Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
čau holky,
v rámci emimina zakládám Fond ohrožených rodičů. Můj milovaný syn mi dnes ráno zlomil nos!!
Vstával brzy, tak jsem si ho vzala k sobě do postele, abychom se ještě chvilku dospali… no a on našel v posteli chůvičku, rozmáchl se s ní a praštil mě přímo do kořene nosu… a bylo to ![]()
Na to, že má teprve 9m, má neuvěřitelnou páru. Docela se děsím toho, co mi udělá, až mu bude 15 ![]()
Tak se pochlubte, jakou újmu vám způsobily děti? Teda krom toho, že vám zničily vaše krásná těla těhotenstvím a porodem? ![]()
Přidávám se, mě tohle udělal syn ve školce… když jsem mu zavazovala boty, tak se ohnul a pak vyskočil a hlavou mě praštil rovnou do nosu, až jsem uviděla hvězdičky… au au au… docela dlouho jsem tam měla pěknou hrč a ještě dnes je to poznat, i když je to skoro patnáct let… kupodivu v patnácti mě už žádné fyzické újmy nepůsobil, o psychických nemluvím, puberta je nebezpečná i zdálky
![]()
Se hlásím. Jednou jsem měla prokousnutý ret, když mi moje dcera vrazila hlavou zespodu do brady a sklapla mi čelisti. A to se nezmiňuji o naraženém nose, když mi vrazila do brýlí a ty se drsně zadrhly těsně pod kořenem nosu. A naposledy jsem měla monokla, když jsem od své milované dcery dostala v noci pěstí do oka. Prý ze spaní. Hmm,určitě kecá. ![]()
Náš Robíno mi tuhle dal hlavičku přímo do stydké kosti, bolelo mně to ještě nejmíň dva týdny! Každý ráno po mně leze a škube mi vlasy, nebo dostanu ránu do břicha. Jsou mu už tři roky, má 16 kilo a to to pak dost bolí. Občas si hraje na psa a kouše, to bych ho .. grrr
. No a nejvíc mně ohrozil týden před svatbou, kdy mi ulomil nožičku brýlí, myslela jsem, že na svoji vlastní svatbu snad ani nepůjdu, naštěstí měli v optice nožičku náhradní, i když v trochu jiné barvě.
![]()
Smarja, to ti teda nepreju. Me osobne se neco podobnyho ZATIM nestalo asi jen desnou nahodou. Obcas teda dostavam zleva zprava, jako samozrejme nechtic. Treba tatinek ho jednou zacal lechtat, kdyz byl u me v naruci. To skoncilo jeho zubem zarazenym v mym cele… Takovy veci se stavaji porad. Nejbolestivejsi bylo asi dostat pesti do otevrenyho oka. Proste se nejak ohnal po necem, a ja tam mela oko.
Přidávám se.Mě dcera před třemi lety prorazila ušní bubínek.Nesla jsme v ji v ruce a malá mě křápla hlavou přímo na ucho.Bohužel mi to samo nesrostlo,tak jsem musela na plastiku ušního bubínku.
Zlomený nosy nezávidím.
![]()
Mne nedavno,kdyz jsem si myslela,ze si trosku pospim,zapla jsem pohadku,tak mi malej ostrihal kus vlasu
takze to musim nosit zcesane tak by to nebylo videt,pac jinak jsem jak nejaky spesl ostrihany emo ![]()
Jo a muj syn je ted hlavnim duvodem, proc si necham laserove operovat oci. Jednak teda krade (z nosu) a nici brejle, coz me dovadi k silenstvi. Ale hlavne kdyz teda uz nejaka rana prijde (vetsinou hlavou, kdyz ho drzim v naruci), tak ty brejle to teda totalne umocni ![]()
marra píše:
Mne nedavno,kdyz jsem si myslela,ze si trosku pospim,zapla jsem pohadku,tak mi malej ostrihal kus vlasutakze to musim nosit zcesane tak by to nebylo videt,pac jinak jsem jak nejaky spesl ostrihany emo
TAkhle jsem kdysi já ostříhala spícího tátu ![]()
Též se hlásím, naše malá (15 m) mi dělala před měsícem nyny a pak mě píchla prstem do oka tak, že jsem ho měla ještě deset dní červený.
Už sem do ní měla rozbitou pusu, když mě praštila ze spoda pod bradu hlavou a já si prokousla festovně ret. O úrazech mého manžela, ani nemluvě, ten trpí hlavně na kopance a šlapance do intimních míst
Zrovna v sobotu v ZOO mi povídal, ať si tu kpající kobylu vemu, nebo už nebudem mít žádný další děti.Měla na sobě poprvé chodící botičky a tak radostí kopala jak kůň. ![]()
chodila jsem s monoklem a to2×.šef si me odvedl z prezentacky,a řekl mi ať od muže uteču
…nevím už cim mi to mala udelala..ale necim se rozmachla.Jinak klasika,hlavou do nosu,bricha atd…Tchýni muj muž bouchl hrackou do oka a uštipl kousek rohovky ![]()
Mě v 6 měs. dal synátor takovou herdu do nosu, že mi tekla červená. ![]()
Já mám újmy hlavně nervové z toho neustálého pláče, pak jsem kontinuálně podrápaná a modřinu už jsem taky měla.
Ahoj, koukám, kolik nás je a myslím, že ještě bude. ![]()
Taky jsme s manželem dostali „pár do nosu“, k tomu nás šíleně táhá za vlasy a má z toho hroznou pr*el… ![]()
Malé děti mají neuvěřitelnou sílu, i modřiny dokáží udělat.