Fond ohrožených rodičů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
112
19.3.12 11:55

Pokud se počítá i psychická újma,hlásím se do klubu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
19.3.12 12:31

Mě Matyáš kousl do tváře že jsem měla otisk zubů ještě 14 dnů, a nebo v sobotu mě kousnul do pr*ele :D a měl stoho strašnou radost :) A u nás to spíš schytává tatínek :) V sobotu ráno dostal takový čelíčko že se málem s postele nezvedl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Táta Pavel
19.3.12 12:33

Né že by mi přímo něco udělaly, ale mám krásnou vzpomínku na to, když jsem malé ani ne roční holčičce utahoval šroubky na postýlce, ona to pozorně sledovala a v okamžiku, kdy jsem si skřípnul kombinačkami prst a zařval bolestí, spustila nádherný zajíkavý smích, jaký jsem do té doby neslyšel. Nezapomenutelné.

• Citovat
  • Upravit
5044
19.3.12 12:33

Mně můj syn asi v roce a půl urazil kus zubu. Taky jsem dospávala, Matyáš si velde mě hrál a „odložil“ auto takovým způsobem na můj obličej, že mi odlítl kus jedničky. Byla jsem pak aspoň správná čarodejnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
19.3.12 12:47

S tím nosem to znám, minulý týden jsem běhala s mraženýma fazolkama na nose. Moje roztomilá holčička ke mě prostě přiběhla a dala mi hlavičku rovnou do nosu, no černo jsem měla před očima ještě hodinu :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
19.3.12 12:48

No já se teda hlásím. Krom neustálých modřin od zoubků, kterých si víceméně vážím (obejmě mě ručkama, úplně se přitiskne a někdy i zakousne) jsem dostala železným autíčkem do lícní kosti, několikrát ručkou do otevřeného oka- to bolí fakt moc!, párkrát hlavičkou do břicha, ale co mi asi nejvíc vadí je, že když ho přenáším, chytá mě za límec u trika a s ním přichytne i ty jemné vlasy, které rostou vzadu na krku, což nepoznám, dokud se ho nepokusím položit. Au! Jo a eště mi skřípnul bradu do zipu, to taky bolí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
19.3.12 12:57

:-D asi mám zlaté dítě. :-D Jak se posadí na odstrkovadlo, všichni se musí klidit z cesty, ráda přejíždí nohy, v papučích pěkně patou přidupává nohy, snaží se kousat do palců u nohou(bez zubů to je taky pořádný skus) - ona je vlastně úchyl na nohy. :-D Jinak mi skáče po ránu po močáku, jemně mně budí škubáním za vlasy, štípe do obličeje každého, kdo ji vytočí, už se těším jak povyroste a bude po mně házet hračkama. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
19.3.12 13:13

minulej tejden jsem dostala legem do oka, byl to přímej zásah z půlky pokoje, bolelo to jako sviňa :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
19.3.12 14:10

já mám věčně nějaký modřiny a štípance a kousance :cert: už i krev tekla, když mě ráno probudil dloubnutím do nosu :zed: když se na mě šplhá, tak štípe jak se snaží zachytit a pomáhá si i zubama :twisted: :cert: snažím se ho to odnaučit, ale zatím marně :zed: a škube mi občas vlasy, když ho večer uspávám a ležím vedle postýlky :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
19.3.12 14:11

jsem vlastně chudinka týraná žena :twisted: :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
19.3.12 17:41

tak manža dnes přišel z práce a malý se rozběhl, že mu dá pusu a zubem mu rozrazil ret… Láska bolí :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
29.3.12 16:53

Tak mě v 10 měsících malý způsobil luxusní modřinu na ruce. Otvíral a zavíral dveře a já chtěla projít tak, abych ho neshodila. No zavřel dveře v momentě, kdy jsem v nich byla já. Dostala jsem klikou těsně nad loket. Modřinu jsem měla snad 14 dní.
Dokonce se nad tím pozastavil i doktor, u kterého jsem byla s jiným problémem na ruce. Navíc mě to snad ani nevěřil.
No a nedávno mě sekl zuby do kořene nosu. Ještě teď tam mám jizvičku.
Prsty v očích, nose a puse už ani nepočítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí