Hrbolek na horním patře v ústech

492
7.5.14 16:39

"hrbolek" na horním patře v ústech

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, zda s tím nemáte nějakou zkušenost. Na horním patře se mi udělal takový malinký hrbolek, možná bych si toho ani nevšimla, kdybych ho neucítila jazykem, je opravdu malinký, ničemu nevadí a není uprostřed, ale jakoby kousek vedle(na druhé straně nic takového nemám). Ani nevím, jak ho mám dlouho, všimla jsem si toho až dnes a taky se na pátek objednala k zubaři. Tak se ptám na zkušenost, zda jste některá také neměla něco podobného? No doufám, že si nebude dr myslet, že jsem hypochondr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
KackaDoup
7.5.14 16:44

Někdy mívam…zase zmizí ;)

• Citovat
  • Upravit
492
7.5.14 16:47

@KackaDoup děkuji za reakci, no možná jsem s tím zubařem mohla počkat, ale tak aspoň na to koukne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3416
7.5.14 16:48

Nic… Staci mala oderka, ktera natece, poŕipade aftik, ktery na tvrde dasni-patre vypada jinak :) mam to casto a nekdy to i boli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
7.5.14 17:04

Občas mívám, zrovna pred pár dny jsem měla a zmizelo to. Nikdy jsem to nijak neřešila ani ničím nemazala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
7.5.14 17:51

Děkuji všem za odpovědi, ten zubař byl asi vážně unáhlenej, měla jsem počkat, co to udělá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H3
47
6.6.25 11:35

@evcaB dobry den, prosim, muzu se zeptat, jak jste dopadla? Resim neco podobného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová