Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, nevíte co by to mohlo být?
Zničeho nic se to objevilo na dně voliéry pohybuje se to, objevuje, mizí, na různých místech třeba během hodiny. Připomíná to montážní pěnu…
Nevíte někdo???
To je hlenka, roste rychle, stejne tak rychle mizi-jakmile se ji narusi povrch. Takze jestli se ji nekdo dotkne zmizi na tom miste a vyleze jinde. Ale myslim neni nejak nebezpecna
Opravdu Hlenka
nenapadlo by mě, že něco takového existuje… Je to opravdu zajímavé a to jsem přečetla jen pár článků…
Díky moc za objasnění ![]()
@nixynka píše:
Opravdu Hlenkanenapadlo by mě, že něco takového existuje… Je to opravdu zajímavé a to jsem přečetla jen pár článků…Díky moc za objasnění
Ty jo, taky žasnu…
Tudíž tududu dům
Tu duuu duuu duu doo duuu
Znělka z akt X
Kdyby to někdo nepoznal
Pro jistotu dávám odkaz
Proboha ![]()
no to jsem zase něco někde četla, teď neusnu ![]()
pomoc, neee
„Ačkoli nemají žádný nervový systém, vykazují i jisté známky inteligence. Dokážou například nalézt optimální cestu bludištěm, mají prostorovou i časovou paměť, jsou schopny učení a vykazují i jistou schopnost strategického rozhodování[15].“
@Borrealis píše:
Proboha![]()
no to jsem zase něco někde četla, teď neusnu
pomoc, neee
„Ačkoli nemají žádný nervový systém, vykazují i jisté známky inteligence. Dokážou například nalézt optimální cestu bludištěm, mají prostorovou i časovou paměť, jsou schopny učení a vykazují i jistou schopnost strategického rozhodování[15].“
jedna dvě, jedna dvě, hlenka si jde pro tebe!
proč asi bydlím v bludišti?
domnívala jsem se, že je bezpečný,
před hlenkou
a ono kulový
pomooooc