Hřebíčkový olej

1405
23.12.12 16:02

Hřebíčkový olej

Slyšela jsme, že k porodu pomáhá hřebíčkový olej. Někdo si ho i zavádí na tamponu. nemáte s tím někdo zkušenoost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
23.12.12 17:58

O tom jsem teda neslysela a nedala bych to, je to docela silny olej, muzes se dole popalit.

mozna je soucasti nekterych smesi na vyvolani porodu, vim urcite o skorici, zazvoru a verbene, ale i tyto namichane oleje by se meli pouzivat jen pod dohledem PA.

hrebickovej olej je ale vybornej na bolavej zub, ja na nem ted prezivam, nez skonci svatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
23.12.12 18:45

Covece, aby sis nezavedla infekci :think:..jinak jsem slysela o hodne vecich na vyvolani, ale toto slysim poprve takze nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
23.12.12 19:47

Ježiš co to je za drastárnu? Tak to ani zkoušet teda nebudu. :think: Tak to nevím kdo to teda používá. Možná si třeba natírat bříško tim hřebíčkovým olejem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
23.12.12 21:06

Všechny éterické oleje jsou silné, čistý si zavádět dovnit bych fakt nedávala. i na masáže se musí rozředit nějakým jiným olejem, třeba mandlovým, slunečnicovým…
Já jsem u druhého masírovala, dělala skořicové zábaly na břicho, jasmín na záda, samozřejmě jsem éteráky odpařovala a celý to bylo k prdu.

Za mě teda funguje pití maliníku, mám za sebou dva maliníkové čaje, druhý jsem flákala a byl nejdelší a nejbolavější, kdežto porody po pití maliníku (od 38.tt litr denně) byly rychlé a ten třetí minimálně bolavý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí