HOUBIČKY NA NÁDOBÍ

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17718
8.6.06 16:08

HOUBIČKY NA NÁDOBÍ

AHOJKY,

potřebuji praktickou radu :-)- kam, ale spíš do čeho ukládáte houbičky na nádobí u dřezu ? Když poradíte i kde „to“ sehnat, tak úplně
super. :-):-) Budeme se stěhovat, tak chci mít kuchyň vybavenou :wink:

díky za rady, Irias

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5251
8.6.06 16:41

Irias,

to je docelá dobrá otázka 8O , já teda neukládám nikam. Když ji vyždímám, tak ji položím k dřezu vedle tekutého mýdla, jaru a cifu. Mamka ji dává do kelímku od ramy.

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
8.6.06 17:00

Jééé, to je fakt dobrý dotaz. Já ji vyždímu a dávám do odkapávače (který ukládám do trouby:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
8.6.06 17:18

viděla jsem někde takový drátěný program do kuchyně, poličky, háčky a tam byla drátěná polička co se přidělá na stěnu přesně na tu houbičku :D Jen si vzpomenout kde :evil:
Budu přemýšlet, Abaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
8.6.06 17:23

No, já si stejně neumím představit, že bych tu houbičku v kuchyni vystavovala :roll: Možná novou, ale třeba po týdnu mi přijde ještě dobrá, ale stejně… určitě bych ji někam schovala.

Moje babička má vedle linky udělaný poličky a tam to dává do kelímku od Ramy, už to tu někdo psal. Sice bych to doma nechtěla (poličky vedle linky:-)), ale pořád lepší, než to vystavovat.

Ale jsem zvědavá na další vaše nápady :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
8.6.06 17:35

Taktéž se hlásím k těm co jí vyždímou a dají vedle jaru :wink:
A budu to tak praktikovat i v nové kuchyni … přeci jen jí používám často na setření čehokoliv v kuchyni a furt jí odněkud vytahovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
8.6.06 17:50

Ahojky, já mám krabičku na mýdlo (je to vlastně mýdlenka na umývadlo), je to miska a v ní taková podložka na okapání .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
8.6.06 18:34

Ja mam takovou plastovou nadobku, pri trose fantazie to vypada jako stojanek na ubrousky, do ktere se houbicka postavi, ma to dirky, takze pripadna voda odtece a navic to ma 2 prisavky, takze je to upevnene na drezu.Jo a holky bezva trik na dezinfekci houbicky.Vlhkou houbicku (ne aby z ni teklo) se da na 3 minuty do mikrovlnky na plny vykon.Funfuje to bezvadne.Monys

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
8.6.06 18:37

Ahoj,

my máme koupený odpadkový koš na plenky z Ikea a k němu byli takové „pudla“ jakoby malý koš¨. (Pozor ne normální koš na odpadky, ale takový malý s poklopem. Prodáváný u vaniček a dětských věcí. :wink: ) Obojí bylo na přidělání na skříňku a já to měla ve vnitř ve dvířkách v lince. A tam jsem měla drátěnku, houbičku na nádobí a jar,prášek a špunt do dřezu. Bylo to schované a při tom ve skřínce pod dřezem takže po ruce. Na lince mi stálo jen tekuté mýdlo na případné umytí rukou při přípravě jídla. A to jsem vždycky kupovala v hezké flaštičce aby tzv. ladilo.

Ale netuším jestli to Ikea ještě prodává. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
8.6.06 20:06

Já jí vždycky řádně „vyperu“ vyždímám, a je položená na pidiodkapávači u dřezu … 8) Do skříňky pod dřez schovávám jen Jar a ostatní prostředky … mám tu houbičku pořád po ruce a nemusím nikde lovit … a páč jsme prasátka, tak pořád něco stírám … tedy když něco kutím na lince :wink: Mě ani nenapadlo to někam schovávat … ale pravda, takový nějaký šikovný držáček by byl hezčí :P

• Citovat
  • Upravit
15326
8.6.06 20:27

Ahoj,
mám přes celou linku lištu na drátěný program - skvělá věc.
Na ní mám malou poličku na houbičku, špunt, drátěnku a spec.čist.prostředkyna sklokeramickou desku.
PS: taková ta béžová porovitá houbička se zelenou drátěnkou, na koncích rozšířená, uprostřed zúžená, vypadá i po měsíci pořád jako nová.
Pa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
8.6.06 20:33

Dobrý dotaz :D

Tak já si koupila v Ikei kovovou tyč s háčkama na různé vařečky. Na dvou háčcích mám pověšný takový drátěný pidikošíček taky z Ikei a tam odkládám tu hubku. Je to super, panšto to dobře větrá :wink:

Dana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
8.6.06 21:35

j

Ahojky, houbičku NIKAM neschovávám - vždy když skončím v kuchyni mám zvyk,že ještě omeju jarem dřez, tak že se leskne :lol: skoro :lol: . Vyždímanou houbičku dám do něj a zadělám plastovým krytem - je to můj zvyk už pár let - občas - hlavně večer,když vyndám „něco z mrazáku“ na další den k obědu do lupnu do dřezu pod kryt také - nic není vidět, voda stéká pryč a zároveň to tak rychle nerozmrzá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
9.6.06 06:32

holky,mooooc díky za rady.

Já taky doteď používala spodek od plastové krabičky,ale i ta se musí pořád umývat. Jsem ráda, že se v obchodech dá nějaký set do kuchyně koupit, hned se po nějakém podívám :-)

irias

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
9.6.06 09:39

Já mám na dvířkách pod dřezem zevnitř (musejí se otevřít) přišroubovaný drátěný program. Na jedněch dvířkách mám jen lištičku na přehození vlhké utěrky, aby rychle uschla a na druhých dvířkách mám košík, ve kterém mám jar, houbičku, drátěnku, štětku a hadřík na utírání dřezu. Měla to tak vždycky moje máma a já to nějak pochytila od ní. Je to praktické, všechno mám po ruce a přitom schované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová