Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Mě Matyáš kousl do tváře že jsem měla otisk zubů ještě 14 dnů, a nebo v sobotu mě kousnul do pr*ele
a měl stoho strašnou radost
A u nás to spíš schytává tatínek
V sobotu ráno dostal takový čelíčko že se málem s postele nezvedl ![]()
Né že by mi přímo něco udělaly, ale mám krásnou vzpomínku na to, když jsem malé ani ne roční holčičce utahoval šroubky na postýlce, ona to pozorně sledovala a v okamžiku, kdy jsem si skřípnul kombinačkami prst a zařval bolestí, spustila nádherný zajíkavý smích, jaký jsem do té doby neslyšel. Nezapomenutelné.
Mně můj syn asi v roce a půl urazil kus zubu. Taky jsem dospávala, Matyáš si velde mě hrál a „odložil“ auto takovým způsobem na můj obličej, že mi odlítl kus jedničky. Byla jsem pak aspoň správná čarodejnice ![]()
S tím nosem to znám, minulý týden jsem běhala s mraženýma fazolkama na nose. Moje roztomilá holčička ke mě prostě přiběhla a dala mi hlavičku rovnou do nosu, no černo jsem měla před očima ještě hodinu
![]()
No já se teda hlásím. Krom neustálých modřin od zoubků, kterých si víceméně vážím (obejmě mě ručkama, úplně se přitiskne a někdy i zakousne) jsem dostala železným autíčkem do lícní kosti, několikrát ručkou do otevřeného oka- to bolí fakt moc!, párkrát hlavičkou do břicha, ale co mi asi nejvíc vadí je, že když ho přenáším, chytá mě za límec u trika a s ním přichytne i ty jemné vlasy, které rostou vzadu na krku, což nepoznám, dokud se ho nepokusím položit. Au! Jo a eště mi skřípnul bradu do zipu, to taky bolí ![]()
asi mám zlaté dítě.
Jak se posadí na odstrkovadlo, všichni se musí klidit z cesty, ráda přejíždí nohy, v papučích pěkně patou přidupává nohy, snaží se kousat do palců u nohou(bez zubů to je taky pořádný skus) - ona je vlastně úchyl na nohy.
Jinak mi skáče po ránu po močáku, jemně mně budí škubáním za vlasy, štípe do obličeje každého, kdo ji vytočí, už se těším jak povyroste a bude po mně házet hračkama. ![]()
minulej tejden jsem dostala legem do oka, byl to přímej zásah z půlky pokoje, bolelo to jako sviňa ![]()
já mám věčně nějaký modřiny a štípance a kousance
už i krev tekla, když mě ráno probudil dloubnutím do nosu
když se na mě šplhá, tak štípe jak se snaží zachytit a pomáhá si i zubama
snažím se ho to odnaučit, ale zatím marně
a škube mi občas vlasy, když ho večer uspávám a ležím vedle postýlky
![]()
tak manža dnes přišel z práce a malý se rozběhl, že mu dá pusu a zubem mu rozrazil ret… Láska bolí ![]()
Tak mě v 10 měsících malý způsobil luxusní modřinu na ruce. Otvíral a zavíral dveře a já chtěla projít tak, abych ho neshodila. No zavřel dveře v momentě, kdy jsem v nich byla já. Dostala jsem klikou těsně nad loket. Modřinu jsem měla snad 14 dní.
Dokonce se nad tím pozastavil i doktor, u kterého jsem byla s jiným problémem na ruce. Navíc mě to snad ani nevěřil.
No a nedávno mě sekl zuby do kořene nosu. Ještě teď tam mám jizvičku.
Prsty v očích, nose a puse už ani nepočítám.