Hřiště bez bot

113
4.1.14 15:28

Hřiště bez bot

Ahoj, už dlouho dobu přemýšlím, že bych otevřela hřiště bez bot.Do své původní práce se už nevrátím a ani jako servírka nemohu s dítětem pracovat po nocích. Tak jsem se pto tento nápad nadchla a zajímalo by mě, zda je tady někdo kdo již podobné hřiště pro děti realizoval a mel by pro mě nějaké rady, nápady,…prostě cokoliv :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15575
4.1.14 15:30

Je to zajimavy napad :palec: Jestli jsem to spravne pochopila :mrgreen: Bosa na hristi? ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
4.1.14 15:36

Já se přiznám, že to nějak nechápu - co si pod tím mám představit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
4.1.14 15:41

Taky prosim vysvetlit

• Citovat
  • Upravit
PajinkaT
4.1.14 15:41

@žaneta82 : Máš na mysli něco takovéhleho?

• Citovat
  • Upravit
6578
4.1.14 15:44

Taky nějak nevím, co přesně si pod tím představit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
4.1.14 15:44

@PajinkaT tak takové to hřiště není, nic zajímavého/zvláštního :D..to nemyslím rýpavě :andel:..myslela, jsem, že zakladatelka myslí hřiště venku bez bot? To jsem třeba neviděla :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
4.1.14 15:45

Tak já nevím jestli si to přestavuji dobře, ale vidím to jako nějákou místnost, kde budou různé prolézačky, skluzavky, míčky atd.. a tam si děti hrajou a kvůli hygieně si tam děti budou hrát bez bot? Myslím si to správně? :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
PajinkaT
4.1.14 15:47

@Deníííí : Neberu to rýpavě ;) venku? Páni tak to mě ani nenapadlo.. :D to by bylo asi hodně zajímavé.. :think: :D

• Citovat
  • Upravit
9950
4.1.14 15:49
@PajinkaT píše:
@Deníííí : Neberu to rýpavě ;) venku? Páni tak to mě ani nenapadlo.. :D to by bylo asi hodně zajímavé.. :think: :D

no, ale zas by to muselo být zastřešené atd., spíš asi myslela to co si sem vložila..třeba u nich to ještě není :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
4.1.14 15:49

.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 11:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
4.1.14 15:51

@tamata : U nás v městě je jen jedno, takže při špatném počasí je tam dost narváno.. :D Takže oni se uživí, ale asi je to i tím, že v okolí nic podobného není.
Hodně záleží na konkurenci v okolí…

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
4.1.14 15:52

Takze je to mysleno jako herna? Aha :roll:

• Citovat
  • Upravit
13073
4.1.14 15:55

.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 11:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
4.1.14 15:55

Kdyby to bylo venku, tak to není celoroční provoz a nebylo by to na uživení. A zakladatelka by musela mít svůj prostor, kde by se dalo hřiště kde postavit a musel by to být pozemek v zajímavé lokalitě.
Tak bych spíše viděla nápad spíše jako hernu pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová