Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, jaký je váš názor na sexuální hračky po bývalých partnerech? Nechat, vyhodit a s novým prtnerem pořídit nové? A proč? Díky.
@Sugar.plum.fairy píše:
Ahoj, jaký je váš názor na sexuální hračky po bývalých partnerech? Nechat, vyhodit a s novým prtnerem pořídit nové? A proč? Díky.
to si děláš pr.del?
@Divná Bára Asi řeší čím si tu pr.del udělá
Sousedi po rozvodu likvidovali i matrace z manželské postele a tady se řeší sexuální pomůcky ![]()
Myslím, že je sexy si tyhle pomůcky nechat a použít je na novém partnerovi. Třeba i s kusem hovna na análním kolíku. To je slušnej rajc.
@Kníže Ignor píše:
@Divná Bára Asi řeší čím si tu pr.del udělá![]()
Sousedi po rozvodu likvidovali i matrace z manželské postele a tady se řeší sexuální pomůcky
matrace bych taky vyhodila, víš kolik je v tom bordelu?
@Divná Bára Já se tomu taky nedivím, jen to dávám do kontrastu s předmětem dotazu. Žasnu, co lidi napadne a v zájmu autorova zdraví doufám, že otázka byla míněna čistě hypoteticky ![]()
@Kníže Ignor píše:
@Divná Bára Já se tomu taky nedivím, jen to dávám do kontrastu s předmětem dotazu. Žasnu, co lidi napadne a v zájmu autorova zdraví doufám, že otázka byla míněna čistě hypoteticky
v hypotetiku tady nedoufám ![]()
Ty hyg. důvody se přecenují, protože žádné bakterie - viry nepřežijí na plastu věky… ![]()
Pokud se na jednom vibrátoru obden nestřídají nové ženy, bych v tom neviděla problém.
Spíš bych to viděla na psychiku…představa, že tenhle vibrátor byl už ve vagíně nebo análu už u patnácti žen nemusí být pro každého rajcovní…
A mohou nastoupit myšlenky, že třeba ta minulá si ho užívala víc a podobně…
Ale…třeba jedna paní mně nabízela na přezutí u ní doma pantofle po nebožtíkovi manželovi, takže z toho vyplývá, že někdo skladuje po Ex i bačkory, co kdyby se někdy ještě hodily… ![]()
No fuj, nedávno se tu řešily darky a fotky od ex, jak to novou rozčiluje a tady by někdo dědil i postelové hračky
cokoliv osobního po ex bych doma nesnesla, natož takový humus ![]()
Bičíky, pouta neřešíme, ale všechno, co se strká dovnitř, by mělo mít svýho majitele
a chlap nové ženě hračku rád koupí, tady neni co řešit ![]()
Jednoznačně vyhodit snad ze všech důvodů, nic po ex bych nesnesla.
“Jak jako, že ti to nic nedělá? Máňa si tenhle vibrouš vyloženě pochvalovala, nejlíp ji udělal program 5! Tos měla vidět ty orgasmy!”
Jsem žena a moji partneři žádné hračky neměli…nemůžu vyplnit
Jo a tedy, kdyby měli, tak letí do koše
@Lexter píše:
Myslím, že je sexy si tyhle pomůcky nechat a použít je na novém partnerovi. Třeba i s kusem hovna na análním kolíku. To je slušnej rajc.
To bys nepřežil co?
Použitá s použitýma hráčkama..to je double svinstvo