Houpátko Bright starts

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4671
13.2.14 08:43

houpátko Bright starts

Ahoj,
chtěla bych pořídit pro naše budoucí mimino houpátko od Bright starts Bella Vista nebo Duckling. Chtěla jsem se zeptat, kdo z Vás ho má? Stačí to polohování na to, aby se v tom pohodlně krmilo, dokud si dítě nesedne? Jde mi primárně o to, ale taky jsem chtěla, aby se to samo houpalo, když už budeme něco takového pořizovat.
A celková spokojenost a reakce dětí?
Děkuji. Nějaké diskuse k BS tu sice jsou, ale starši a nějak jsem z nich nevyčetla to, co potřebuju vědět.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
550
13.2.14 08:54

My ho máme a musím říct, že na krmeni je to pěkně na prd..Zrovna včera se mi v tom malej tak šikovně prohnul, až se to zhouplo a vylila jsem kaší jak na něj, tak na sebe. A ani houpání se mu moc nelibí. Raději se plácá na zemi nebo v postýlce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4613
13.2.14 08:59

Ahoj, máme Vintage Garden, což je podobné - je tam několik melodií a samo to houpe (několik rychlostí). U nás jedna z nejvíc využívaných věcí, teď hlavně na krmení, malé se líbí, že má rozhled, vydrží tam zhruba půl hoďky, to je fajn, když člověk potřebuje něco udělat a mimčo odmítá být na zemi. Ale každé dítě to má jinak, je to trochu sázka do loterie. Máme ho z bazaru, takže za poloviční cenu, za plnou se mi zdá už dost drahé, zejména když člověk neví, zda to využije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
13.2.14 09:10

Taky máme houpátko BS. Na krmení jsme nepoužívali, chtěla jsem, aby byla zvyklá hlavně na jedno místo, takže jsme pořídili polohovací židličku. Ale jinak za nás spokojenost, malá se ráda houpe, je to jedno z mála míst, kde usne sama i když jí trápěj zoubky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
13.2.14 09:17

Mame uz rok a pul, prcek vyuzival hodne, ted ho pouziva druhe ditko, ale starsi do nej stale leze a houpatko fakt vydrzi i najezdy toho osmnactimesicniho.
na krmeni se pouzit da, ja ho pouzivala, protoze jsem zacinala ve 4m a zadna zidlicka mi na to neprisla vhodna. ale krmit se v tom da opravdu jen na uplnem zacatku, protoze to neni moc pohodlne, musis si tu sedacku nejak pridrzet, protoze jinak se ti dite zhoupne, kdyz zacne treba protestovat.
ale jinak naprosta spokojenost, stalo za ty penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
13.2.14 09:44

Díky zatím za postřehy. CHápu to teda správně, že to nejde nějak zaaretovat, aby se to ani nehlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
13.2.14 09:50
@koblizek8 píše:
Díky zatím za postřehy. CHápu to teda správně, že to nejde nějak zaaretovat, aby se to ani nehlo?

To se bohužel nedá, leda si to nějak svépomécí na krmení „zaaretovat“. Taky mě tohle čeká, ještě neodkrmujeme a máme BS houpátko. Mně to hlavně pomáhá na změnu, když se malý na zemi nudí a potřebuju něco udělat, tak si tam hoví sám a má výhlad, co mamka dělá :). Ale je to asi dítě od dítěte, jak se kterému v čem líbí, taky jsem tápala, co pořídit a jestli se mu to bude aspoň trochu líbit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6000
13.2.14 09:58

My mame starsi model…jen vibruje. Maty v ni byl od narozeni, nyni mu je 5,5 medice a pravne ho v nem prikrmuji. Ma 3 polohy a nam to staci. Prikladam fotku v 1 mesici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
13.2.14 11:05

No, tak se začínám teda asi postupně přiklánět k tomu vibračnímu…
ach jo, když já nevíííím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
26.1.15 11:49

Ahoj, chci se vás jen zeptat - kdo tohle houpátko máte… jde vám v tom dítě připoutat těmi pásy? Mně to prostě nejde, protože jsou krátký. :| Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6000
26.1.15 19:56

@Ivulenka já jsem ho poutala a šlo mi to ;) Ale taky jsem je měla jen tak tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie