Play Doh sada pro kluka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
788
9.9.17 14:45

Play doh sada pro kluka

Ahoj, mohl by mi prosím někdo dát tip na nějakou aktuální Play doh sadu jako dárek pro kluka? Prosím ne autíčka, ty my připadají na jedno brdo, chtěla bych něco víc kreativního. Prohledala jsem co se dalo a připadá mi, že ty sady jsou čím dál méně zajímavé a spíš pro holky, třeba zmrzlinové továrny nebo stříhání vlasů apod. My máme doma chobotničku a opičku a pak pohádkové sady, ale ty už se dávno nevyrábějí a jako dárek nechci dávat bazarové věci. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lucenka
9.9.17 14:50

Nevím, jestli se ještě dělá, ale my máme pro kluka zubaře

• Citovat
  • Upravit
788
9.9.17 15:05

@lucenka Díky. Ano, ještě se dělá, dívala jsem se na to. Ale nevím, jestli to není příliš monotematické? A baví to syna? Navíc tomu klučinovi už několikrát vrtali zuby u zubaře, tak jestli by z toho neměl trošku trauma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
9.9.17 15:07

@bibi2233 kluka to pořád celkem baví… tedy ne že by si s tím hrál každý den. ale má tu sadu už asi 4 roky a zuby má taky několikrát vrtaný :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
788
9.9.17 15:11

@lucenka Fakt? Tak to ještě zvážím, já se bála kvůli tomu tématu, aby se toho nebál. Ale třeba by se mu to fakt líbílo. Díky za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
9.9.17 15:35

My máme výrobu zmrzliny a syna to baví a opakovaně se k tomu vrací. Má to od tří let a teď mu budou 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
9.9.17 16:34

@Levandulina A zvládne to obsluhovat sám? Nepotřebuje k tomu dospělého? Některé ty sady jsou obtížné na zmáčknutí, je potřeba velká síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
9.9.17 16:48

@bibi2233 To je pravda. Takové mačkadlo je tam dost na sílu. To mu pomáhám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
9.9.17 17:14

Máme taky zubaře pro kluky, a za mě super. Velmi kreativní hračka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
10.9.17 09:35

Zubaře jako jedinej měl uspěch i u mojí holky… jinak mám všechno zabalený v krabicích… princeznovskej hrad, dortíčky atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí