Hrací deka

109
15.1.10 15:38

Hrací deka

Ahoj využili jste hrací deku nebo je to zbytečný kupovat? Přemýšlím, že bych ji koupila, ale novou asi ne, spíš z bazaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4834
15.1.10 15:49

Připojuji se k dotazu.Taky nejsem ještě rozhodnuta.Stačí hrazdička?,kterou případně mohu použít v postýlce,lehátku nebo do vany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
15.1.10 15:50

Ahoj. My hrací deku využíváme dost, máme dvě na střídání, ale taky ne nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
15.1.10 15:56

Nevyužili. Než jsem se rozhoupala něco pořídit, tak se začal přetáčet a plazit :lol: Ale měli jsme houpací košík a dvoje pěnové pucle, pak z nich začal zdrhat (válel sudy :lol: ), tak jsem koupila velký dětský koberec i do obýváku.
Když už budeš kupovat z bazaru, tak dej pozor aby to šlo vyprat. Koukala jsem, že v Ikei mají za 700 novou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
15.1.10 16:00

Nevím no možná budu kupovat novou na bazaru se to stejně pohybuje okolo těch 400 kč a výš. Na netu mají pěknou za 600,– tak uvidíme stejně budu objednávat fusak, tak ji asi koupím novou. A jinak vyprat jde ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
15.1.10 16:08

Viděla jsem i takové se zabudovanýma čudlíkama, pískátkama, hrála melodie a jinak byla plyšová, šíííleně drahá, tak taková asi vyprat nepůjde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
15.1.10 16:15

ahoj my jí mame.od 3 měsíce využíváme ted už uleze 8 měs.ale supr věc opravdu jí užila moc moc.někdy tam vydržela hodku.nebo i víc někdy třeba 5 minut jako všude.ale šla bych do ní znovu.máme teda novou za 850kč taky píská sou tam na pevno na ležící části náky hračky,myslim klíče,plyšová kostka a kroužek s kuličkama a na stranách ty plastový spony na přidělání tech madýlek co sou ve vzduchu.ale prala sem jí růčo fůčo a pohoda nic se stím nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
15.1.10 16:17

Tak to si rači koupím novou :-) Taky jsem koukala no a některý jsou třeba i za 1200 kč i dražší. Takový se mi ani nelíbí. Tady mají třeba pěkný http://ajashop.mimishop.cz/katalog.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
15.1.10 16:23
SiMiikk píše:
Tak to si rači koupím novou :-) Taky jsem koukala no a některý jsou třeba i za 1200 kč i dražší. Takový se mi ani nelíbí. Tady mají třeba pěkný http://ajashop.mimishop.cz/katalog.php?…

Podobnou jsme měli a využívli jsme ji jen krátce, protože na ty horní hračky malej nedosáhl, takže ho to zabavilo jen na chvilku. Tak jsem sundala ty tyče s hračkami a dala mu normální hrazdičku a ta je super. Bouchá si do hraček a vydrží u toho i hodinu .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
15.1.10 16:32

Tak my jsme u prvniho fakt uzili - byl na ni cce od 2 mesice a v obyvaku jsme ji meli snad do roka a pul. Je fakt, ze pek uz se i plazil, ale obcas si tam ras hral, ze ji prolezal (meli jsme tu s hrazdickou) a pak si pres to daval deku a mel z toho domecek - tkaze ja bych si to bez deky nedovedla predstavit.
No ted udruheho uvidime - trochu mamo bavy ho dat na zem, aby neprisle k urazu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
15.1.10 17:56

my jsme taky hooodne uzili. Hned od zacatku, kdy obe holcicky zacaly sledovat okoli. Mame tuhle:
http://img.mimibazar.cz/…27925116.jpg
je absolutne dokonala…da se ruzne prendavat a nase mladsi holcicka si na ni hraje i ted, kdy uz cestuje po obyvaku

takze ja hraci deku doporucuju, ale ne vsechny…nektere jsou hezke na pohled, libi se rodicum, ale na dite moc nemysli…napr. deky typu, kdy dite kouka plysove hracce na sedy zadek a nic jineho nevidi, natoz, aby pri bouchnuti do ni vydala zvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65373
15.1.10 18:04

http://www.nejlevnejsihrackarna.cz/…%BEirafa.jpg
tak my měli tuto a byla fajn v tom,že se dala dát do postýlky tím,že má jako zvedací ty okraje…
a pak na zem.když byl větší…ted jí tam má taky,ale sundala jsem tu hrazdičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
15.1.10 18:37

Máme hezkou, novou. Zvířátka jsou moc vysoko, tak jsem je prověsila na vlastní šnůrky ( od tepláků) :mrgreen: aby na ně dosáhla. Stejně jí to ale vůbec nebaví. Vydrží pár sekund a to ještě musím být u toho. Ani když to viděla poprvé a nebylo to okoukané, tak jí to nebavilo.Známí z plavání také tvrdí, že jejich malá se na tom nezabaví.
není to o tom, zda pořídit či nepořídit - protože ti nikdo nezaručí, že to mimíska bude bavit. Holt někoho ano, někoho vůbec..Takže..
Ps. Včera si Bára hrála 30 min s vycpávkami do podprsenky :-P a dnes 20 min s vařečkou :lol: :lol:
Já bych si jí nekoupila - my jí dostali jako dárek od sestry, takže jí to brzy vrátím, začínají se snažit, snad jí využijí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
15.1.10 18:39

TAk já jsem hrací deku dostala od kamarádek. A za mě - malá se tam moc líbilo, ale jen než se začala přetáčet takže cca od 2 měsíců do 6 a pak jsem jí uklidila, protože jí to tam už nebavilo a teď je jen na puzzle a má kolem sebe hračky. Takže bych byla spíš pro obyč hrazdičku, kterou můžeš dát kamkoliv a třeba naní zavěsit i jiné hračky. Za sebe - já bych si deku nekoupila,a le když jsme jí dostaly tak jsme jí využily. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
15.1.10 18:58

Ahoj, ted maji v akci novou od Fisherprice, moc pekna se zrcatkem. Ted jsem ji kupovali, stala kolem 700, mala ma 4 a pul mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí