Hra Township

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
15.1.22 20:15

Ahojte sme celkom super Team voláme sa CZ/SK a hľadáme aktívnych spoluhráčov v regatte hráme 135/16 samozrejme hrať regattu nieje podmienkou ale pomáhať spoluhráčom keď môžem a aspoň trochu komunikácie občas sme ukecany 😊 😃keď si dáte do vyhľadávača v townshipe mäsu skupinu hľadajte mena LATown, Peter, atinka, Bibi lebo to sme my je nás viac ale nebuď tu všetkých vypisovať

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.1.22 20:17

Ahojte sme celkom super Team voláme sa CZ/SK a hľadáme aktívnych spoluhráčov v regatte hráme 135/16 samozrejme hrať regattu nieje podmienkou ale pomáhať spoluhráčom keď môžem a aspoň trochu komunikácie občas sme ukecany 😊 😃keď si dáte do vyhľadávača v townshipe mäsu skupinu hľadajte mena LATown, Peter, atinka, Bibi lebo to sme my je nás viac ale nebuď tu všetkých vypisovať

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.22 15:49

Ahoj, ještě ke hře Township. Já mám 4 lodě, ale stále mám jen broskve, melouny a švestky. Potřebovala bych jiné ovoce, ale nevím jak na to.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.8.25 10:59

Ahoj všichni! Hrají Town ship, mohli by jste mi prosím poradit jak dát do pohybu lodě? Mám 2 ale nejezdí🥴 😂Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí