Uvřískané 3m mimi - spurt?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
uvřískané 3m mimi - spurt?
Maminky, jsem nešťastná, někdo mi před týdnem vyměnil miminko
![]()
Naše malá je na UM (Hipp), přecházela velmi pozvolna, ubývalo mi MM. Předtím Nutrilon na dokrmech od narození, měla po něm koliky a betonoval ji…UM vypije denně cca 800ml v 6-7 dávkách. Jsou nám 3M.
Od minulého týdne je holčička protivná, neskutečně vříská, nelze ji utěšit, nezabírá chování, mazlení, nic! někdy se ani pořádně nenají, protože jak je rozvřískaná, zaskakuje jí, kašle, polyká vzduch, blinká…je to začarovaný kruh - chce se najíst, ale sama si to nedovolí…
večer je to nejhorší, to se asi přidá ještě zpracovávání dojmů z celého dne…Usíná vyčerpáním, ani po probuzení není spokojen a veselá. Moc si nehraje, neužívá si koupání..vše, co předtím měla ráda. Dnes poprvé po dvou měsících nespala celou noc - běžně spí tech 7-8hod, ale teď vyžadovala po 4 hod jídlo, což se dělo naposledy ještě v 6tinedělí…
Už se srovnávala, ale jeli jsme na víkend pryč - tedy spousta nových dojmů a lidí…ona to asi špatně nese a tak se ta mrzutá nálada vrátila…pomalu mi praská hlava ve švech, protože nevím, co s ní…
Nechová se tak, jakoby jí bolelo bříško (máme bohaté zkušenosti z dob Nutrilonu) - nenatahuje nožky, prdí, nesvíjí se, takže bolení z UM to nepřičítám. PO očkování jsme už přes 14 dní, neměla žádnou reakci, jen víc spinkala 1 den…
může to být spurt? a přejde to někdy?
Jak dlouho trvaly 3M spurty u vás a jak se vaše děti chovaly?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nám takhle mrňous taky začal vyvádět, pořád brečel, nepomáhalo nic- chování, houpání atd., přes den se budil po 10 minutách se strašným křikem, večer už býval úplně vyčerpaný…Nakonec jsme skončili v nemocnici na pozorování, kde mu zjistili zvýšené jaterní testy a prý málo jedl, proto se tak choval. Další věc byla, že jsme pak zjistili, že mu rostly zuby. Každopádně moje rada je zkontaktovat dětskou lékařku ať mimčo prohlédne, protože nic není jen tak a lepší mít jistotu, že je vše ok…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit