Hraniční odezvy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26.5.16 09:20

hraniční odezvy

Ahoj, jsem 32tt včera jsem byla. propuštěna na revers, kdyz sem byla hospitalizována malém mel hraniční odezvy, nyni jsou prý v normálu. Mate s tím někdo skusenosti? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3624
26.5.16 09:23

Proč jsi odešla na revers, kdyz OZVY jsou v pořádku? Pokud si nejsi něčím jistá, měla jsi zůstat v nemocnici a zeptat se doktorů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
26.5.16 09:24

Jak si mohla odejít na REVERS? :zed: To asi není vše úplně v normálu, když tě nepustili normálně ne?.. :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
10680
26.5.16 09:26

Odesla jsi na revers nebo jsou ozvy v poradku? Nekdo muze mit podobnou zkusenost a dopadlo to dobre, ale v dalsim pripade to dobre dopadnout nemusi. Bez k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
26.5.16 09:33

Další nick, co takhle nesmysleně používá interpunkci a má málo příspěvků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.16 09:34

Nechtěli me pustit kvuli tomu ze tam nebyl lékař co me přijímal. Odezvy byli v normě a srdíčko taky. Zítra jdu na kontrolu a dnes by me pustili normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
26.5.16 09:46
@ajulkamaminka píše:
Nechtěli me pustit kvuli tomu ze tam nebyl lékař co me přijímal. Odezvy byli v normě a srdíčko taky. Zítra jdu na kontrolu a dnes by me pustili normálně

Tak záleží, jak dlouho trval normální obraz OZEV a jaký je poměr těch dobrých a špatných. Myslím to tak, že jestli byly jednou ne zcela optimální a po dobu hospitalizace třeba týden v normě, zřejmě bude vše v pořádku.
Pokud máš naopak patologické ozvy častěji a ted byly nárazově v pořádku, byla bych znepokojená. Taky záleží, jestli je v pořádku ultrazvukový nález, placenta, tvůj krevní tlak, moč a další laboratorní nálezy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
26.5.16 10:06

@ajulkamaminka Jo, takže než abys počkala až přijde ten doktor, co tě mel na starosti a byl seznámený s tvým případem a mohl plně rozhodnout, zda je opravdu vše v pořádku, tak radši podepíšeš revers, abys byla doma o půlden dřív a budeš se ptát na emiminu :zed: Bože, kam některé dali hlavu.. :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
384
26.5.16 10:20

Jak jsi mohla odejít? Ozvy miminka jsou přeci velice důležité? To bych tedy radši počkala na svého ošetřujícího lékaře než tohle - nějakou příčinu to přeci musí mít. No vážně nechápu tvůj postup vím, že nemocnice není nic úžasného, ale jde o miminko. Já byla také v těhotenství v nemocnici a nedovolila jsem si nic než co mi řekli. Být tebou tak se nechávám kontrolovat a sleduji pohyby miminka zda je to ok.

Příspěvek upraven 26.05.16 v 15:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.16 10:48

Me bylo řečeno ze krev, tlak a vše mám v pořádku a ted odezvy jsou už v normě. Jen jednou byli na hraně a od ty doby klid. Nechci vaše soucity a odsuzování si taky nechcte. Jen jsem chtěla vědět jaký s tím mate skusenosti. Zítra jdu na další měření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
26.5.16 11:33

@ajulkamaminka aby sis něco nevyčítala…máš doma už nějaké děti, že tam tak spěcháš? Mimochodem, holky se ti snaží naznačit, že se neříká odezvy, ale ozvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.16 12:22

Tak ozvi. Mám parmesicniho kluka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
26.5.16 15:48
@ajulkamaminka píše:
Tak ozvi. Mám parmesicniho kluka

ad 1) Párměsíčního kluka? Ehm? -v 18 maminkou
Ahoj jsem v pátým měsíci a v prosinci mi bude 19. Jsem v druhým ročníku střední školy. Začala jsem studovat později kvůli zdravotním potížím. Miminko bylo samozřejmě neplánovane a navíc jsem měla pozdní záchyt(začátek 4). Jaký na to máte názor? // není to příspěvek, který si psala 6.3.2016 na foru 18leté maminky studující střední školu
?
ad 2) ty ozvY ;)
Jinak jak píšou nademnou, to není jen o tom, že by tě někdo soudil, ale uvědom si, co jsi riskovala.. Abys pak hodně nelitovala.. :zed: Aby ti to došlo - já měla taky vše naprosto v pořádku, jen malému trošku klesaly ozvy, ale pořád to bylo hraniční..

ad 3) na fóru se nevyplácí lhát, už vůbec ne za účelem, aby si omluvila svou hloupost, vše je tu totiž hezky dohledatelné..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky