Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já teda v létě nechávám dítě běhat bosé i na normálním hřišti
Ale je to zajímavé, já bych to uvítala.
My uz se jednou do toho budejovockeho vydali, a nenasli, tak hsme skoncili v gecku na kolotoci
alr zname hopsarium, clovickov.. v zime proste super, takze prima napad
@tamata píše:
@kitty123 hopsárium je dobrý, že je i pro velký. Takže vyšlu manžela s mrňetem a jsou spokojený oba
no to je fakt, ze ani dospeli se nezastavi
ale ono vypustit deti za ohradku a popijet kavu ma taky nekdy sve kouzlo ![]()
Je-li to mysleno jako hernicka pro deti, tak u nas ve velkem meste je jich spousta a v zimnich mesicich navstevujeme urcite 1× tydne. Navic v nasi oblibeneu maji u toho kavarnu (to teda asi vsude), v herne probiha cviceni pro rodice s detmi, hlidani deti, Mikulasska, karneval,… tezko ale rict, zda se tim da uzivit, znam 2 pani, co hernu mely a vzdaly to.
Mslela jsem klasickou zastřešenou hernu, jako hopsarium a pod.Sama moc dobře vím, že v zimním období kdy nemůžeme na hřiště venku a jsme odkázani na zabavení se doma, tak klidně někilikrát týdně tuhle hernu navštívíme. Dát si v klidu kafe a koukat na prcka jak se tam náramně baví. Když jsem podobou hernu navštívila poprvé, byla jsem já i malej nadšeni
Ale bojím se toho, zda by to bylo na uživení, i když znám plno maminek co by to uvítalo, protože se u nás ve městě s malými dětmi nikam v zimě jít nedá. Žádné kavárny s dětskými koutky apod… Tak nevím…Ale děkuji za názory ![]()
@mama08 píše:
@žaneta82 A kde ho chcete otevřít.?
Ve Vodňanech. Není to žádné velké město, to je mi jasné. ALe zase tady není žádné takové hřiště…
@žaneta82 píše:
Ve Vodňanech. Není to žádné velké město, to je mi jasné. ALe zase tady není žádné takové hřiště…
To je pravda, že tam nic není. Ani mateřské centrum tam není? V Protivíně je aspoň MC.
Mateřské centrum tam je, ale mě by selíbilo něco kde si můžou zajít mamky-kamosky na kafe, nechat děcka vyblbnout apod.Ne nějaké centrum, kde bude program na určitou hodinu apod…
@žaneta82 píše:
Mateřské centrum tam je, ale mě by selíbilo něco kde si můžou zajít mamky-kamosky na kafe, nechat děcka vyblbnout apod.Ne nějaké centrum, kde bude program na určitou hodinu apod…
Byla jsem s dětmi 2× v Písku v takové herně a musím říct, že je to super. Dá se tam najíst, nechat ohřát dítěti jídlo, dá se tam být celý den. Užije si tam rok a půl stará neteř i moji druháci.
@tamata : No my jsme tam už taky párkrát byli a většinou tam bylo dětí dost..
A když chodíme okolo, tak tam pořád někdo chodí..
Záleží taky hodně na počasí a jestli je to o víkendu/prázdninách…