Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Do kdy si vase dcerky hravaly s panenkou a kocarkem? Nebo jak dlouho jste si tak hravaly vy? ![]()
To bude asi docela individuální, dceři je 8 a s ChouChou si pořád hraje…
Já jsem měla panenky taky hodně dlouho, ale později jsem si s nimi už „nehrála“, jen jsem vyráběla oblečky a třeba nábytek a tak.
Edit - a vlastně to dělám doteď
![]()
Příspěvek upraven 16.09.17 v 09:19
Já jsem si s panenkami hrála dlouho, ChouChou jsem dostala pod stromeček, když mi bylo skoro 12 ![]()
@Pipet Samozrejme je to individualni
Dcera ma 6 let a zatim si taky rada hraje. Uvazuji nad koupi noveho kocarku a panenky na Vanoce, tak se jen tak pro predstavu ptam. Sanozrejme jsou holky, ktery tohle zrovna nejak nechytlo, ze ![]()
Já si pamatuju, že jsme si s holkama hráli s panenkama určitě ještě v 9. třídě ![]()
Já asi do 9,10 let, pamatuji si, jak jsem s kočárkem jela v těch 9,10 letech ven a spolužáci se mi pak smáli
![]()
Určitě ještě tak v deseti jsem si hrála s panenkou - miminem a barbíny jsme do školy nosily ještě dýl
Tam už to bylo spíš o tom, jak je co nejlíp vystajlovat ![]()
Kočárek s velkou panenkou zůstal absolutně netknutý ode dne, kdy mi ho naši přivezli
Zato dobu, do kdy jsem si hrála s plastovými koníky, tu odmítám zveřejňovat ![]()
@LAlezane Ale klidne zverejni. Ja treba milovala pokladnu, penize, kosiky s nakupama. Jeste ze mam deti, muzu si s tim zase hrat a nevypafa to blbe ![]()