byli na navsteve dva 2leti kluci a asi pul hodiny si hrali s takovym tim kresilkem pro mimino (hlavne ze hrali medvedi a blikaly tam svetla
)
marketa1 píše:jj je stabilni, ani jednou se mi s nim neprevratil
Díky moc, Danyelo dá se ještě koupit v Quelle? Ta cena je mnohem přijatelnější!! Tak jsem ho tam našla…je dobře stabilní???
podle mého taky záleží na podlaze v domě/bytě
na kachle co máme doma bych si netroufla nic s kolečkama… rozplácl by se mi hnedka. naproti tomu na koberec, proč ne. Vojta teda nic takového neměl a jako vždy si pucánek pomohl sám
„jezdil“ s takovým bobkem z ikei a pak chodil se židlí… ![]()
Ahoj.Tak já koupila když mu bylo asi 7 měsícu a když se začal stavět sám tak za tim normálně capkal a máme i dlažbu i koberce!!!takže se nerozplácnul nikde!