Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Koukni na deky od TafToys, my máme zvídálka, je docela dost velká
A nebo podobně velkou deku jsem teď viděla u YookiDoo, ale u té naší je dobrý, že se tam dá přidělat hrazdička ![]()
v 5ti m bych se na deku vybodla a koupila puzzle. čím dál víc bude na bříšku, na hrazdu bude rdět, začne dělat hodiny a okoušet se plazit, deka se bude hrnout. pokud nutně ještě chceš hrazdičku, tak samotnou mobilní, kterou odklidíš až bude dítěti překážet.
Alpaka píše:
v 5ti m bych se na deku vybodla a koupila puzzle. čím dál víc bude na bříšku, na hrazdu bude rdět, začne dělat hodiny a okoušet se plazit, deka se bude hrnout. pokud nutně ještě chceš hrazdičku, tak samotnou mobilní, kterou odklidíš až bude dítěti překážet.
Z té naší Taf toys deky se to dá normálně oddělat ta hrazda a je to jen obyč deka, malej si na ní hraje do teď, i když ted to spíš funguje jako izolace hluku pro sousedy ![]()
LL píše:
Ta vypadá dobře, taky jsem se na ní dívala. Dá se prát?
Já ji normálně prala, mají tam napsaný ruční praní, já to hodila i do pračky
jediný co, tak přestala pískat jedna kytička, ale to bylo nejspíš odstřeďováním ![]()
U té naší deky to jde taky oddělat, ale prostě to chvíli trvá. Tu samostatnou jen popadnu a dám mimo deku. Jinak mi štve, že deku musím prát, puzzle jen utřu. Obě dděti jsou (syn byl) blicí, později zas drobil křupky..
kate02 píše:
Koukni na deky od TafToys, my máme zvídálka, je docela dost velkáA nebo podobně velkou deku jsem teď viděla u YookiDoo, ale u té naší je dobrý, že se tam dá přidělat hrazdička
Prosím tě, kde jsi viděla tu YOOKIDOO?
Nejde mi sem poslat odkaz, ale je to na webových stránkách YOOKIDOO CZ pod hračky od narození. Taky se mi líbila. Ale nakonec koupím asi tu puzzle. Je to přeci jen zase přes tisícovku a měla bych ji možná tak max. na měsíc. Akorát se ještě dívám po nějaké šikovné přenosné hrazdičče - nevíte někdo?
LL píše:
Nejde mi sem poslat odkaz, ale je to na webových stránkách YOOKIDOO CZ pod hračky od narození. Taky se mi líbila. Ale nakonec koupím asi tu puzzle. Je to přeci jen zase přes tisícovku a měla bych ji možná tak max. na měsíc. Akorát se ještě dívám po nějaké šikovné přenosné hrazdičče - nevíte někdo?
My máme hrazdičku vyrobenou z plastových trubek a zavěšujeme na ní různé hračky… Nadšení veliké
a zadarmo ![]()
Michala5 píše:LL píše:My máme hrazdičku vyrobenou z plastových trubek a zavěšujeme na ní různé hračky… Nadšení veliké
Nejde mi sem poslat odkaz, ale je to na webových stránkách YOOKIDOO CZ pod hračky od narození. Taky se mi líbila. Ale nakonec koupím asi tu puzzle. Je to přeci jen zase přes tisícovku a měla bych ji možná tak max. na měsíc. Akorát se ještě dívám po nějaké šikovné přenosné hrazdičče - nevíte někdo?a zadarmo
Tak trubky, holky, nedoporučuji. Vše nám to na malou spadlo a byla celá potlučená. Takže se asi fakt vyplatí koupit něco pořádného a co je testováno. NAvíc to cucala a já jsem se pak dozvěděla, že v tom plastu můžou být nějaké sračky. Tak vám to sem píšu jen jako upozornění.
No trubky jsou na prd to jsem slyšela od kámošky, taky jim to popadalo. Koupil někdo z Vás tu Yookidoo?
@Darcakarca
Ahojky, ne… My máme tuhle: http://www.dodalky.cz/…cny-den.html
a syn si na ní vyhraj klidně hoďku bez nás ![]()
@Lejaa píše:
@Darcakarca
Ahojky, ne… My máme tuhle: http://www.dodalky.cz/…cny-den.html
a syn si na ní vyhraj klidně hoďku bez nás
Tam se ale nic neděje ne? Jen to tam visí, že ano… Ale je levná..
@Darcakarca
Jo, jen to visí.. slunko ale hraje, když se do něj buchne, žába jde natahovat a želva chrastí, pak je tam ještě zrcátko a takový lístky.. No a na podložce je klakson a různý šustivý místa..
Mimochodem, co bys jako chtěla, aby to dělalo? ![]()
Ale bavily jsme se tu o té dece od Yookidoo. Ta má hodně věcí..
mrkni na youtube