Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@inthense manžel to taky nejdřív zkoušel a až si jakoby doopravdy řekl ende šlus tak to klaplo. Začátky byly docela krutý jaký měl z toho nervy na pochodu, ale pak už se to začalo srovnávat. Ještě pak hodně let říkal, že má chut si občas zapálit, ale možná to bylo tím, že dělal v kolektivu kde se kouří. Dneska je to už skoro 20let co přestal a až posledních nevím možná 5let co řekl, že by si už nezapálil a co mu to začalo i vadit na druhých. Dokonce už vyhledává pouze nekuřácké restaurace ![]()
Můj manžel přestal taky kouřit, vydržel a když mu bylo ouvej měl lízátka bonbony… Ale dokázal to.
Můj táta ten asi dřív kouřil, pak měl nervy a začal, kouřil pár dní a přestal. Pamatuji si, jak jsme se potkali v nějaké hospodě. On tam seděl s chlapama u pivka a kouřil. A jdu k němu a říkám ty jako kouříš?? On že jen u piva. Už nezačal znovu. Taky to vydržel, obdivuju ho.
@Denisa76 ja uz to zkousela hodnekrat
jednou jsem vydrzela 6 dni, to jsem byla v nemocnici, ale jakmile jsem mohla ven, sla jsem kourit.ja to mam jako zvyk, ale abstak necitim
snad mi jednou prijde den, kdy reknu dost natrvalo ![]()