Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chtěli by jsme na vánoce koupit malé kuchyňku s příslušenstvím.Prosím poradíte s jakou jste vy spokojeni?Cenově do 1500 kč.Díky moc Jana
![]()
Toby mě taky zajímalo, viděla jsem jen takové plastové a ani to nevypadalo jak kuchynka.
Ve školce jsme měli takovou dřevěnou, to byla paráda, něco podobného jsem sháněla, ale marně.
Dřevěnou kuchyňku jsem viděla v Quelle a byla nádherná, ovšem do 1500 ji nepořídíš.....Jo holt budem muset přidat, pokud se tatínek nerozhodne sám přiložit ruku k dílu.
Ahoj,taky hledám něco pro Ježíška a našla jsem ještě kuchyňky v Quelle, jak psala LinkaK, ale nevím, jakou, mají je tam do těch 1500,– Chtěla jsem vložit odkaz, ale nejde to, tak pohledejte www.quelle.cz
A ještě dotaz na MaK:
líbí se mi vaše kuchyňka, jak jste s ní spokojeni a co v ní všechno je?? Myslím tím nádobí, nějaké imitace potravin atd..Dík
![]()
PeZa -je k ní kastrůlek,naběračka,obracečka a pak ještě taková jakoby naběračka s dírkami,asi jakože na těstoviny(popis hodný hotentota,ale fakt nevím,jak se tomu říká
).
Pak jsou tam tři papírové krabičky-Cornflakes,těstoviny,čokoláda.
Dva talířky,dva hrnečky,3 zákusky
Tyčový mixér s nádobkou a pak myslím ještě lilek,rajče a kuře.A to je asi vše.Máme ty věcičky smíchané s ostatním nádobíčkem,tak snad si to dobře pamatuju(tím lilkem,rajčetem a kuřetem si nejsem jistá)
Jedna plotýnka dělá zvuk vařící se vody,druhá prskající pánve-když se na ně postaví kastrůlek,gril jakože prská
Spokojení jsme s ní moc,dcerka nejvíc ocenila ty zvuky ![]()
Monika
MaK, asi bych do ní šla, líbí se mi a vejde se nám přesně do přízemí „patra“ kterou manžel vyrobil a mladá spí nahoře a dole má domeček. Děkuju za popis, bylo to trefné a úplně dostačující ![]()
pěkný víkend