Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj tak já nemusela houpat neustále, ale dcera spala jen v kočárku, takže ujezdit a spala bylo to na bednu ![]()
Nevim jak odnaučit, ale vím že se prodává houpadlo na kočárek jen to přiděláš ke kočárku a zapneš a houpe se sám tak kdyby bylo nejhůř zkus nad tim popřemýšlet ![]()
@dotazyvsehodruhu píše:
Jak odnaučit houpání v kočárku? Malý spí klidně 2-3 hodiny ale pouze pokud se s ním hloupé v kočárku. jakmile přestaneme už se je probuzeny. takze sedím nebo jezdim 2hodiny jen tak a houpu a nic doma neudelam.mate nejake rady jak odnaučit?![]()
![]()
![]()
Zkus ho houpat a pak jemně přestávat. Když začne zase, tak dej dudlik, plenu přes hlavu nebo tak.. naši to naučili mojí dceru a myslela jsem že se pověsim
Ale tohle zabralo..
Ahoj taky jsem musela houpat pořád, když jsem zastavila byl do pár vteřin vzhůru. Odnaučil se to sám, někdy kolem 10 měsíce.
@dotazyvsehodruhu píše:
Jak odnaučit houpání v kočárku? Malý spí klidně 2-3 hodiny ale pouze pokud se s ním hloupé v kočárku. jakmile přestaneme už se je probuzeny. takze sedím nebo jezdim 2hodiny jen tak a houpu a nic doma neudelam.mate nejake rady jak odnaučit?![]()
![]()
![]()
Ahoj,
jak je dítě velké? Pokud malé, jsou rézné hapací postýlky, lehátka, ale i různé houpací a vibrující krabičky (ani nemám přehled, co vše na trhu je). ALe zase na druhou stranu, je to jen živení nějaké závislosti ![]()
U nás tedy bylo jednu dobu to samé, jen jsem vytáhla klíče a během te chvilky, co se kočárek nehýbal už byly holky vzhůru. Jsme se smáli, že mají radar
ale kolikrát stačilo dát kočárek na terasu, kde prostě vál vítr, slyšely ptáky a ruch a spaly dál ![]()
Holky diky. zkusila jsem objednat Rockit- přenosné koupali na kocarek- jak doporučovala KACKAXX… ![]()