Můj šéf má sexy hlas aneb pojďme zhřešit na emiminu :))

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14079
14.3.12 20:28

Pracovně jsem často telefonovala s jedním pánem - v životě jsem neslyšela přitažlivější hlas :pankac: . Byl to pro mě fakt idol, dokud jsme se nesetkali na živo. Strašně milý pán, jenže asi tak 160 cm na výšku a 100 kg na šířku :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.12 20:31
Milli píše:
Pracovně jsem často telefonovala s jedním pánem - v životě jsem neslyšela přitažlivější hlas :pankac: . Byl to pro mě fakt idol, dokud jsme se nesetkali na živo. Strašně milý pán, jenže asi tak 160 cm na výšku a 100 kg na šířku :lol: .

Taky dobrý :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.12 20:36

ja jsem asi stale „zamilovana“ do sveho trenera,je stejne stary jako ja,vzhledove pro me nic moc (extra hubeny s dlouhymi vlasy) ale kdyz promluvi,je strasne inteligentni a pritom vtipnej,empatickej,jako trener i chlapu ma i pred nimi poradny respekt a berou ho,no dokonalost sama…jednou jsme se na soustredeni picli,ja mu sedela na kline a rekla,ze ho mam rada a on mi na to rekl,ze to vi..no zkratka to na me poznal :mrgreen: ale nikdy naklonost neopetoval :( (tak touzim aspon po puse :lol: )jinak je to teda takovej kalic,hulic… kdezto muj manzel je ve vsem uplny pravy opak a proto ho tak miluju :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1900
14.3.12 20:41

jj, jaro je tady :oops:
Já toužím po tolika chlapech, že to snad ani není možné.
Manželovi jsem taky věrná, ale ty představy o jiných chlapech jsou teda hrůza. Nejvíc mě berou starší muži (třeba můj spolužák z VŠ). Nikdy nic nebylo, ale pro mě to hrozně jiskřilo a kdyby nebyl ženatej a neměl dítě a já nebyla už tenkrát skoro vdaná, tak bych po něm snad skočila. Poslední dobou na něj myslím víc a víc a to už jsem ho rok neviděla. Jóóóó to počasí dělá divy :kytka: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.12 20:44

My jsme potrebovali pronajmout byt, ale nemohli jsme osobne, tak to za nas vyrizoval realitni makler. S vybranymi najemniky jsme si psali, obcas telefonovali. Po nejake dobe jsme se sli na byt podivat a kdyz se otevreli dvere, tak jsem myslela, ze to se mnou sekne - stal tam muz mych snu. Samozrejme jsem si tuto story nechala pro sebe a obcas se jen zasnim predstavami, co asi dotycny vyvadi v nasi posteli :D .

• Citovat
  • Upravit
1900
14.3.12 20:44
Milli píše:
Pracovně jsem často telefonovala s jedním pánem - v životě jsem neslyšela přitažlivější hlas :pankac: . Byl to pro mě fakt idol, dokud jsme se nesetkali na živo. Strašně milý pán, jenže asi tak 160 cm na výšku a 100 kg na šířku :lol: .

JJ, taky jsem měla v práci takovej idol, ale nikdy jsem ho nepotkala, teď jsem za to ráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
14.3.12 20:46

Hodně sexy hlas má Tomáš Klus.....no a pak spousta dalších, ale na tomhle teda poslední dobou dost ujíždím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.12 20:50

Tak já jsem total hotová ze svého souseda :lol: on teda ze mě taky, což už jsme zjistili dost intenzivně :D :oops:

• Citovat
  • Upravit
10178
14.3.12 20:50

Miluju hlas Martina Stránského a teda nejen hlas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
14.3.12 20:51

holky to ja od svych 16 miluju veterinare, z mesta jsem se odstehovala a kdyz jsme tam jeli na navstevu, ja ho potkala, porad se mi z nej klepou kolena (a to vezl dite v golfkach), jako nikdo me tak nepritahoval jako on, ani neni hezkej, ale má mužo. toho dostat do pelechu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.12 20:56

Vzhledově jsem hotova z http://www.youtube.com/watch?…
o je chlap, wau :jazyk:

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
21
14.3.12 20:56

holky a co třeba Pomeje?? Já ho totiž nemám ráda a rádio ho pořád prezentuje jako sexy hlas…mně přijde tlustej a slizkej a protivnej, omlouvám se všem jeho fanynkám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
14.3.12 20:57
freedom píše:
holky a co třeba Pomeje?? Já ho totiž nemám ráda a rádio ho pořád prezentuje jako sexy hlas…mně přijde tlustej a slizkej a protivnej, omlouvám se všem jeho fanynkám :-)
:poblion: :poblion: :poblion: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.12 20:57
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.12 20:58
jizvíková píše:
freedom píše:
holky a co třeba Pomeje?? Já ho totiž nemám ráda a rádio ho pořád prezentuje jako sexy hlas…mně přijde tlustej a slizkej a protivnej, omlouvám se všem jeho fanynkám :-)
:poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

přidávám se s dovolením :poblion: :poblion: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky