Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, už dlouho dobu přemýšlím, že bych otevřela hřiště bez bot.Do své původní práce se už nevrátím a ani jako servírka nemohu s dítětem pracovat po nocích. Tak jsem se pto tento nápad nadchla a zajímalo by mě, zda je tady někdo kdo již podobné hřiště pro děti realizoval a mel by pro mě nějaké rady, nápady,…prostě cokoliv ![]()
Je to zajimavy napad
Jestli jsem to spravne pochopila
Bosa na hristi?
![]()
Já se přiznám, že to nějak nechápu - co si pod tím mám představit ![]()
@PajinkaT tak takové to hřiště není, nic zajímavého/zvláštního
..to nemyslím rýpavě
..myslela, jsem, že zakladatelka myslí hřiště venku bez bot? To jsem třeba neviděla
![]()
Tak já nevím jestli si to přestavuji dobře, ale vidím to jako nějákou místnost, kde budou různé prolézačky, skluzavky, míčky atd.. a tam si děti hrajou a kvůli hygieně si tam děti budou hrát bez bot? Myslím si to správně?
![]()
@Deníííí : Neberu to rýpavě
venku? Páni tak to mě ani nenapadlo..
to by bylo asi hodně zajímavé..
![]()
@PajinkaT píše:
@Deníííí : Neberu to rýpavěvenku? Páni tak to mě ani nenapadlo..
to by bylo asi hodně zajímavé..
![]()
no, ale zas by to muselo být zastřešené atd., spíš asi myslela to co si sem vložila..třeba u nich to ještě není ![]()
@tamata : U nás v městě je jen jedno, takže při špatném počasí je tam dost narváno..
Takže oni se uživí, ale asi je to i tím, že v okolí nic podobného není.
Hodně záleží na konkurenci v okolí…
Kdyby to bylo venku, tak to není celoroční provoz a nebylo by to na uživení. A zakladatelka by musela mít svůj prostor, kde by se dalo hřiště kde postavit a musel by to být pozemek v zajímavé lokalitě.
Tak bych spíše viděla nápad spíše jako hernu pro děti.