Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Darcakarca
Ajooo, jako není to špatný.. Ale kdybych to měla zhodnotit podle sebe, tak dítěti do 3-4 měsíců je to úplně jedno.. úplně stejně mi koukal na ty co visí..:-) a později je to podle mě zase brzy omrzí.. vidím v tom rozdíl jen v ceně.. ![]()
No ono je to hlavně pro dětičky co nechtějí otáčet hlavičku na nějakou stranu. Tohle jim umožňuje ji otočit na obě strany a ještě se to využije i v poloze na bříšku a nutí ho to zvedat hlavičku
a hraje to dvě melodie, takže je to zas něco jinýho no a myslím si, že to jak píšeš, že vidíš rozdíl jen v ceně je blbost. Já vidím těch rozdílů víc ![]()
Tak asi jo.. Jak píšu, špatné to není.. Ale že bych za to vyhodila necelé 2000, to mi zas tak úžasné nepříjde.. Stejně tak ho můžu motivovat i sama. Stejnak dokud byl malej, tak si sám nevydržel hrát.. až teď kolem 5-6 měsíce je samostatnější. Ale beru to opravdu podle sebe - tedy za mě vyhozené peníze..
@Lejaa píše:
Tak asi jo.. Jak píšu, špatné to není.. Ale že bych za to vyhodila necelé 2000, to mi zas tak úžasné nepříjde.. Stejně tak ho můžu motivovat i sama. Stejnak dokud byl malej, tak si sám nevydržel hrát.. až teď kolem 5-6 měsíce je samostatnější. Ale beru to opravdu podle sebe - tedy za mě vyhozené peníze..
Ok. každá má svoje. Mně se ta tvoje za ty prachy taky líbí. Cena je to dobrá. To se musí nechat a deka je moc pěkná. Je fakt, že je lepší to koupit spíš prvnímu dítěti, když je tak drahá, aby to ještě bylo pro to druhé popř třetí
Na ebay jsem ji našla za 2200 Kč dokonce.