Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nám ano. Nejednou se mi stalo, že jsem nemohla najít druhou ponožku. Doma mám pytlíček ve kterém schraňuju ponožky po jedné, protože vím, že se po čase objeví. Mám pocit, že po bytě nám chodí skřítci, a ponožky mi schválně schovávají.
Jednou se mi dokonce stalo, že jsem objevila ponožku, která snad ani není naše. Tak jsem blázen ? ![]()
Stává se vám to doma taky ? Nebo jsem prostě jen bordelář, a po nocích si ponožky schovávám ze spaní, abych se mohla rozčilovat, že mi zmizely ?
také mám žravou pračku. Sežrala mi rukavičku pro mimčo. potvora jedna.
U nás se tohle neděje
. Když mám na víc ponožku dám na stranu a ona se pak v další pračce objeví
.
To já taky ty jednotlivý dávám stranou,ale ony pořád přibývají, místo aby se mi párovaly
Asi chce být každá originál
![]()
klarucha píše:
Skřítci nám taky chodí po bytě.
a nám žerou asi i dudlíky
![]()
Nám je taky žere pračka, ale mě by spíš zajímalo kam se strácej?? Jeden čas jsem i kontrolovala jaký dávám prát
a oni stejně mizej
![]()
Nám žerou: ponožky, rukavice, futrály na mobil, tužky, dudlíky, obaly na dudlíky (
), talíře (taky nechápu).
Nathalka01 píše:
Nám je taky žere pračka, ale mě by spíš zajímalo kam se strácej?? Jeden čas jsem i kontrolovala jaký dávám práta oni stejně mizej
![]()
Taky se mi jednou stalo, že si taťka koupil nový rybářský klobouk, neměl ho ani jednou u vody, a už se nikdy nenašel… A to jsme hledali, a hledali.. dokonce jsme od té doby stihli přestěhovat všechny pokoje, a klobouk nikde..
Tak kde jsme ?
Ale na druhou stranu, já být oním skřítkem, tak se náramně bavím, to jo ![]()
Mně je pračka nežere. To jen ponožky se umí dobře schovávat ![]()
Vždycky, když mi zbyde nějaká lichá, nedá mi to a hledám tu druhou. Vždycky najdu. Někdy se neviditelně skryje v pračce (ba i viditelně, to ji najdu), jindy ji vydá až další várka praní. Nebo je zapomenutá v koši (jako že peru černé a barevné v koši nechám a ona ta mrcha se neviditelně schová k tomu barevnýmu prádlu), vedle koše, v nohavici, i do kapsy zalézt umí. Jednou jsem prala ve várce mimo jiné ložní prádlo. Jedna ponožka zbyla lichá. A nebyla a nebyla. Uložila jsem ji stranou. Podotýkám, že to ložní jsem povlíkla zpátky, centimetr po centimetru ho prohledala, nebyla ani v polštáři, ani v prostěradle, prostě nikde. Světe div se, za měsíc jsem totéž povlečení prala znovu a ponožku mi to vydalo. Musela tam být a celý měsíc jsem spala v povlečení s ukrytou fuseklí.
Takže nežere, ale ponožky se umí dobře schovávat ![]()
Už tu několik diskuzí na toto téma je: https://www.emimino.cz/…zky-o-99802/ Kde se řeší záhada ponožek.
Aj, mne uz nejednu zozrala, ale museli sme kupit novu stara sa odporucala, tak som zvedava, ci sme zas zruta kupili ![]()