Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdarec, tak jsem tady zase…minule jste mi poradili ohledně pěnového puzzle..to mám 2× po 10 ks..jedny z obchodu, ty jsou skvělé a druhé z mmb..a ty nic moc…Jelikož mám doma torpédo,kt. válí sudy rychlostí blesku, tak mě napadlo, ještě dokoupit hrací deku..ale to bych byla moc ráda, kdyby jste mi dali třeba net.adresu, nebo odkaz, kde jste deku kupovali..nerada bych dopadla, jako z těmi puzzlemi z mmb…Díky ![]()
Já už bych do deky nešla ve vašem věku. Vyhozené peníze - stejně se těma sudame z deky odvalí pryč.
Pokud metřík nelže v 7 měsících už nemá ceu teda deku kupovat,za chvilku mimi poleze,jestli už teda neleze(maty už v 6 lezl) a stejnak pod ní ležet nebude
.Pokud chceš do něčeho investovat raději bych koupila nějakou už naučnou hračku
No, to je taky pravda..ale pak jsem si říkala, že když bude větší a v pokojíčku, tak si na koberci ještě vyhraje, ne? Jinak máme všude plovoučku ![]()
kamčo : ještě neleze..ale snaží se… ![]()
Jak začne lozit, budeš ho mít furt za zadkem (u nás to tak teda bylo), že by si hrál sám v pokojíčku? No nevím. U nás spíš nosil hračky z pokojíčku ven a hrál si s nima tam kde jsem byla já. Zainvestuj raději do „bot“ aby mu to na plovoučce neklouzalo. U nás v „Brně“ holky hromadně objednávaly kožené capáčky..........zapomněla jsem jaká firma.
todle je objednávka „Brna“ na www.capacky.cz
My jsme je teda už nestihly protože Vítek už byl chodící.
Ahoj, já si taky myslím, že jestli už válí sudy, tak to nemá cenu. My jsme měly Tropický ostrov od Tiny Love http://www.babyrooms.cz/…icky-ostrov/ , byl super, některé součástky používáme na hraní doteď. ![]()
Ivusho, děkuju za odkaz na capáčky. T. teď nosí capáčky Inch Blue, jsou sice perfektní, ale stály 3× tolik.
A ještě jsem se v odkazu dozvěděla, že kdybych je vyprala, jak radí výrobce, tak je akorát zničím. Takže ještě jednou ď, ušetřila jsi mi dost peněz. ![]()
já bych moísto deky zainvestovala do kusového koebce s dětským motivem. dá se pdo něj koupit i protiskluzová podložka, aby neujíždel, když se na něj stoupne. my máme plovoučku v obýváku a dokupovali jsme verlký koberec a klárka na něm řádí celý den…
Taky bych už děku neřešila:
1/ vždycky sleze mimo ní
2/ bude podkluzovat
3/ spíš bude překážet při lození a pozdějším chození
Taky když už bych něco chtěla mít na zemi, tak bych pořídila ten kus koberce, který nebude klouzat, shrnovat se ani nijak překážet.
My jsme měli deku než začala lozit, pak jsme měli to puzzle a pak už nic, protože stejně byla vždycky jinde.
já bych to teď už řešila malým kobercem.deku jsme měli,ale když se malý ještě skoro neotáčel.jak píšou hoklky,jak začnou lést,tak je to na prd.
Ahoj holky ,
chtela bych malemu 3 mes. koupit k vanocum hraci deku. libi se mi takhle http://www.detskyraj.cz/…ka-touch-mat i cena je super a je i velka. nebo poradite jinou? diky
Ahojky, poradíte? Malý má 5 měsíců. Přemyšlím o nové hrací dece. Máme deku s hrazdičkou od Fisher Price http://www.hracky-toys.cz/…va-3266.html Jenže je moc úzká, a když se malý otáči na bříško vždycky se tam zapříčí. Tak jsem si říkala koupit čtveratou hraci deku, kde jsou ty hrazdičky z rohu do rohu. Ale aby byla velká a pratelná. Neporadili byste s jakou máte zkušenost. A taky, jestli to má vůbec cenu ještě kupovat. Jestli raději nekoupit už jen puzzle na zem.