Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, zda s tím nemáte nějakou zkušenost. Na horním patře se mi udělal takový malinký hrbolek, možná bych si toho ani nevšimla, kdybych ho neucítila jazykem, je opravdu malinký, ničemu nevadí a není uprostřed, ale jakoby kousek vedle(na druhé straně nic takového nemám). Ani nevím, jak ho mám dlouho, všimla jsem si toho až dnes a taky se na pátek objednala k zubaři. Tak se ptám na zkušenost, zda jste některá také neměla něco podobného? No doufám, že si nebude dr myslet, že jsem hypochondr ![]()
@KackaDoup děkuji za reakci, no možná jsem s tím zubařem mohla počkat, ale tak aspoň na to koukne ![]()
Nic… Staci mala oderka, ktera natece, poŕipade aftik, ktery na tvrde dasni-patre vypada jinak
mam to casto a nekdy to i boli ![]()
Občas mívám, zrovna pred pár dny jsem měla a zmizelo to. Nikdy jsem to nijak neřešila ani ničím nemazala.
Děkuji všem za odpovědi, ten zubař byl asi vážně unáhlenej, měla jsem počkat, co to udělá ![]()
@evcaB dobry den, prosim, muzu se zeptat, jak jste dopadla? Resim neco podobného.