Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
TO JE nedostatek nějakého vitamínu, ale ted nevím jakého..
v těhu to je běžné, že si tělo bere hodně vitamínu pro děti a pro ženu už nic nezbyde..chce to doplnit..ale ted fakt nevím co to je..jestli bečko, nebo zinek, nebo co.. ![]()
@smurfka píše:
TO JE nedostatek nějakého vitamínu, ale ted nevím jakého..
v těhu to je běžné, že si tělo bere hodně vitamínu pro děti a pro ženu už nic nezbyde..chce to doplnit..ale ted fakt nevím co to je..jestli bečko, nebo zinek, nebo co..
Biotin ![]()
Ahoj, tak přesně s tímto jsem šla s dcerou min. týden na kožní. Malá má takto hrbatý malíček. Dr. to vyhodnotila jako plíseň
asi z bazénu, z koupelny z dovolené… oslabená imunita a dostali jsme na to lak, který budeme na nehtík nanášet. Léčba asi měsíc. Lék ti můžu napsat odpoledne, je objednaný v lékárně, název si nepamatuji… pa
@pravdaalaska píše:
Ahoj, tak přesně s tímto jsem šla s dcerou min. týden na kožní. Malá má takto hrbatý malíček. Dr. to vyhodnotila jako plíseňasi z bazénu, z koupelny z dovolené… oslabená imunita a dostali jsme na to lak, který budeme na nehtík nanášet. Léčba asi měsíc. Lék ti můžu napsat odpoledne, je objednaný v lékárně, název si nepamatuji… pa
To by jsi byla moc hodna, ja s tim jeste nikde nebyla, jelikoz kozniho mam 40km od baraku, doma mam malou dceru a manzel od rana do vecera v praci. Dekuji za info a budu rada kdyz pak napises ten nazev.Dekuju ![]()
Omlouvám se, vždy jsem zapomněla napsat. Je to POLINAIL 80 MG/G. Dívala jsem se, že je jen na lék. předpis. Používáme ob den na nehtík. Měj se hezky ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, nevíte někdo co to muže být? Jsem v 8 týdnu těhotenství a začli mi růst,, hrbolaté" nehty a jakoby,,propíchané špendlíkem" vypada to opravdu nehezky a rostou tak všechny..Neměla jste to taky nějaká? Děkuji
Dobrý den, už víte příčinu vzniku těch Ďolíčku v nehech? Má desetiletá dcera je má taky. Naše dětská to neřeší a ani imunoložka. Ke kožní jsme objednání až po novém roce. Děkuji za reakci.
Takto se projevuje lupenka. Je pravděpodobné, že k ní má dcerka dispozice, ale neznamená to, že se musí projevit kožním výsevem.
@jaja1810 píše:
Dobrý den, už víte příčinu vzniku těch Ďolíčku v nehech? Má desetiletá dcera je má taky. Naše dětská to neřeší a ani imunoložka. Ke kožní jsme objednání až po novém roce. Děkuji za reakci.
Preji pekny den, nevim co to bylo ale cca po 2 mesicich mi to odrostlo a nove se nedelaji.
@Anonymní píše:
Preji pekny den, nevim co to bylo ale cca po 2 mesicich mi to odrostlo a nove se nedelaji.
Děkuji za reakci.
Malá to má už od prázdnin.
A na kožní jdem až po novém roce…tak snad to též odezní a pokud něco najdeme co to způsobuje hodím sem informaci.
@Janli děkuji za reakci.
Snad to lupenka nebude - nikdo v naší ani manželovo rodině ji neměl. ![]()
Ahoj, nevíte někdo co to muže být? Jsem v 8 týdnu těhotenství a začli mi růst,, hrbolaté" nehty a jakoby,,propíchané špendlíkem" vypada to opravdu nehezky a rostou tak všechny..Neměla jste to taky nějaká? Děkuji