John Deere Groun Force - traktor pro děti

831
13.9.17 09:15

John deere ground force - traktor pro děti

Dobrý den,

máte někdo tento traktor? Měla bych pár otázek.

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3198
13.9.17 09:59

Máme ho doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
13.9.17 10:09
@trybitka píše:
Máme ho doma

Výborně!! Tak pokud se tedy mohu ptát, asi bych veřejně radši než do zpráv, třeba tady bude nějaká mamina co by taky chtěla vědět.

1. Jaká je reálná výdž baterie?

2)Jak je to s kopečky? Píšou, že až 10% zvládnou, jak by jste to odhadla reálně?

1. Mohla by jste mi změřit prosím obvod předních a zadních kol?
  2. Jak pocitově vnímáte kvalitu plastu, zpracování atd?
  3. A co potomek? naučil se s tím jezdit? Nemá problém s vlekem, že by se někde zasekával? Určitě je samozřejmě rozdíl v tom, kdy dítěti traktor pořídíte, to jasné

Já vím, je to moc otázek a chci po vás velkou službu, ale byla bych moooc vděčná.

Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
13.9.17 13:47

Moc se omlouvám, ale spletla jsem si to. My máme klasický šlapací John Deere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
13.9.17 14:21

Nevadí, třeba se někdo chytne ještě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
13.9.17 21:50

Máme ho a je super, chvíli trvalo než se naučil zatacet, ale teď 2,5 let jezdí moc rad a vědomě kam chce, na pedál jsme mu prodělali prkénku protože na nej nedosahl, Kopec vyjede lepší na rychlost 2 a když už nejede na 2 na 1 ještě baterie dá, záleží jak jezdí někdy nabíjime po jednom dni někdy za 2-3 dny to je různý, teď se nu u vozíku rozbil ten kolicek a vypadává, ale to si mohl zlomit jak se učil couvat nevím… nikde se jinak nezaseka jak se ptas. Děti- menší se v něm i vozí. ježdění ho moc bavi, plast je kvalitní a kola fakt měřit teď nejdu, nepíšou někde? Vím ze jdou koupit i navleky na kola, aby se neprotacela na štěrku ale to by nám ujel ještě dal??? A nějak nepotřebujeme. Jedeme s nim na výlet do polních nebo lesních cest, oo zahradě, a dolu k babičce, a vozí mi vzadu třeba cukety nebo trávu zajickovi, jen na mokrym mu to ujelo a překlopil se a 2. Už je dost rychlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
14.9.17 06:39
@Lisa_Qr píše:
Máme ho a je super, chvíli trvalo než se naučil zatacet, ale teď 2,5 let jezdí moc rad a vědomě kam chce, na pedál jsme mu prodělali prkénku protože na nej nedosahl, Kopec vyjede lepší na rychlost 2 a když už nejede na 2 na 1 ještě baterie dá, záleží jak jezdí někdy nabíjime po jednom dni někdy za 2-3 dny to je různý, teď se nu u vozíku rozbil ten kolicek a vypadává, ale to si mohl zlomit jak se učil couvat nevím… nikde se jinak nezaseka jak se ptas. Děti- menší se v něm i vozí. ježdění ho moc bavi, plast je kvalitní a kola fakt měřit teď nejdu, nepíšou někde? Vím ze jdou koupit i navleky na kola, aby se neprotacela na štěrku ale to by nám ujel ještě dal??? A nějak nepotřebujeme. Jedeme s nim na výlet do polních nebo lesních cest, oo zahradě, a dolu k babičce, a vozí mi vzadu třeba cukety nebo trávu zajickovi, jen na mokrym mu to ujelo a překlopil se a 2. Už je dost rychlá.

Děkuji moc za info! Ta kola bohužel nikde nemají uvedena, jak jsou velká. Já právě našla firmu, která vyrábí gumové pásky na John deera, ale na šlapacího, tam mě zajímalo, jestli by to sedlo i na elektrického.

Ještě mě napadlo, když jede k té babičce, ujede vám v tom celou cestu? Teď se neptal na výdrž traktoru ale dítěte :-D protože je to dost, těžké a představa že se mi v půlce cesty rozhodně, že už nepojede… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
14.9.17 15:47

@catchthem Jj ujede, dostal ho teď k Vánocům necelé 2 roky mu bylo, ze začátku spis trénoval a pak už uměl šlapat na pedál ale zatacet neslo, teď frčí ze mám co dělat abych ho dobehla, k babičce to máme dolu z kopce a nahoru pak taky jede musí a pole máme pod nama tak jede taky z kopce a pak vidi kombajny???. Bavi ho to jezdí s nim i taťka na zahradním a tak spolu secou. Jestli by vas to uklidnilo zmerim vám ty kola. Ale měly by sedět nebo přímo napsat tomu obchodu. Když byl syn menší manžel nestíhám vyskocit a malej to nedotocil po mokré trávě a kopečku se preklopil. Teď už umí zatacet pěkné a dává víc pozor. Je to lepší než šlapaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
14.9.17 18:22
@Lisa_Qr píše:
@catchthem Jj ujede, dostal ho teď k Vánocům necelé 2 roky mu bylo, ze začátku spis trénoval a pak už uměl šlapat na pedál ale zatacet neslo, teď frčí ze mám co dělat abych ho dobehla, k babičce to máme dolu z kopce a nahoru pak taky jede musí a pole máme pod nama tak jede taky z kopce a pak vidi kombajny???. Bavi ho to jezdí s nim i taťka na zahradním a tak spolu secou. Jestli by vas to uklidnilo zmerim vám ty kola. Ale měly by sedět nebo přímo napsat tomu obchodu. Když byl syn menší manžel nestíhám vyskocit a malej to nedotocil po mokré trávě a kopečku se preklopil. Teď už umí zatacet pěkné a dává víc pozor. Je to lepší než šlapaci

Děkuji. To zatáčení si taky myslím, že chvíli potrvá, ikdyz doma má odrazedlo s volantem a zatáček umí. Kdyby jste změřila ta kola byla bych vám vděčná. Prcek právě miluje úplně všechno, kombajny, traktory, bagry a věřím, že tohle ho potěší, navíc je to dobrá investice na několik let a pak se to podle mě ještě i dobře prodá, pokud nebude další prcek, tak by zdědil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí