Anketa: kouříte cigarety?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
695
18.5.06 13:20

Anketa: kouříte cigarety?

Ahoj holky,
tak trochu pod vlivem jiné diskuse, ale i proto, že jsem na tuto otázku pomýšlela už dávno, jsem chtěla zjistit jak jsou na tom čtenářky emimina s kouřením cigaret.

Já sama jsem nekuřačka, která nikdy nezačla a nikdy nezačne. Musím ale ještě přidat comment, že mě strašně mrzí, že čím dál častěji potkávám mladší a mladší děti (a hlavně holky) s cigaretou v ruce.

Někdy si postesknu, jaké by to bylo krásné, kdyby kouření nebylo - čistý vzduch v restauracích, kam bych mohla zajít i s dítětem…to, co odhlasovali poslanci, nám vůbec nepomohlo.
Ahoj, Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7708
18.5.06 13:23

Já nekouřím, nikdy jsme nekouřila a začínat nehodlá.Kromě toho že to ničí zdraví tomu člověku a všem okolo to taky pěkně leze do peněz :P

Mě nejvíc štve když někdo nebere ohled na druhý, stoupne se vedle nějaké maminky s kočárema fouká kouř přímo na dítě. Nebo když potkám nastávající maminku a ta si s klidem vyhuluje…no je to sice jejich věc,ale chudák děti… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
18.5.06 13:25

Ahoj!
Tak já jsem nekuřačka, ale odnaučená. Kouřila jsem hodně dlouho. Za pár měsíců to budou dva roky, co nekouřím, a snad už můžu říct, že si už nikdy nezapálím. I když - nikdy neříkej nikdy. Ale fakt ne. Smrdí mi to, dusí mě to, odpuzuje mě to. V restaruracích mi to dost vadí a tudíž sedávám u okna. Teď, když je teplo - tak jedině venku. Souhlasím s tím, aby se vyhlásila na veřejné prostory prohibice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
18.5.06 13:26

Ahojky,

jsem nekuřačka, která nikdy nekouřila, nezkoušela to a ani to nehodlám zkoušet. :lol: :lol: Příjde mi to hnusný. Strašně mi vadí kouř a neohleduplní lidé. :evil: navíc bych škodila sama době, protože jsem těžký alergik. :cry:

všem krásný den !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
18.5.06 13:27

Můj milovaný dědeček, u kterého jsem trávila spoustu času, začal ve 13 a denně vykouřil šedesátku. Kouřil víceméně pořád. Vůně cigaret smíchaná s kolínskou Windsor mi dodneška evokuje něco moc moc příjemného a byla jsem rozhodnutá, že jen co budu mít 13, začnu taky kouřit, a aspoň krabičku za den. :wink:
No, a je mi 29, cigaretu jsem v životě v puse neměla, mám astma a jeden ze spouštěčů dýchacích obtíží je u mě cigaretový kouř. 8)
MMCH, starý pán kvůli mě přestal. Ze dne na den. Láska :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
18.5.06 13:27

Mě dusí nejenom kouř z cigaret,ale taky někdy když je někdo až moc navoněnej.hlavně třeba nějaký starší ženský co to přeženou s voňavkou a pak projdou 5m od vás a jde to cítit všude,to je kolikrát ještě horší… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
18.5.06 13:33

AHojky,

já jsem nekuřačka, ale asi tak 10 cigaret v životě jsem vykouřila.
Smrdí mi to, vadí mi, že manža kouří a já kouřit nehodlám.

Holt zkusit jsem to musela a musím teda říct, že nic moc.

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
18.5.06 13:40

Ahojky,
já se hlásím k odnaučeným nekuřačkám, bude to asi tak 2 a 1/4 roku, co nekouřím. Ale nikdy jsem nebyla silná kuřačka, nejvíc jsem toho vykouřila vždycky na nějaké pařbičce, jinak třeba jenom tak 2 denně. Takže přestat mi nedělalo moc problémy.
A můžu potvrdit, že je pravda, že odnaučený kuřák, je horší než ten, co nikdy nekouřil. Jsem na to teď úplně alergická. A vedle na balkoně nám vyhulujou sousedi, takže když tam někdy Mišák spí, má opravdu zdravý vzduch, ach jo. No a když jsem v těhu, ještě třeba i v 8. měsíci stála na zastávce na bus a vedle mě si někdo zapálil, tak jsem taky fakt kvetla. Některý lidi jsou strašně bezohledný.
Kéž by kouření na veřejnosti zakázali.
 P+M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
18.5.06 13:40

Ahoj,
tak já jsem taky nekuřačka, ale odnaučená. Nekouřím 3 roky a na 100% vím, že už nikdy nezačnu. A proč jsem vůbec začínala? No protože jsem si jako puberták připadala děsně důležitá a když jsem zjistila, že už nejsem důležitá, ale blbá, tak nebylo zrovna jednoduchý s tím přestat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
18.5.06 13:42

Hani,hlavně že se ti podařilo přestat ne? Vidím že máš děti krásně o sobě :D to musí být super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
18.5.06 13:59

AHOJKY,

TAK JA JSEM TAKY NEKURACKA. ZKOUSELA JSEM TO JEN JAKO FRAJERINKU V PRVAKU A BYLO MI Z TOHO TAK ŠOUFL, ZE JSEM CIGARETU UZ VICKRAT DO HUBY NEVZALA :wink: :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
18.5.06 14:10

Já jsem taky nekuřačka a nejvíc mě štvou kuřáci v restauracích.Maminky s kočárkem a cigaretou teda taky,ale dokud nekouří nad mým kočárkem,říkám si-jejich věc :?
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
18.5.06 14:18

Ahoj,
nikdy jsem nekouřila a nikdy nebudu.
Neuvěřitelně mě se..u těhotné ženské a maminky, které ani kvůli svým dětem cigaret nevzdají. Štve mě, že jako nekuřák jsem nucená inhalovat cigaretový kouř … je to strašně bezohledné a není kam se před tím schovat!!

Jo - a děsí mě, když vidím, jak malé děti už kouří … Představa, že by jednou moje malá sladká holčička mohla kouřit … brrrrrrrrrrrrrrr :(

Baghira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
18.5.06 14:21

Přidávám se k nekuřačkám, jako odstrašující příklad mi stačil rok s mou první velkou láskou - bylo nám oběma 16, já neměla cigaretu nikdy ani v puse a on dal za den krabku… štvalo mě to, ale neřešila jsem to, dokud mu nebyly cigarety přednější než já… nicméně, ten rok jsem byla silný pasívní kuřák a na plicích se mi to podepsalo dostatečně…
kuřáci patří do kuřárny - ani v hospodách by se kouřit nemělo… ráda bych si s manžou zašla někam na chvilku posedět - ale jedinné řešení je čajovna…
taky mě štve, když jsem teď s pupkem ve městě, sednu si v parku na lavičku, která je prázdná, abych si na chvíli odpočala a přisedne si klidně někdo, hned zapálí cigaretu a bafá to na mě… totální netolerance…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
18.5.06 14:31

ahoj,tak jsem nekuracka,odnaucena.
tady si muzete precist muj nazor :?
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek