hračky pro 8. měsíční holčičku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7.6.08 09:19

hračky pro 8. měsíční holčičku

Ahoj maminky,

chtěla bych Vás poprosit, jestli byste mi napsaly, jaké hračky teď v osmi měsících.

Chrastítka máme už od narození. Mluvícího pejska nám koupila babička ve třech měsících, ten je mojí dcerušky nejmilejší hračka.

Myslela jsem př. nějaké rozkládací, ale uvítám všechny Vaše názory a nápady.

Moc děkuji za odpověďi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3329
7.6.08 11:47

Marianka si ted nejradsi prohlizi leporela a ruzne latkove knizky, nejlip kdyz je tam neco na co muze sahat… Moc rada je taky vytahuje z knihovny, takze svy knizky na uplne dole, vynda je na zem a prohlizi. Mame jedno - jmenuje se Vonava knizka (napr tady) a tam jsou treba vsity saticky - ty uz mala urvala apod. Nebo ruzny rozkladaci mensi leporela a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
7.6.08 12:02

cokoliv … zkus i autíčko, malého děsně brali jakékoliv nádoby v kterých byli nasypané korálky popř. luštěniny (a on je nemohl otevřít), nebo ty vkládací kelímky, co se z nich dá postavit věž, barevné kostky, něco co má nějaká hejblátka a je to dost barevné

• Citovat
  • Upravit
55
7.6.08 12:31

ahoj malej si hrozně vyhrál s hrncem od fisheru.a taky s kroužkama co se navlékají na tu tyč,spíš to teda jen okusoval,ale líbilo se mu to a taky gumové pískací knížky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
7.6.08 12:50

Ahoj, u nás vede už pěknou dobu míč a kuličky, hlavně když se s tím dá koulet a potom leporela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.6.08 18:06

hračky

Děkuji všem, tak už jsem vybrala.
Knížku leporelo papírovou. Rozkládací žirafu s textilního materiálu. Kelímky, které se skládají na sebe a na kočárek dráčka, kterému šustí křidýlka.

Díky všem za odpověďi

• Citovat
  • Upravit
473
8.6.08 01:16

Tak u nás fičí sešlapaná plastová láhev od perlivé vody a obaly od DVD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí