Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Plzeňský kraj rostou, jižní Plzeňsko a Klatovsko, známý dokonce k hřibům přitáhl i pár obrovských pichavek ![]()
@jizerka a kam chodis do brd? To je rozmital pod tremsinem?
Rožmital je pro mě už trochu z ruky, tam jsem byla jednou u padrťskych rybniku (moc krasný) a tam mě všude zarazily cedule nevstupovat - miny. (Jestli to lidi dodržujou tak tam bude hub dost????)Já chodím na druhou stranu hřeben kytin - malý chlumec.
@pajulinkaa pichavky mame pravidelně, prý jsou úžasné jako řízky (houby nejim, tak nevim, ale vždy se po nich zapráší). U nich je výhoda, ze rostou porad na stejných místech. Jednou najdeš a mas vystaráno ![]()
Rostou dost, ale jenom tam kde je vlhko, musel jsem prolézt hrozný kotáry, ale úlovek dobrý. Posázaví…
@Vendullinka pěkný úlovek
. Mohu se zeptat kde přesně? Chystáme se s dcerou zítra, tak ať jdeme na jistotu ![]()
Ve středu jsem se toulal v lesích za Novými Hamry v Krušných horách a rostou. To nejlepší teprve přijde.
Jizerky vcera, maly kosik 2× a mam zastoupene vsecky druhy. Ale les je suchy, rostlo to jen u vody, za jezirkem a kolem potucku, ve vysokem boruvci…
@katulka.k Žlutava a Halenkovice a mám info i o dobrem stavu v Kateřinicích ![]()
Jižní Čechy středa za hodinu s půl 500 praváků, tři dospělí a jedno malé dítě. Les velikosti cca 1 až 1 a půl aru. Takže klasická zahrada velikostí. Včera stejné místo 200. Dnes Šumava kolem 300 velikost od dvou do deseti cm, mladé houbičky. Vše rozdáno známym a sousedům, co se do lesa nedostanou. ![]()
@kamiŠ a kde v jizerkách? Já myslím že by se našlo podél kamenice z jozefáče na přehradu
Moravskoslezský kraj, Visalaje, za necelé 2hodiny každý plný koš, ale bylo to o víkendu, teď už nic moc nebude, je sucho, 30° a vedro udělá své.
@Pejuska píše:
@alisekR chtěla bych být Vaše sousedka![]()
![]()
Nechtěla, to bys chodila sama a už bys je nemohla ani vidět. Hádej co vidím, když zavřu oči. ![]()