Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já jsem taky na „hlasy“,třeba z dabingu se mi líbí Ladislav Cigánek,pak manželův kolega a kamarád,už dlouho…vzhled nic moc,ale když promluví,podlamují se mi kolena
Vzhledově se mi líbí Vigo Mortensen a Colin Firth,takoví nenápadní,ale hodní chlápci ![]()
mě se vždy líbil můj učitel na nástavbě, tak jsem si ho na stužkováku svedla :p
Eliška píše:
Naštěstí jsem teď na ZŠ, tam už je to nezajímavě moc mladý
Hlasově mě totálně dostává Honza Apolenář a Boris Rosner.
Hlas Soukupa je taky dost…
jizvíková píše:Eliška píše:
Naštěstí jsem teď na ZŠ, tam už je to nezajímavě moc mladý
To věřím…Ale stejně, Na těch středních nebo vysokých, to musí být pokušení, co?
![]()
TeaTereza píše:jizvíková píše:To věřím…Ale stejně, Na těch středních nebo vysokých, to musí být pokušení, co?Eliška píše:
Naštěstí jsem teď na ZŠ, tam už je to nezajímavě moc mladý![]()
když vidíš tu
inteligenci, tak ani ne
TeaTereza píše:jizvíková píše:To věřím…Ale stejně, Na těch středních nebo vysokých, to musí být pokušení, co?Eliška píše:
Takoví ti hezouni proutníci mě nikdy nebrali, tamten kdysi byl takový samotář zrzavý tichý. Nemůžu říct, že bych tohle prožívala běžně ![]()
Viděli jste Všechno je, jak má být?
Eliška píše:TeaTereza píše:Takoví ti hezouni proutníci mě nikdy nebrali, tamten kdysi byl takový samotář zrzavý tichý. Nemůžu říct, že bych tohle prožívala běžnějizvíková píše:To věřím…Ale stejně, Na těch středních nebo vysokých, to musí být pokušení, co?Eliška píše:
zrzavý a vysoký a zamlklý
Ewule0712 píše:
mě se vždy líbil můj učitel na nástavbě, tak jsem si ho na stužkováku svedla :p
jak moc? uplne? ![]()
jizvíková píše:TeaTereza píše:když vidíš tujizvíková píše:To věřím…Ale stejně, Na těch středních nebo vysokých, to musí být pokušení, co?Eliška píše:
inteligenci, tak ani ne
jizvíková píše:Eliška píše:zrzavý a vysoký a zamlklýTeaTereza píše:Takoví ti hezouni proutníci mě nikdy nebrali, tamten kdysi byl takový samotář zrzavý tichý. Nemůžu říct, že bych tohle prožívala běžnějizvíková píše:To věřím…Ale stejně, Na těch středních nebo vysokých, to musí být pokušení, co?Eliška píše:
Jizvíková, my jsme učily na stejné škole?
Eliška píše:TeaTereza píše:jizvíková píše:To věřím…Ale stejně, Na těch středních nebo vysokých, to musí být pokušení, co?Eliška píše:
Takoví ti hezouni proutníci mě nikdy nebrali, tamten kdysi byl takový samotář zrzavý tichý. Nemůžu říct, že bych tohle prožívala běžně
Viděli jste Všechno je, jak má být?
Eliška píše:jizvíková píše:Jizvíková, my jsme učily na stejné škole?Eliška píše:zrzavý a vysoký a zamlklýTeaTereza píše:Takoví ti hezouni proutníci mě nikdy nebrali, tamten kdysi byl takový samotář zrzavý tichý. Nemůžu říct, že bych tohle prožívala běžnějizvíková píše:To věřím…Ale stejně, Na těch středních nebo vysokých, to musí být pokušení, co?Eliška píše:
asi máme jen stejn vkus
Eliška píše:Jizvíková, my jsme učily na stejné škole?
Teda holky, to by byl gooool. A ten chlapec by byl teda borec ![]()
Já viděla film „ZÁPISKY O SKANDÁLU“ a to se mi moc líbilo. Taky téma učitelka, žák… ![]()