Fond ohrožených rodičů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3839
19.3.12 11:20

Fond ohrožených rodičů

čau holky,

v rámci emimina zakládám Fond ohrožených rodičů. Můj milovaný syn mi dnes ráno zlomil nos!!
Vstával brzy, tak jsem si ho vzala k sobě do postele, abychom se ještě chvilku dospali… no a on našel v posteli chůvičku, rozmáchl se s ní a praštil mě přímo do kořene nosu… a bylo to :pankac:
Na to, že má teprve 9m, má neuvěřitelnou páru. Docela se děsím toho, co mi udělá, až mu bude 15 :mrgreen:

Tak se pochlubte, jakou újmu vám způsobily děti? Teda krom toho, že vám zničily vaše krásná těla těhotenstvím a porodem? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29350
19.3.12 11:23

Přidávám se, mě tohle udělal syn ve školce… když jsem mu zavazovala boty, tak se ohnul a pak vyskočil a hlavou mě praštil rovnou do nosu, až jsem uviděla hvězdičky… au au au… docela dlouho jsem tam měla pěknou hrč a ještě dnes je to poznat, i když je to skoro patnáct let… kupodivu v patnácti mě už žádné fyzické újmy nepůsobil, o psychických nemluvím, puberta je nebezpečná i zdálky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1154
19.3.12 11:25

Se hlásím. Jednou jsem měla prokousnutý ret, když mi moje dcera vrazila hlavou zespodu do brady a sklapla mi čelisti. A to se nezmiňuji o naraženém nose, když mi vrazila do brýlí a ty se drsně zadrhly těsně pod kořenem nosu. A naposledy jsem měla monokla, když jsem od své milované dcery dostala v noci pěstí do oka. Prý ze spaní. Hmm,určitě kecá. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
19.3.12 11:25

Náš Robíno mi tuhle dal hlavičku přímo do stydké kosti, bolelo mně to ještě nejmíň dva týdny! Každý ráno po mně leze a škube mi vlasy, nebo dostanu ránu do břicha. Jsou mu už tři roky, má 16 kilo a to to pak dost bolí. Občas si hraje na psa a kouše, to bych ho .. grrr :cert:. No a nejvíc mně ohrozil týden před svatbou, kdy mi ulomil nožičku brýlí, myslela jsem, že na svoji vlastní svatbu snad ani nepůjdu, naštěstí měli v optice nožičku náhradní, i když v trochu jiné barvě. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kockodanka
19.3.12 11:26

Smarja, to ti teda nepreju. Me osobne se neco podobnyho ZATIM nestalo asi jen desnou nahodou. Obcas teda dostavam zleva zprava, jako samozrejme nechtic. Treba tatinek ho jednou zacal lechtat, kdyz byl u me v naruci. To skoncilo jeho zubem zarazenym v mym cele… Takovy veci se stavaji porad. Nejbolestivejsi bylo asi dostat pesti do otevrenyho oka. Proste se nejak ohnal po necem, a ja tam mela oko.

• Citovat
  • Upravit
4605
19.3.12 11:26

Přidávám se.Mě dcera před třemi lety prorazila ušní bubínek.Nesla jsme v ji v ruce a malá mě křápla hlavou přímo na ucho.Bohužel mi to samo nesrostlo,tak jsem musela na plastiku ušního bubínku.
Zlomený nosy nezávidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
19.3.12 11:28

:mavam:
Mne nedavno,kdyz jsem si myslela,ze si trosku pospim,zapla jsem pohadku,tak mi malej ostrihal kus vlasu :roll: takze to musim nosit zcesane tak by to nebylo videt,pac jinak jsem jak nejaky spesl ostrihany emo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3839
19.3.12 11:28

v nemocnici na RTG to navíc přišlo všem hrozně vtipný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kockodanka
19.3.12 11:29

Jo a muj syn je ted hlavnim duvodem, proc si necham laserove operovat oci. Jednak teda krade (z nosu) a nici brejle, coz me dovadi k silenstvi. Ale hlavne kdyz teda uz nejaka rana prijde (vetsinou hlavou, kdyz ho drzim v naruci), tak ty brejle to teda totalne umocni :cert:

• Citovat
  • Upravit
mag
12862
19.3.12 11:31
marra píše: :mavam:
Mne nedavno,kdyz jsem si myslela,ze si trosku pospim,zapla jsem pohadku,tak mi malej ostrihal kus vlasu :roll: takze to musim nosit zcesane tak by to nebylo videt,pac jinak jsem jak nejaky spesl ostrihany emo :mrgreen:

TAkhle jsem kdysi já ostříhala spícího tátu :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9013
19.3.12 11:34

Též se hlásím, naše malá (15 m) mi dělala před měsícem nyny a pak mě píchla prstem do oka tak, že jsem ho měla ještě deset dní červený. :,( Už sem do ní měla rozbitou pusu, když mě praštila ze spoda pod bradu hlavou a já si prokousla festovně ret. O úrazech mého manžela, ani nemluvě, ten trpí hlavně na kopance a šlapance do intimních míst :mrgreen: Zrovna v sobotu v ZOO mi povídal, ať si tu kpající kobylu vemu, nebo už nebudem mít žádný další děti.Měla na sobě poprvé chodící botičky a tak radostí kopala jak kůň. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
19.3.12 11:37

chodila jsem s monoklem a to2×.šef si me odvedl z prezentacky,a řekl mi ať od muže uteču :lol: :lol: :lol: …nevím už cim mi to mala udelala..ale necim se rozmachla.Jinak klasika,hlavou do nosu,bricha atd…Tchýni muj muž bouchl hrackou do oka a uštipl kousek rohovky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
19.3.12 11:37

Mě v 6 měs. dal synátor takovou herdu do nosu, že mi tekla červená. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
19.3.12 11:42

Já mám újmy hlavně nervové z toho neustálého pláče, pak jsem kontinuálně podrápaná a modřinu už jsem taky měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
19.3.12 11:44

Ahoj, koukám, kolik nás je a myslím, že ještě bude. :mrgreen:
Taky jsme s manželem dostali „pár do nosu“, k tomu nás šíleně táhá za vlasy a má z toho hroznou pr*el… :roll:
Malé děti mají neuvěřitelnou sílu, i modřiny dokáží udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí