Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, zajimalo by mě jedna věc z pohledu jiných osob, randil jsem s jednou holkou, s tím že jsme spolu nechodili ale jen spali a prostě občas spolu někam zašli na výlet nebo večeři, stím že po měsici a něco se mě zeptala jak to mezi náma je, ona chtěla vztah, já k ni ale necitil lásku, proste jsem se nechtěl vázat a chtěl jsem být sám, a i takhle jak to píšu jsem ji to řekl předtim abych z ni nedělal vola, kvuli tomu kdyby chtěla uz vztah at neztrácí čas semnou, po asi dvou a půl měsicich jsem byl opilý na diskotece a vyspal jsem se proste s jinou holkou, stím že jsem s ni ve vztahu nebyl, byl to proste úlet a asi po dvou mesicich od tohoto úletu jsme se dali dohromady stou holkou se kterou jsem randil asi 5 měsicu, protože se pak okolo ni začlo motat víc kluku a ja zjistil že žarlim a uplne se to i ve mě zlomilo a zjistil jsem že jsem se do ní zamiloval ikdyž tomu tak na začatku nebylo, a drzel jsem si velky odstup doted spolu chodime, moje otázka tedy zni jestli se to dá brát jako nevěra nebo ne? v tu chvili co jsem měl ten ulet jsem sni nechodil a dal ji najevo své city ktery jsem k ni v tu chvili neměl. Zajima mě tedy pohled vás, já to jako nevěru neberu jelikož si myslim že jsem se zachoval aspon z části fér stim ze jsem ji uprimne rekl jak co mám a aby pripadne semnou neztracela čas, ale proste bylo to v čase kdy jsem i sni neco měl. diky za nazory
@albert131 píše:
Zdravím, zajimalo by mě jedna věc z pohledu jiných osob, randil jsem s jednou holkou, s tím že jsme spolu nechodili ale jen spali a prostě občas spolu někam zašli na výlet nebo večeři, stím že po měsici a něco se mě zeptala jak to mezi náma je, ona chtěla vztah, já k ni ale necitil lásku, proste jsem se nechtěl vázat a chtěl jsem být sám, a i takhle jak to píšu jsem ji to řekl předtim abych z ni nedělal vola, kvuli tomu kdyby chtěla uz vztah at neztrácí čas semnou, po asi dvou a půl měsicich jsem byl opilý na diskotece a vyspal jsem se proste s jinou holkou, stím že jsem s ni ve vztahu nebyl, byl to proste úlet a asi po dvou mesicich od tohoto úletu jsme se dali dohromady stou holkou se kterou jsem randil asi 5 měsicu, protože se pak okolo ni začlo motat víc kluku a ja zjistil že žarlim a uplne se to i ve mě zlomilo a zjistil jsem že jsem se do ní zamiloval ikdyž tomu tak na začatku nebylo, a drzel jsem si velky odstup doted spolu chodime, moje otázka tedy zni jestli se to dá brát jako nevěra nebo ne? v tu chvili co jsem měl ten ulet jsem sni nechodil a dal ji najevo své city ktery jsem k ni v tu chvili neměl. Zajima mě tedy pohled vás, já to jako nevěru neberu jelikož si myslim že jsem se zachoval aspon z části fér stim ze jsem ji uprimne rekl jak co mám a aby pripadne semnou neztracela čas, ale proste bylo to v čase kdy jsem i sni neco měl. diky za nazory
Nevěra to není, ale z její strany může dojít k vážnému narušení důvěry, pokud jsi schopný se v opilosti vyspat s čímkoliv, co je použitelné. A tvé vyjádření, že jsi se zamiloval v okamžiku, kdy se kolem ní začali motat jiní hoši a že jsi začal žárlit, tak to bys měl dívčinu varovat, že nejsi zamilovaný, jen ji chceš vlastnit. Tedy pokud k ní chceš být ohledně citů nadále fér.
@KovaJana U mě šlo spis o to ze jsem se nechtěl vázat a snažil se i tomu vyhýbat ale pak když mi po těch 5 mesicich došlo že bych o ni mohl prijit tak se to ve mě zlomilo a uvědomilo, ted jsem do ni hrozne zamilovaný a neumim si predstavit o ni prijit a realně se mi takovyhle úlet stal jen jednou za život, nikdy předtim jsem neměl sex s osobou kterou jsem poznal hned ten den, nebo sex na jednu noc
Hele a to potřebuješ vědět, kdybys náhodou někdy skončil na detektoru lži? ![]()
Ty víš, jak to tehdy bylo, a pokud nejsi úplnej vůl, vykládat jí to nebudeš. Pokud nemáš chuť něco podobného opakovat, tvé svědomí se může uklidnit. Ale jí bych tím raději brouka do hlavy necpala.
@albert131 píše:
@Karamba2020 neví a právě nevím jestli to má cenu vubec řešit kdyz to neni bráno jako nevěra, nebo jestli jí to mám řict
No prosím tě, hlavně jí nic neříkej.
Je to minulost, tak to pohřbi.
Jsi si jisty, ze jsi schopen nekoho milovat? Takze s ni chces mit vztah, protoze tim, ze se kolem ni motaji ostatni se ji u tebe zvysila jeji cena.
Ty ji ale nemas rad, pro tebe je podle me jenom nastroj, ktery ti zvysuje tvoji vlastni sebehodnotu.
Kolik ti je let? Ja jestli je to nevyzralost a nebo povahovy rys.
Asi by jsi mel nejdriv zapracovat sam na sobe a podivat se dovnitr sebe.
Hlavně ji nic neříkej, pokud není možnost, že se to nějakým způsobem dozví sama!
Já teď řeším úplně to samé, ale bohužl z té druhé strany.
Mám přítele rok a půl a teď jsem zjistila, že když jsme spou začínali, tak se vídal ještě s jinou. V tu dobu jsme si samozřejmě ještě neřekli, že splu ofiko chodíme, ale byli jsme denně v kontaktu a bylo to hrozně hezký tyhle začátky, takže mě to dost sebralo, když jsem se to dozvěděla ![]()
@Kecyvkleci píše:
Nic bych jí neříkala, akorát jí zbytečně ublížíš…
Přesně tak
Neříkej jí to, ona stejně brzy přijde na to, že nejsi zrovna ideální partner (ne, nemiluješ jí, jen jí chceš mít pod kontrolou) a stejně od toho nejspíš uteče. Doufám, že je vám tak maximálně 17, děsná nezralost z toho stříká až za roh.