Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, mohla by mi nějaká dobrá duše poradit, 1,5 roku sem nehral a jsou tu ted novinky v podobe regaty, co to je? Co tam mam plnit nebo jak to hrat, anglicky neumim tak sem z toho zmatenej jak fcela. Jsem lvl 44. Za připadne odpovedi dekuji.
Regata je soutěž celého cechu ve kterém jsi vybereš si úkol který chceš plnit a máš na to časový limit zactýden regaty můžeš splnit 15 úkolů 16 si koupit za zelený lístky čím. Více má celý cech bodů tím na konci získá lepší ceny. ![]()
Zdravim prosim o radu. Jak odstranit silnic co jsem prvne postavila a tet ji potřebuju dat pryc. Dekuji ![]()
Dole máš zelenè šipky na ty klikneš pak na silnice a poslední ikona je rozbít silnici a tím ji zrušíš. ![]()
Ahoj. V naší regate porad tapeme jak je to s přidáním dalších přátel, mezi úkoly je jich mít 75, ale přes 50 nás to prakticky nepustí. Nepřišel někdo na to na jak to funguje? Dik
Jako že je váš v coopu 50? My jedeme regatu pouze úkoly za 135 ostatní se maže jsme pouze Češi a Slováci název Českomoravská banda kdo by chtěl přijít vítáme hodně si pomáháme.,????????????
@kulicka132 Neee že je nás 50, to nás je samozřejmě 30. Já se ptala na přátele
to je rozdíl
Ahoj všichni, chci se zeptat na čem se da v téhle hře vydělat bankovky, furt mám za všechno jen mince, jenže ty mi jsou na houby když chci stavět budovy, furt mi chybí cihly…Jak se dostáváte k penězům vy? strašně me to brzdí…dik
Bankovky buď jedině koupit za peníze nebo ve vrtulnících sledovat filmaře-reklamy chodí každou hodinu dá buď peníze nebo zelený peníz. Pak se objevují v truhlách.
Ahoj všem v hlavní budově jsem narazil na úkol Walk of Flame collection…nikde jsem nic nenašel, píše to tam že mám instalovat one statue from Walk of Flame collection… absolutně netuším co vlastně mám udělat.
@gloorka píše:
Ahoj holky, hrajete nektera na mobilu ci na tabletu Township? Jak jste daleko? Jsem 40level a otevrelo se mi Zoo.Jak ziskavate co nejvic diamantu? Jde treba nejak kratit cas na cekani na vlak, pozemky atd? Dik za reakce. Verca
Ahoj já jsem 44 level diamanty se získávají v dolech nevím jestli je mas otevřené doly
hru mám v mobilu. Vlaky neurychlis po čtyřech hodinách ti přijedou když je naplnis
pokud nemáš ty papírový peníze ![]()
@pageta píše:
Ahoj všichni, chci se zeptat na čem se da v téhle hře vydělat bankovky, furt mám za všechno jen mince, jenže ty mi jsou na houby když chci stavět budovy, furt mi chybí cihly…Jak se dostáváte k penězům vy? strašně me to brzdí…dik
Ahoj ty bankovky se moc získat nedají jen za splnění nějakých úkolů a pak leda koupit prez m platbu taky me to brzdí nemám dostavěné budovy a pak za ty collection když dosáhnete třech hvězd ![]()
Ahoj mám prosbu chci si přestavět město a nejdou mi ukládat ty budovy a domečky máte někdo zkušenost? a pokud někdo hrajete tak jak vas najdu? Díky ![]()
Ahoj potrebujem poradit neviem ako sa dostat ku zradlu pre zvierata