Hrající nočník
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
já bych hrající nechtěla už ani za nic, terce to stejně bylo jedno a mě to šlo na nervy protože hrál pořád dokola stejnou melodii dokud se pořádně nevysušil, takže za mě vůbec máme obyčejnej zelenej (tu barvu nesnáším) a je to ten nej nočník… protože terka na něj chodí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hrající nočník- Plzeň
Hezké odpoledne maminky, mohla by mi některá z plzenaček poradit, kde se dá sehnat hrající nočník? Potřebuji konkrétní obchod
Nechci objednávat z eshopu a zároveň se mi nechce s malym bloudit po městě a obíhat spoustu krámů, tak bych ráda šla na jistotu
díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna včera mi přítel vyprávěl že měl hrající nočník a způsobilo mu to takovej šok že na nočník chodit nechtěl a chtěl rovnou na záchod
Když se totiž vyčůral začalo to prý hrát a on se toho hrozně moc lekl a v životě už na něj nesedl
Jeho mamka říkala že to byl vždycky řev jak kdyby ho na nože brali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina Ahoj, nejsem z plzně, ale již 2× jsem kupovala hrající nočník v pompu. Máme tu 3prodejny a na každé ho mají (motiv krtek),nikde jinde jsem ho nesehnala.Cena byla do 200,–.A na eshopu ho neuvádějí, ale v prodejnách mají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlasím s @Anikaa02, že hrající nočník raději ne (i když vím, že jsi se na to neptala). Taky u syna šok a pak začal chodit rovnou na záchod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzaja píše:
Souhlasím s @Anikaa02, že hrající nočník raději ne (i když vím, že jsi se na to neptala). Taky u syna šok a pak začal chodit rovnou na záchod.
Kamarádky malej naopak, stráááášně se mu to líbilo a časem vymyslel, že nosil ve skleničce vodu a lil jí do nočníčku aby hrál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já doufam že malýmu by se to mohlo líbit, on je na takový blázniviny
bát se určitě nebude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit