Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
My ji máme. Dá se hrát ve dvou, ale samozřejmě je to lepší ve 4, nebo aspoň ve třech
Máme tu klasickou verzi.
Dreru zaujala loni uznamych, neni spatna, ale kdyz hraje vic hracu, je hra zajimavejsi
Nás baví, ale hrajem teda ve čtyřech. Jako nouzovka to ve dvou půjde taky.
Jo a skvělá strategická hra jsou Osadníci z Katanu. Taky se dá hrát ve dvou, ale stejně jako Krycí jména je lepší ve třech nebo čtyřech.
@Tableta osadnici jdou v e dvou?
asi musim kouknut
ja jsem furt na tom,ze nas musí byt vic.ale hra je to bezvadna
@maryska Ve dvou se hraje verze Duet v zelené krabici. Máme, doporučuju. Původem je to ale partyhra, čili pro větší skupiny.
Osadníky hráváme tak, že každý hraje za dvě barvičky; pro dvě jsou jiné než „základní“ verze.
@finduska Jdou, ale není to vončo, protože nemůžeš obchodovat s ostatními hráči. Jako můžeš, že jo, ale přece to nebudeš ulehčovat „protivníkovi“ ![]()
Mě přijdou krycí jména pro 11 letou těžká
máme verzi duet a baví nás, lepší ve 4. Co třeba hra Labyrint Cesko?
@Bubla_Bučková píše:
Mě přijdou krycí jména pro 11 letou těžkámáme verzi duet a baví nás, lepší ve 4. Co třeba hra Labyrint Cesko?
Kryci jmena hraje i sedmileta.
@Lama Lama No ono je hraje a hraje. Pravidla pochopí, ale ty konotace k těm slovům, to je u těch mladších často slabší. Napovídat nemůže, a hádat leda ve dvou - takto „hraje“ moje dcera taky. Ale plnohodnotně s dítětem to IMHO jde tak od deseti nejdřív.
Hraje sama jako samostatny hrac. Samo to nezvlada stopro , nezvladne kombinace trch nebo ctyrech laret, ale to obvykle ani desetilety.
Skvělá hra!
Ale určitě spíš pro starší a pro 4 lidi, je potřeba už nad tím přemýšlet a mít tak trochu všeobecný přehled.
My to hrajeme dospělí vždycky na chatě a je to super. ![]()