Houpací zviřátko

2073
13.9.07 12:21

Houpaci zviratko

Ahoj,
malemu za chvili bude rok a tak jsme mu chteli koupit nejakou peknou hracku - a tak nas napadl houpaci kun (nebo nejake jine zviratko) No a ted kdyz jsem to videla, jak to vypada - tak si nejsem jista jestli je to pro nej vhodne a prot bych se chtela zeptat zhruby od kdy jste houpci zviratko vyuzivali a take asi jak dlouho si s nimi deti hraji.
Puvodne jsem myslela, ze koupine koupaciho kone, ale ten mi prijde dost vysoky a bojim se, ze kdyz do nej doroste, ze bude mit jine zajmy :-) No a ted jsme objevili krasneho oslika - ten je torchu nizsi…
Diky moc.
Verveve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2114
13.9.07 12:37

Malé sme kupovaly k roku houpacího losa, dodnes se na něm občas zahoupe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
13.9.07 13:01

Máme takový ty klasický dřevěný kohouty ještě po nás. Dají se koupit i teď. Je tam opěrátko a držátko. Houpacího koně jsme měli taky od roka, ale Honzík se na něm vyřádí až teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
13.9.07 13:05

Diky moc za reakce - tak vidim, ze rok je skutecne vhodna doba nejake houpaci zviratko koupit.
No po pravde ani moc vyber nemame - jedny rodice koupili takove odstrkovaci auticko a gumove skakaci zviratko, druhy rodice zase velke auto, tak jsme koukali co koupit dalsiho na napadl nas ten konik - tak do nej asi pujdeme.
Jeste jendou moc diky.
Verveve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
13.9.07 13:09

Ahoj, mě se moc ty houpadla nelíbí, tchýně ty kohouty vytáhla po manželovi z půdy, no hrůza :roll: Naštěstí na to malej není :wink:
Co třeba tohle, z toho jen tak nespadne (snad):
http://www.ikea.com/…cts/50081659
http://www.ikea.com/…cts/40100253
 http://www.ikea.com/…ts/S29823974

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.9.07 13:10

houpací zvířátko

Ahojky, my jsme malé k roku koupili houpacího koníka od little tikes červeného, ale mají i modrého, stál nás 759,– nebo tak nějak.Na různých internetových stránkách se ceny liší. My ho brali přes čáryfuk. Je super, příjde mi hodně bezpečný, narozdíl od losa či soba z Ikei nebo klasického houpacího koně a navíc se dobře čistí. Je z plastu, takže ho utřu hadrou a je to. Jsme maximálně spokojeni. Od roku se na něm houpala denně, teď jsou jí 2 roky a ještě se houpe. Zdravím všechny maminy.

• Citovat
  • Upravit
160
13.9.07 13:51

Ahoj
jak psala přede mnou anonymní, tak máme taky koníka od Little Tikes červenýho, je nízký, bezpečný a využíváme ho od roka a ještě doteď. Když k nám příjdou na návštěvu Anetky kamarádi, tak je koník pořád v akci, Andrea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
13.9.07 14:04

já jsem kupovala dřevéného houpacího koníka Vítkovi, loni k Vánocům, to mu bylo devět měsíců a myslím, že se na něm houpe, čím dál víc :) , je nízký a vzadu má opěrátko a Vítek ho má rád od prvního okamžiku pod stromečkem :D , sehnala jsem ho přes net v dřevěných hračkách lumpík, ale pokud si najedeš pod heslem dřevěné hračky vyjede ti spousta firem z různými nabídkami houpadel (tak se tento sortiment jmenuje odborně :lol: ), přeji šťastnou ruku při vybírání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.13 09:20

Ahojky, chtěla bych se informovat o houpacím zvířátku s křesílkem, třeba od Nattou mají pěkný. Původně jsem chtěla koupit bez sedátka nějakýho koníka, ale malý je 1 rok tak by jsme asi moc nevyužili zezačátku. Píšou že tato houpačka s křesílkem je do 3 let, nemáte některá toto zvířátko? Jak je to sedátko velký a vejde se do něj i 3 leté dítko? A jak se mu do toho křesílka samotnému leze, má dost prostoru? Nechci kupovat docela drahou věc aby vydržela třeba jen rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí