Hrací deka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
274
16.2.13 11:28

@yum-yum26 Mě jde ale o tu podložku pod tu hrazdičku. Stačí, když jí dám čistou fleesovou deku? Nebo musí mít bavlněný materiál? Vím, že je to divný dotaz, ale napadlo mě, jestli mimča ty chlupaté deky smí hned od narození :think: J

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
16.2.13 11:49

@evik123
hod na ten fleece velkou latkovou plinu a mas to vyresene.
my jsme koupili hraci deku, kde je spodek sustakovy a tudiz omyvatelny a na to davam plinku pod hlavicku a je to tak super. kdyz blinkne, tak hodim plinku do pracky a deku setru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
16.2.13 12:32
@Ali-Ali píše:
@evik123
hod na ten fleece velkou latkovou plinu a mas to vyresene.
my jsme koupili hraci deku, kde je spodek sustakovy a tudiz omyvatelny a na to davam plinku pod hlavicku a je to tak super. kdyz blinkne, tak hodim plinku do pracky a deku setru.

To je super nápad :potlesk: Díky za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
16.2.13 12:59

@evik123 mě mimi leželo na zemi na přehnuté peřině, aby to měla měkčí…a vystačili jsme si :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
16.2.13 13:48

@evik123 Deka ze začátku stačí. Pokud máte plavoučku nebo dlažbu, je fajn i dětský koberec z protiskluzem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
16.2.13 14:01

A takové to pěnové puzzle je dobré od kolika? :) Myslela jsem třeba místo toho koberce, na to třeba tu peřinku nebo deku…Jinak děkuju za typy, člověk dokud to mimčo nemá doma, tak neví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
16.2.13 14:29

@evik123 Pěnové puzzle se děsně špatně čistí. Kobereček vemeš a hodíš do pračky. Puzzle musíš vydrhnout, což vzhledem k poréznosti materiálu je docela sranda. Jak mytí, tak pak schnutí. Takže ti vydrží jen dokud nebude dítko pohyblivé a nebude mít průzkumnicko-rozebírací tendence tak do toho šestého měsíce (možná dýl, když budeš mít lenocha).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
16.2.13 14:36

@evik123 já si myslím, že hrazdička bohatě stačí, fleecové deky používáme taky a bez problémů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
16.2.13 14:42
@kotyk píše:
@evik123 Pěnové puzzle se děsně špatně čistí. Kobereček vemeš a hodíš do pračky. Puzzle musíš vydrhnout, což vzhledem k poréznosti materiálu je docela sranda. Jak mytí, tak pak schnutí. Takže ti vydrží jen dokud nebude dítko pohyblivé a nebude mít průzkumnicko-rozebírací tendence tak do toho šestého měsíce (možná dýl, když budeš mít lenocha).

Když mě se nechce moc kupovat celý koberec. Máme všude plovoučky, chtěla bych něco, co lze snadno uklidit :)

Příspěvek upraven 16.02.13 v 14:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
16.2.13 14:43
@Verca1989 píše:
@evik123 já si myslím, že hrazdička bohatě stačí, fleecové deky používáme taky a bez problémů ;)

Tak super :palec: Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
16.2.13 14:55

@evik123 No, tak to puzzle opravdu ne :lol: I malej prcek je dokáže rozprášit po širkém dalekém okolí a abys měla pohodlnou plochu, jsou to tak dvě balení, které musíš někam odklidit. Myslím, že ze začátku bude stačit v pohodě ta deka a až se začne hejbat, tak uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
16.2.13 14:57

Moc děkuju všem za odpovědi :kytka: Nechám tedy klasickou dečku, přehodím max. plínkou a uvidí se časem, co pod něj strčím potom :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
16.2.13 15:00

My třeba pěnové puzzle máme ale jen jako podložku, aby nebyla úplně na zemi a na nich je teplá deka a v pohodě :) puzzle využije, až bude starší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
16.2.13 18:36

Tak my jsme měli v obýváku rozložený gauč a na tom fleece deku a hračky / chrastítka, hrazdičku…/ když se malej začal otáčet cca 4-5 měsíc, tak aby nespadl, daly jsme mu na plovoučku malej koberec, na to deku a do dneška / 8 měsíců / si tady vyhraje v pohodě. :lol:teď ho zajímá plastová láhev, za kterou se plazí a ona mu utíká :lol: puzzle jsme koupili dolu do kuchyně do ohrádky a nedoporučuju - spíš až pro větší děti. Všechno puzzle rozebere, vyháže a pořád to ocucává :,( takže pořád běháme, uklízíme a hlídáme aby nespolknul prostředek / malá zvířátka / a aby to necucal :cert: včera jsem se naštvala, puzzle složila a dáme mu to až bude starší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
2.4.13 18:36

Ahoj, zrovna vybírám pro malýho hrací deku, ale je jich takový množství, že se nemůžu rozhodnout, jestli je lepší pokud je kolem mantinel aby se nevykutálel na podlahu nebo je to zbytečné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí