Taky vám pračka žere ponožky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
14.3.12 15:12

holky vazne? Me se jeste nestalo, ze by mi po vyprani neco chybelo :nevim: Par diskuzi uz jsem cetla a nikdy jsem to nechapala, jak muze pracka neco „sezrat“. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
14.3.12 15:13

taky taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
14.3.12 15:15

Nám pračka nic nežere, ale jednou jsem prala bílý prádlo (prostěradla, trička a svoje ponožky co mam na spaní) a tu jednu ponožku ne a ne objevit, přitom jsem všecko to vyndaný prádlo prošacovala pořádně prolustrovala, no asi ne tak pořádně, když jsem totiž převlíkala postele a dávala tam to vypraný prostěradlo, tak se mi z něj záhadně ta ponožka vykutálela, no nechápala jsem.

Ahoj Krystal, jak je? Koukám, že už taky za pár co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
14.3.12 15:16
Taminka píše:
holky vazne? Me se jeste nestalo, ze by mi po vyprani neco chybelo :nevim: Par diskuzi uz jsem cetla a nikdy jsem to nechapala, jak muze pracka neco „sezrat“. :think:

Vážně se ti to nikdy nestalo ? 8o Tak to celkem závidím.. U nás se to stávalo když jsem bydlela u našich, a stává se mi to i teď, když bydlím s přítelem.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
14.3.12 15:40

jojo, pokazde aspon jedna chybi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ale ja si myslim, ze to bude spis tim, ze se ta fuska zatoula uz cestou do pracky. :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
14.3.12 15:41

já jsem předchvílí našla ponožku v natahovacím prostěradle, musela tam pár týdnů být, podobně to asi bude s ostatníma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.3.12 15:44
Mně myčka taky žere talíře 8o přísahám a malý lžičky a musela sežrat skleničku z nové soupravy.
Billi píše:
Nám žerou: ponožky, rukavice, futrály na mobil, tužky, dudlíky, obaly na dudlíky ( 8o ), talíře (taky nechápu).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
14.3.12 15:50

Už jsem taky pátrala. :mrgreen: :mrgreen:
https://www.emimino.cz/…zky-o-99802/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
14.3.12 15:55
jajul píše:

Diskuze je dlouhá, takže jsem ji nečetla celou… dopátrala si se alespoň ? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
14.3.12 16:00

Ponožky ne, ale sežrala mi kostici z podprdy. Teď tam rachtá:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
14.3.12 16:23

Moje máma skřítky měla, já teda ne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
14.3.12 16:26
blaufik píše:
jajul píše:
Diskuze je dlouhá, takže jsem ji nečetla celou… dopátrala si se alespoň ? :lol:

Jednu černou díru jsem odhalila - dceřin papuček se našel v krabici na hračky, a to je jí necelých 6 měsíců a ještě ani neleze. 8o :lol: . Pár párů jsem dala dohromady (ponožek) :mrgreen: :mrgreen: , ovšem další se mi rozešly.. :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
14.3.12 16:28

Skřítky má každej.Schovávají se pod podlahou,ponožky používají místo spacáků,knoflíky a krabičky od sirek,z těch mají vozíčky,náprstek místo kýblu,,z hřebenů si udělají plot atd.Občas se jim něco znelíbí a tak to vrátí a vezmou jiné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
14.3.12 16:28
hofka píše:
Ponožky ne, ale sežrala mi kostici z podprdy. Teď tam rachtá:-)

Tak tu přestává legrace, zavolej opraváře, může vykouknout do bubnu a bude zle, mně taková jedna mrcha zničila docela drahou zimní sukni. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
14.3.12 16:31

Naše pračka taky žere ponožky,na to už jsem si zvykla.Teď to ale vylepšila.Oběvil se u nás totiž jeden pár,který nikomu z nás na nohu nesedí,na mužskou nohu jsou úzké,na ženskou veliké.A teď babo raď :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí