Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Slyšela jsme, že k porodu pomáhá hřebíčkový olej. Někdo si ho i zavádí na tamponu. nemáte s tím někdo zkušenoost?
O tom jsem teda neslysela a nedala bych to, je to docela silny olej, muzes se dole popalit.
mozna je soucasti nekterych smesi na vyvolani porodu, vim urcite o skorici, zazvoru a verbene, ale i tyto namichane oleje by se meli pouzivat jen pod dohledem PA.
hrebickovej olej je ale vybornej na bolavej zub, ja na nem ted prezivam, nez skonci svatky.
Covece, aby sis nezavedla infekci
..jinak jsem slysela o hodne vecich na vyvolani, ale toto slysim poprve takze nevim ![]()
Ježiš co to je za drastárnu? Tak to ani zkoušet teda nebudu.
Tak to nevím kdo to teda používá. Možná si třeba natírat bříško tim hřebíčkovým olejem
Všechny éterické oleje jsou silné, čistý si zavádět dovnit bych fakt nedávala. i na masáže se musí rozředit nějakým jiným olejem, třeba mandlovým, slunečnicovým…
Já jsem u druhého masírovala, dělala skořicové zábaly na břicho, jasmín na záda, samozřejmě jsem éteráky odpařovala a celý to bylo k prdu.
Za mě teda funguje pití maliníku, mám za sebou dva maliníkové čaje, druhý jsem flákala a byl nejdelší a nejbolavější, kdežto porody po pití maliníku (od 38.tt litr denně) byly rychlé a ten třetí minimálně bolavý ![]()