Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojik maminy,chtěla bych se zeptat..Ted si brouzdam tak po netu a nejak mě napadlo,ze za chvili se bliží vanoce.Je to sice az za dlouho,ale ja ted uz pomalu premyslim,co koupit me male holcice. V cervenci oslavila dva roky. Vyber darku byl jeste v pohode (klouzacka,hopacka,piskoviste aj darky na zahradu).Kocarek s nejakou tou nanou ma take..a ted me uz vubce nic nenapada co ji koupit.A bude hur..treti narozeniny a tak to pujde dal.Muzete mi nejak prosim poradit?Chtela jsem ji koupit jizdni kolo..ale myslim si,ze to ji bude stacit az k narozeninam,stejnak by ho v zimne neuzila.Tak ja nevim.Byla bych rada za vsechny rady,tipy a napady..Ja vazne nevim..Dekuji moc. ![]()
Zas když koupíš kolo k Vánocům, může v březnu vyrazit. . .a nebude muset čekat do července. Nám už dcerka na kole jezdí (s přídavnými kolečky), že ji musíme krotit. . .
Jinak u nás frčí lego duplo, panenka a různé věci k tomu, na krmení, oblékání, autosedačka. Taky dost knížky. Ale co koupíme k Vánocům netuším a asi i budu mít jiné starosti viz metřík ![]()
Taky se trochu přimlouvám za kolo. Honzík ho dostal vloni na vánoce, to mu chyběl týden do 2. narozenin. Teď v létě na něm už pěkně jezdí. Takže si myslím, že malá by na něj už měla čas a mít ho pod stromečkem je hezký.