Hrací deka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
199
14.2.09 14:16

Hrací deka

Zdarec, tak jsem tady zase…minule jste mi poradili ohledně pěnového puzzle..to mám 2× po 10 ks..jedny z obchodu, ty jsou skvělé a druhé z mmb..a ty nic moc…Jelikož mám doma torpédo,kt. válí sudy rychlostí blesku, tak mě napadlo, ještě dokoupit hrací deku..ale to bych byla moc ráda, kdyby jste mi dali třeba net.adresu, nebo odkaz, kde jste deku kupovali..nerada bych dopadla, jako z těmi puzzlemi z mmb…Díky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1099
14.2.09 14:35

Já už bych do deky nešla ve vašem věku. Vyhozené peníze - stejně se těma sudame z deky odvalí pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.2.09 14:44

Pokud metřík nelže v 7 měsících už nemá ceu teda deku kupovat,za chvilku mimi poleze,jestli už teda neleze(maty už v 6 lezl) a stejnak pod ní ležet nebude :wink: .Pokud chceš do něčeho investovat raději bych koupila nějakou už naučnou hračku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
14.2.09 14:45

No, to je taky pravda..ale pak jsem si říkala, že když bude větší a v pokojíčku, tak si na koberci ještě vyhraje, ne? Jinak máme všude plovoučku :wink:
kamčo : ještě neleze..ale snaží se… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
14.2.09 14:50

Jak začne lozit, budeš ho mít furt za zadkem (u nás to tak teda bylo), že by si hrál sám v pokojíčku? No nevím. U nás spíš nosil hračky z pokojíčku ven a hrál si s nima tam kde jsem byla já. Zainvestuj raději do „bot“ aby mu to na plovoučce neklouzalo. U nás v „Brně“ holky hromadně objednávaly kožené capáčky..........zapomněla jsem jaká firma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
14.2.09 14:55

Ivusha : díky za tip..mrknu na net…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
14.2.09 15:27

todle je objednávka „Brna“ na www.capacky.cz
My jsme je teda už nestihly protože Vítek už byl chodící.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
14.2.09 19:30

Ahoj, já si taky myslím, že jestli už válí sudy, tak to nemá cenu. My jsme měly Tropický ostrov od Tiny Love http://www.babyrooms.cz/…icky-ostrov/ , byl super, některé součástky používáme na hraní doteď. :P

Ivusho, děkuju za odkaz na capáčky. T. teď nosí capáčky Inch Blue, jsou sice perfektní, ale stály 3× tolik. :roll: A ještě jsem se v odkazu dozvěděla, že kdybych je vyprala, jak radí výrobce, tak je akorát zničím. Takže ještě jednou ď, ušetřila jsi mi dost peněz. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21475
14.2.09 21:20

já bych moísto deky zainvestovala do kusového koebce s dětským motivem. dá se pdo něj koupit i protiskluzová podložka, aby neujíždel, když se na něj stoupne. my máme plovoučku v obýváku a dokupovali jsme verlký koberec a klárka na něm řádí celý den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
15.2.09 13:46

Taky bych už děku neřešila:
1/ vždycky sleze mimo ní
2/ bude podkluzovat
3/ spíš bude překážet při lození a pozdějším chození

Taky když už bych něco chtěla mít na zemi, tak bych pořídila ten kus koberce, který nebude klouzat, shrnovat se ani nijak překážet.
My jsme měli deku než začala lozit, pak jsme měli to puzzle a pak už nic, protože stejně byla vždycky jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
4.3.09 23:16

A nebo bych to řešila dítě víc obléct :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.3.09 07:17

já bych to teď už řešila malým kobercem.deku jsme měli,ale když se malý ještě skoro neotáčel.jak píšou hoklky,jak začnou lést,tak je to na prd.

• Citovat
  • Upravit
3588
1.12.10 20:00

Ahoj holky ,

chtela bych malemu 3 mes. koupit k vanocum hraci deku. libi se mi takhle http://www.detskyraj.cz/…ka-touch-mat i cena je super a je i velka. nebo poradite jinou? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
8.9.11 11:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
6.10.11 14:15

Hledám velkou deku

Ahojky, poradíte? Malý má 5 měsíců. Přemyšlím o nové hrací dece. Máme deku s hrazdičkou od Fisher Price http://www.hracky-toys.cz/…va-3266.html Jenže je moc úzká, a když se malý otáči na bříško vždycky se tam zapříčí. Tak jsem si říkala koupit čtveratou hraci deku, kde jsou ty hrazdičky z rohu do rohu. Ale aby byla velká a pratelná. Neporadili byste s jakou máte zkušenost. A taky, jestli to má vůbec cenu ještě kupovat. Jestli raději nekoupit už jen puzzle na zem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí