Hrající nočník

Napsat příspěvek
Velikost písma:
315
28.1.12 17:07

já bych hrající nechtěla už ani za nic, terce to stejně bylo jedno a mě to šlo na nervy protože hrál pořád dokola stejnou melodii dokud se pořádně nevysušil, takže za mě vůbec máme obyčejnej zelenej (tu barvu nesnáším) a je to ten nej nočník… protože terka na něj chodí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lentilka22
7.2.12 10:22

Naše děti se ho bály, vždycky je to hraní vyděsilo :?

• Citovat
  • Upravit
37132
9.6.16 13:34

hrající nočník- Plzeň

Hezké odpoledne maminky, mohla by mi některá z plzenaček poradit, kde se dá sehnat hrající nočník? Potřebuji konkrétní obchod :) Nechci objednávat z eshopu a zároveň se mi nechce s malym bloudit po městě a obíhat spoustu krámů, tak bych ráda šla na jistotu :) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
9.6.16 13:43

Zrovna včera mi přítel vyprávěl že měl hrající nočník a způsobilo mu to takovej šok že na nočník chodit nechtěl a chtěl rovnou na záchod :D Když se totiž vyčůral začalo to prý hrát a on se toho hrozně moc lekl a v životě už na něj nesedl :D Jeho mamka říkala že to byl vždycky řev jak kdyby ho na nože brali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
9.6.16 13:44

@Kriss Tina Ahoj, nejsem z plzně, ale již 2× jsem kupovala hrající nočník v pompu. Máme tu 3prodejny a na každé ho mají (motiv krtek),nikde jinde jsem ho nesehnala.Cena byla do 200,–.A na eshopu ho neuvádějí, ale v prodejnách mají :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
9.6.16 13:47

Souhlasím s @Anikaa02, že hrající nočník raději ne (i když vím, že jsi se na to neptala). Taky u syna šok a pak začal chodit rovnou na záchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
9.6.16 13:49
@Zuzaja píše:
Souhlasím s @Anikaa02, že hrající nočník raději ne (i když vím, že jsi se na to neptala). Taky u syna šok a pak začal chodit rovnou na záchod.

Kamarádky malej naopak, stráááášně se mu to líbilo a časem vymyslel, že nosil ve skleničce vodu a lil jí do nočníčku aby hrál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
9.6.16 13:53

Já doufam že malýmu by se to mohlo líbit, on je na takový blázniviny :D bát se určitě nebude :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze