Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré odpoledne:) chtěla bych se zeptat zda tu někdo hraje nebo hrával hru the sims 2 mám doma originál cd ale ztratila jsem registracni kod tak kdyby nahodou někdo z vás mel budu moc vdecna:) Děkuji a hezký den:) ![]()
Ahoj, občas se dají sehnat generátory kódů, což je nelegální. Nebo se dají takhle starý hry koupit za pár kaček třeba tady nebo na různých webech s hrami typu Steam ![]()
@leňulejedna píše:
http://www.tatrovak.wz.cz/simskeys.html
tyhle kody jsem si prave nasla ale ani jeden mi tam nejde:(
@Romik2 To je divný, mně to vždy fungovalo.. ale já si to teda celý stáhla
zkus ještě nějaký vyhledat, mělo by to fungovat, držim palce ![]()
@leňulejedna píše:
@Romik2 To je divný, mně to vždy fungovalo.. ale já si to teda celý stáhlazkus ještě nějaký vyhledat, mělo by to fungovat, držim palce
a přes co jste to stahovala? k tomu sjute ale musela mit utorrent a daemon že? uz jsem zkusila plno kodu a nic:(
@Romik2 Normálně na ulozto.cz jsem zadala the sims 2 cd 1 iso, pak ještě cd 2, 3 a 4. Pak ještě stáhneš crack a exe, ale pak nevím, to mi dělal přítel
ano daemon je potřeba. To se taky dá vyhledat a stáhnout asi. Nějakej chlap doma by ti měl s tím poradit ![]()
@leňulejedna píše:
@Romik2 Normálně na ulozto.cz jsem zadala the sims 2 cd 1 iso, pak ještě cd 2, 3 a 4. Pak ještě stáhneš crack a exe, ale pak nevím, to mi dělal přítel :thděkuji moc vzdavam ink: ano daemon je potřeba. To se taky dá vyhledat a stáhnout asi. Nějakej chlap doma by ti měl s tím poradit[/
děkuji moc:) hezký den:¨)
Napiš na podporu a oni ti dají kod, který zadáš do originu a budeš mít úplně všechno ![]()
Jee, to bych si zahrála
zkusím stáhnout dle vašich rad a když tak přijdu pro radu
![]()