Hračky a milování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.3.12 18:13

Hračky a milování

Ahojky,
potřebovala bych poradit.Vůbec se v hračkách nevyznám a nerozumím tomu. Jaké používáte s přítelem hračky? Děkuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
192
30.3.12 18:18

Otazka na telo:) ale spise bude lepsi kouknout na nejake stranky s takovýma hrackama a mas tam i povidani na co to je a podle toho si vybrat:) Pro zacatek si myslim, ze by byl nejlepsi vybratorek:) a nejake pekne pradlo, ci prevlek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
30.3.12 18:21

No můj přítel s tím ted taky přišel a já s tíím nemám zkušenosti,takže musím na net mrknout taky.Prádýlko sme zkusily.Ted chceme nejaký hračičky:-)

• Citovat
  • Upravit
Pce
13873
30.3.12 18:23

my nakupujem tady http://www.eroticstore.cz/ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
30.3.12 18:24

my máme jen ty chlupatý pouta - v černym a v růžovym ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.12 18:24

záleží přece na vás, co máte rádi…zkus kouknout na stránky nějakého sexshopu, my máme vibrátor, anální kolík a venušiny kuličky…a tentokrát anonymně, pže se teda stydím :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
janibubi
30.3.12 18:26

No já musím hlavně skouknout co k čemu je :-)

• Citovat
  • Upravit
33916
30.3.12 18:30

Vystačíme si zatím sami,ale pro zpestření občas vytáhnem pouta a nebo si to rozdáme někde kde nejsme sami.Tedy odskočíme si v restauraci u věčeře nebo někdy odbočíme z dálnice..doporučuji :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
30.3.12 18:37

hlavně si nekupuj vYbrátor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
30.3.12 18:38

@eVerča tvrdý je lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.12 18:43

My do toho obchodu šli i oba osobně. Ale musím se přiznat, neměla jsem nervy se svěřovat prodavači, co s emi líbí, tudíž co by se nám mohlo líbit, takže jsme akorát oba vylezli se studem až na zadku, protože jsme prostě nemohli říct, co chceme. Ten net je v tomhle asi fakt … lepší. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.12 18:45
@Anonymní píše:
My do toho obchodu šli i oba osobně. Ale musím se přiznat, neměla jsem nervy se svěřovat prodavači, co s emi líbí, tudíž co by se nám mohlo líbit, takže jsme akorát oba vylezli se studem až na zadku, protože jsme prostě nemohli říct, co chceme. Ten net je v tomhle asi fakt … lepší. :nevim:

hlavně co já vím od kamarádky, která prodávala v sexshopu, tak jsou školeni na to, aby ti hlavně za každou cenu prodali to nejdražší zboží, jen tak na okraj
net je určitě lepší, přečtete si, co je nač a sami se rozhodnete, co bude ta správná hračka pro vás

• Citovat
  • Upravit
24603
30.3.12 18:48

Žádný ,přítel se stydí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
30.3.12 18:48

tak já jedu v lelodesign.cz

mam Lelo Lily, Lelo Ela a Soraya

Pak ještě jeden no name ze sexshopu- ale výkonnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
30.3.12 18:53
@Anonymní píše:
hlavně co já vím od kamarádky, která prodávala v sexshopu, tak jsou školeni na to, aby ti hlavně za každou cenu prodali to nejdražší zboží, jen tak na okraj
net je určitě lepší, přečtete si, co je nač a sami se rozhodnete, co bude ta správná hračka pro vás

Nekecej!!! To je teda síla …

Já bych si teda spíš koupila sexy prádlo, a osobně spíš dávám přednost jemné erotice než nějakým latexům, ale to je samozřejmě věc vkusu a názoru a hlavně vlastních chutí a představ, a to je prostě každého věc. Jenom že pro sexy prádlo nemusím nutně do eroshopu, s prodavačkou z „normálního“ prádla se přeci jen domluvím lépe …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí