Hrací deka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8959
13.1.14 12:58

@Darcakarca
Ajooo, jako není to špatný.. Ale kdybych to měla zhodnotit podle sebe, tak dítěti do 3-4 měsíců je to úplně jedno.. úplně stejně mi koukal na ty co visí..:-) a později je to podle mě zase brzy omrzí.. vidím v tom rozdíl jen v ceně.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
13.1.14 13:26

No ono je to hlavně pro dětičky co nechtějí otáčet hlavičku na nějakou stranu. Tohle jim umožňuje ji otočit na obě strany a ještě se to využije i v poloze na bříšku a nutí ho to zvedat hlavičku
a hraje to dvě melodie, takže je to zas něco jinýho no a myslím si, že to jak píšeš, že vidíš rozdíl jen v ceně je blbost. Já vidím těch rozdílů víc :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.1.14 14:22

Tak asi jo.. Jak píšu, špatné to není.. Ale že bych za to vyhodila necelé 2000, to mi zas tak úžasné nepříjde.. Stejně tak ho můžu motivovat i sama. Stejnak dokud byl malej, tak si sám nevydržel hrát.. až teď kolem 5-6 měsíce je samostatnější. Ale beru to opravdu podle sebe - tedy za mě vyhozené peníze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
13.1.14 15:01
@Lejaa píše:
Tak asi jo.. Jak píšu, špatné to není.. Ale že bych za to vyhodila necelé 2000, to mi zas tak úžasné nepříjde.. Stejně tak ho můžu motivovat i sama. Stejnak dokud byl malej, tak si sám nevydržel hrát.. až teď kolem 5-6 měsíce je samostatnější. Ale beru to opravdu podle sebe - tedy za mě vyhozené peníze..

Ok. každá má svoje. Mně se ta tvoje za ty prachy taky líbí. Cena je to dobrá. To se musí nechat a deka je moc pěkná. Je fakt, že je lepší to koupit spíš prvnímu dítěti, když je tak drahá, aby to ještě bylo pro to druhé popř třetí :-))) Na ebay jsem ji našla za 2200 Kč dokonce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
14.1.14 13:35

@Darcakarca Já jsem ji na ebay viděla dokonce za 2500…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
14.1.14 14:32

No tak dokonce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
14.1.14 14:41

Jééé omlouvám se…nějak se mi to zaseklo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí