Hra Township

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
36
6.10.15 14:42

Hra Township

Ahoj holky, hrajete nektera na mobilu ci na tabletu Township? Jak jste daleko? Jsem 40level a otevrelo se mi Zoo.Jak ziskavate co nejvic diamantu? Jde treba nejak kratit cas na cekani na vlak, pozemky atd? Dik za reakce. Verca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
754
6.10.15 15:14

@gloorka ahoj :) hraju, jsem v 32 levlu. cekani na vlak urychlis jen za ty dolary :( ani nevím, ze je tam zoo :D a dostala si se nějak na moře na ten ostrov?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
6.10.15 17:58

Ty dalsi ostrovy se otviraji v ruznych levlech a rozsiruji se jak pozemky.Mam zatim jen ten zaklad.Spis kupuju pozemky.Ty dolary vecne nemam :D. Zoo se ti otevre ve 40 a je to u aventu za vlakovym nadrazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
6.10.15 19:30

No to já je taky nemam :D pak ještě jdou vlaky urychlit za ty cihly, ale jak získat víc drahokamů netušim :( jsem na té hře normálně závislá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
30.10.16 21:59

Ahoj, zkusím oživit diskuzi. Jestli někdo hrajete Township a chcete do výborného
českého cechu, zkuste poslat žádost organizaci s názvem CZ Chlivek, hrajeme zlatou ligu v Regattě, jsme velmi aktivni a máme 3 volná mista. Podminkou je pomoc ostatnim a hlavně splněni všech 15 úkolů Regatty. Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.11.16 18:10

Ahoj, hraji také a nemohu najít nikoho z ĆR. Když dám v přístavu do SEARCH cokoliv co začíná CZ nic to nenajde. Zkoušela jsem hledat co mne napadlo a nic, už jsem si říkala, že snad u nás hraji sama. Zložila jsem tedy vlastní skupinu pod názvem CZ. Raději bych se však přidala k někomu kdo má již nějaké zkušenosti. Poraďte prosím co s tím. Díky Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.11.16 11:39

Ahoj Ivo, budeme rádi když se k nám přidáš, zkus napsat do SEARCH v přístavu
CZ Chlívek, je divné, že ti to nejde, jaký jsi level?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.11.16 10:05

Jsem Level 24. Opravdu vás nemohu najít. Nenajde mi to vůbec nic co začíná CZ. Zkus prosím najít mne. Skupinu jsem nazvala CZ a jmenuji se Township Mumu. Jedinné co mne napadá je to, že hraji na počítači, ale to by neměl být žádný rozdíl na jakém zařízení mám hru spuštěnou. Zrada bude asi někde jinde, budu pátrat dál co s tím. Díky Ti za odpověď. Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.16 10:28

CZ Chlivek

Ahoj, kdo hrajete hodne aktivne tak se k nam muzete pridat, poradime a pomuzeme. jinak vlaky se urychli zvysovanim levelu za cihli. ja jsem lvl 62. nase skupina hraje zlatou regatu a byvame na prvnich prickach. hodne davame helpy na vlaky i letadla… hledejte skupinu CZ Chlivek mate-li zajem. mame 5 mist volnych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
20.5.17 14:47

Township

Kdo by chtěl do zlate regaty hraju v Českomoravské bandě podmínkou je aktivita lv adi minimalně 50 1400 bodů v regatě???? přiďte k nám :mavam: p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
21.5.17 14:53

Lxn

Určitě pokud u toho vydrżíš jako že jo tak dej vědět jsme samí češi moraváci a slováci, ale budeš muset zesílit už jsme otrochu vyžší lv tak by se ti s námi asi zatím moc dobře nehrálo :roll: bude se těšit :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.6.17 11:57

obnovení

Ahojky, nevíte náhodou někdo jestli se dá obnovit původní township?? Už jsem byla hodně vysoko, ale musela jsem natvrdo resetovat mobil a začínám od začátku. Docela to zamrzí. Dík za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.6.17 22:37

Mělo by to jít přihlásit přes Facebook nebo Google.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.17 09:06

Potřebuji prosím poradit omylem jsme si smazala veškeré údaje z regaty a teď mi to nejde se tam dostat zpět ???? Ani upozornění od ostatních mi nechodí na pomoc věci do vlaku nebo letadla ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
24.7.17 20:21

Z regaty se dhlásit nejde zkus znovu nainstalovat hru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie