Hrací deka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12272
15.1.10 19:16

My máme od tohoto výrobce: http://www.forbaby.cz/…ami-mys.html Tu naší už tam nemají, asi už je nová řada a je tam pískátko i to hraje a je prací. Jenže mi jí moc nevyužili, protože malá se začla brzy přetáčet na bříško a tak nejdřív jí hrazdička moc nebavila a pak nechtěla být zase vůbec na zádíčkách. U nás tedy zbytečný výdaj. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
15.1.10 19:50
enia píše:
my jsme taky hooodne uzili. Hned od zacatku, kdy obe holcicky zacaly sledovat okoli. Mame tuhle:
http://img.mimibazar.cz/…27925116.jpg
je absolutne dokonala…da se ruzne prendavat a nase mladsi holcicka si na ni hraje i ted, kdy uz cestuje po obyvakutakze ja hraci deku doporucuju, ale ne vsechny…nektere jsou hezke na pohled, libi se rodicum, ale na dite moc nemysli…napr. deky typu, kdy dite kouka plysove hracce na sedy zadek a nic jineho nevidi, natoz, aby pri bouchnuti do ni vydala zvuk

My máme tuto hrací deku pár týdnů a teda využíváme ji maximálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
15.1.10 20:13

My jsme hrací deku neměli, stačila nám hrazdička, ale na druhé bude, neboť moje kamarádka asi celá popletená tak nám hrací deku dala, když myšce byl rok :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Původně jsem jí chtěla prodat, ale nechala jsem jí na druhé, prodat se dá vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
15.1.10 20:37

Anicka se mi teda zacala take brzy pretacet a presunovat, ale prave tehdy jsem deku nejvic vyuzila… Predtim jsem malou mivala na hrani na dvojposteli a pak jsem ji zacala davat na zem na hraci deku, aby mi Zizalka nezuchla na zem - vyuzivali jsme deku skoro porad i na ven, vozili jsme ji vsude s sebou (ted ji take sem tam pouzivame treba na sezeni na zemi a jinak ji ma stale jako prehoz na postylce)

• Mame piskaci, sustici, hraci a da se prat v pracce (juj, ta toho prezila…Kdyz si vzpomenu, ze byla prana i nekolikrat tydne, kdyz mala blindila :roll: :wink: ). Je od TafToys, obdelnikova hraci deka Chytracek (da se na ni pridelat i hrazdicka)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
15.1.10 21:07

Hrací deka se určo využije.Taky jsem měla tu s křížem a věšela jsem si na to i jiné hračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
15.1.10 21:20

Koupím ji a uvidíme. Každý dítě je jiný no. Třeba neteř hrací deku neměla, ale měla kobereček a vydržela na něm dlouho, měla rozhled co se děje :-D a hrála si s různýma chrastítkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
17.1.10 11:31

My měli a spokojenost. Možná by i stačila barevná deka s obrázky a hrazdička. Ale určitě se dítě zabaví. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
17.1.10 16:44
monkax píše:
enia píše:
my jsme taky hooodne uzili. Hned od zacatku, kdy obe holcicky zacaly sledovat okoli. Mame tuhle:
http://img.mimibazar.cz/…27925116.jpg
je absolutne dokonala…da se ruzne prendavat a nase mladsi holcicka si na ni hraje i ted, kdy uz cestuje po obyvakutakze ja hraci deku doporucuju, ale ne vsechny…nektere jsou hezke na pohled, libi se rodicum, ale na dite moc nemysli…napr. deky typu, kdy dite kouka plysove hracce na sedy zadek a nic jineho nevidi, natoz, aby pri bouchnuti do ni vydala zvuk
My máme tuto hrací deku pár týdnů a teda využíváme ji maximálně.

Ahojky, my ji měly taky, je perfektní. Sice nebyla nejlevnější, ale pak jsem ji výhodně prodala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
17.1.10 16:57

http://img.mimishop.cz/…0/a88510.jpg

My máme tuto a už na ní malinkej krásně leží a vydržel by na ní i hodinu! Využívám toho když vařím nebo potřebuji dodělat jinou práci ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.12 18:30

Ahoj holky chci se zeptat, od kdy ste dávali děti na hrací deku s hrazdičkou?
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.10.12 18:34

Tak od jednoho měsíce - nejdřív koukala, pak plácala, pak plácala vědomě, pak se naučila koulet a to byl konec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
11.10.12 18:37

Taky tak nějak od měsíce, až pořádně viděl.

• Citovat
  • Upravit
11.10.12 19:32

Aha, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
11.10.12 19:52

Od měsíce možná i trošičku dřív :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
11.10.12 19:55

Koupili jsme ji když měla malá 2 měsíce, od té doby jsme ji tam dávali. Ze začátku jen koukala a semtam omylem do nějaké hračky bouchla ale brzy to pochopila a mlátila vědomě :) A jak píše gabriela82, jakmile se naučila kutálet a lézt, tak cestuje všude možně, jen ne po hrací dece :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí