Můj šéf má sexy hlas aneb pojďme zhřešit na emiminu :))

Anonymní
14.3.12 19:47

Můj šéf má sexy hlas, aneb pojďme zhřešit na emiminu :))

Ahoj dámy, toto téma zakládám pro pobavení a trošku přiznání se tu na e-miminu..Začnu tím, jsem šťastně vdaná, nikdy jsem svému muži nezahla - i když příležitost byla, ale nejsem takovej typ…nicméně..teď o pozici nad mojí pozicí v práci nastoupil nový chlapík a když na mě promluvil, úplně se mi podlomily kolena…má ten nejvíc sexy hlas, co jsem kdy slyšela, nevěříla jsem, že něco jako hlas může být sexy, ale ono vážně je :mrgreen: Tak Vám nebudu povídat, že meetingy naprosto miluju :lol: Vlatně stačí, když volá :jazyk: A ho vy, dámy? Máte, nebo měly jste kolem sebe někoho, kdo Vás něčím přitahoval podobně nebo ještě víc a nepodvedly byste? Prostě jen koukáte?? Opakuji, je to téma pro pobavení a pokecání mezi holkama…klidně anonymně :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
14.3.12 19:53

a jaky ten hlas je? hluboky? jaky? :)
mne se vcera libil herec ve filmu–videla jsem ho prvne–tom hardy .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
14.3.12 19:54

Mam plno chlapu, kteri me pritahuji… :mrgreen:
Zacnu mym nynejsim „sefem“ je to neskutecny chlap, krasne se chova k zenam, dokaze zabezpecit rodinu, ma vystupovani, dokaze kdykoli pomoct - ale zije s mou mamou, tak to pada :mrgreen:
Sexy hlas ma jeden muj kamarad, ma s klukama skupinu, delaj hudbu, sem tammoderuje v radiu - ale zije s jednou z mych nejlepsich kkamaradek - takze to tam pada taky!!! :mrgreen:
Potom jeden kolega z prace, ten je pro me silene sexy cely - fakt, ale ten me nechce :mrgreen:

No a potom muj muz - uz z nej sice nepadam na kolena, ale vedle nej je kazdy hned „podprumerny“… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
14.3.12 19:54
jizvíková píše:
mne se vcera libil herec ve filmu–videla jsem ho prvne–tom hardy .)

Ten muj ma „sexy hlas“ hluboky, kdyz neco vypravi, uplne to hrci!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.12 19:55
jizvíková píše:
mne se vcera libil herec ve filmu–videla jsem ho prvne–tom hardy .)
:lol: Neumím ten hlas popsat, ale je to chlap jako hora..ale když se směje, no týýý jo :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
14047
14.3.12 19:56

jaro je tady co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.12 19:57
jizvíková píše:
jaro je tady co :)

Tak on zrovna na jaře k nám nastoupil, co nadělám :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
4246
14.3.12 20:01

Tak mě se hrozně líbí bratr mého partnera. Je to vysokej svalnatej blonďák, trenér ve fitku. Fyzickým vzhledem je vážně dokonalej, ale jinak je to hroznej proutník… Ale nikdy bych si sním nic nezačala, ani kdybych partnera neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
14.3.12 20:02

Chtěla jsem anonymně, ale nějak se nepovedlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.3.12 20:10

Tak jaro leze i na mě:-D
Líbí se mi kamarád mého muže už asi 12 let.Vlastě jsme se seznámili na párty a onen kamarád x mi šel pro pití a já se nějak zamotala do davu tam se chtla mého muže a když přišel onen jeho kamarád už bylo pozdě :lol:.Kamarád jen konstatoval tebe pořád hledám a muj muž-to je moje holka :lol: .Od té ndoby celá ta dlouhá léta to mezi náma pouze jiskří.
Občas přemýšlím kde bych byla kdybych tenkrát před těma roky nezapadla do davu :lol: a kdybych se chytla toho kamaráda.Asi bych dopadla huř to je fakt :lol: .Zrovna někde cestuje už rok v afgánistánu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.12 20:12

Líbí se mi kolega a kamarád mého muže…dokonce se mi o něm i nedávno zdálo :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.12 20:16

Včera mi jeden herec z filmu připomínal exmilence, pak se mi o něm i zdálo a dnes celý den myslím na SEX, SEX, SEX, SEX… :roll:

• Citovat
  • Upravit
1018
14.3.12 20:16

V porodnici v českým krumlově je pediatr a ten má taky nádherný hlas… Znáte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
14.3.12 20:17

Já jsem hlavně na hlas, však polovinu přednášek jsem si zapsala hlavně kvůli jednomu profesorovi :mrgreen: :mrgreen: Nechci ho sbalit ani nad ním nemusím slintat, na to máme ve škole jiné adeptky, ale když mluví, je to paráda, hrozně ráda ho poslouchám :oops:

Moc ráda v tomhle směru vzpomínám na dobu, kdy jsem zpívala u nás v divadle, pánská část operního sboru (zejména baryton a bas) mívala v šatnách narváno :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.12 20:24
Anonymní píše:
Včera mi jeden herec z filmu připomínal exmilence, pak se mi o něm i zdálo a dnes celý den myslím na SEX, SEX, SEX, SEX… :roll:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí