Hřiště na Dětském ostrově

36909
23.7.17 15:34

Hřiště na Dětském ostrově

Ahoj všichni!
Jmenované hřiště na pražském ostrově bylo uzavřeno po povodních v roce 2013. Povodeň to byla velká, ale i ze známých fotorafií - třeba tady : http://mcu.cz/news.php?… můžete vidět, že Dětský ostrov, na rozdíl od roku 2002, pod vodou nebyl (jsou vidět vrata komory nad vodou).
Praha slibovala, že hřiště znovu uvede do provozu, navezli kopec písku, ale tím to skončilo. Dosud se víc nestalo. Naši kluci bohužel mezitím skoro odrostli.
Nevíte někdo něco o jeho zprovoznění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
23.7.17 17:38

@M_Vladim
jo to by mne taky zajímalo, chodili jsme tam rady s detma, když jsme byli v centru. Klasika - lodicky na Vltave, zmrzka na Zofine, pak prejet privozem na Detsky ostrov a ted několik let prd a deti uz pomalu velke…

• Citovat
  • Upravit
9909
23.7.17 22:18

Cojsem zaslechla nekde na praze tv tak s tim budoi neco delat ale nevim kdy. planuji tam snad i restauraci. mozna bych napsala dotaz asi na magistrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
24.7.17 01:48
@petra79 píše:
Cojsem zaslechla nekde na praze tv tak s tim budoi neco delat ale nevim kdy. planuji tam snad i restauraci. mozna bych napsala dotaz asi na magistrat.

Plus primo na Mestskou cast Praha Smichov, kam katastralne ostrov patri…

• Citovat
  • Upravit
36909
24.7.17 08:28
@Hanka1 píše:
Plus primo na Mestskou cast Praha Smichov, kam katastralne ostrov patri…

Psal jsem na Magistrát. Neuznali za nutné mi odpovědět. Poprosil bych proto přítomné, aby to zkusili taky. Třeba si všimnou. :nevim:

Příspěvek upraven 24.07.17 v 13:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
24.7.17 12:39
@M_Vladim píše:
Psal jsem na Magistrát. Nuznali za nutné mi odpovědět. Poprosil bych proto přítomné, aby to zkusili taky. Třeba si všimnou. :nevim:

Co ten tvoj dotaz bez odpovedi rovnou smerovat na Magistrat? Ale jo zkusim to. Strasne radi s muzem chodíme do JazzDocku… :palec:

• Citovat
  • Upravit
36909
24.7.17 12:58
@Hanka1 píše:
Co ten tvoj dotaz bez odpovedi rovnou smerovat na Magistrat? Ale jo zkusim to. Strasne radi s muzem chodíme do JazzDocku… :palec:

JazzDock :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
26.7.17 23:14

Maji zacit s rekonstrukci v zari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36909
26.7.17 23:21
@petra79 píše:
:palec:… A ROK? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
27.7.17 09:01

@M_Vladim 2017

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36909
28.9.17 13:31
@petra79 píše:

Tak máme konec září a nic… :cert:
p. s. Můj názor je, že z tocho chtějí korzo s kavárnami. A co děti? :think: Vetkněte si je za klobrc, milá dámo!…A volby na krku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36909
1.10.17 22:22

Dneska jsem tam zase zašel. Prvího října (2017) a nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
2.10.17 00:33
@M_Vladim píše:
Tak máme konec září a nic… :cert:
p. s. Můj názor je, že z tocho chtějí korzo s kavárnami. A co děti? :think: Vetkněte si je za klobrc, milá dámo!…A volby na krku. ;)

Uprimne receno, v okoli moc deti není. Luxusni domy s luxus byty na nabrezi, tam tolik lidi nebude a lidi kolem Arbesaku jsou většinou snedci a ti to spis znici. Takze hriste by bylo koncipovano pro navstevniky Prahy s detma, takze vyuzitelnost maximalni od cervna do zari a mimo tuto dobu tak max skolky a skoly.

Takze z hlediska vyuzitelnosti pro tuto část Prahy je korzo s kavarnama celkem pochopitelne, staci se jen podivat na popularitu JazzDocku i jako restaurace bez jazzu a pak te luxrestaurace u mostiku.

nezbyva jen si zazpívat - a co deti? Mají si kde hrat…(skupina Katapult)

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
2.10.17 00:35

Jinak moje deti hriste na Detske ostrove obe milovaly a to vzhledem k množství zelene, parku a hrist v naší casti Prahy je vic nez dostatecne (Letna domov + prarodicu lokality Vítkov, lesopark pod Prazackou + park Židovské pece).

ještě ted vzpomina starsi, jak jsme loďkou na Opencard ze Strelecaku se nechali prevezt k Detskemu ostrovu a z Detskeho na naplavku…

• Citovat
  • Upravit
36909
2.10.17 10:04

S klukama jsme tam chodili často. Vždycky narváno… hřiště, pingpongové stoly, prolézačky. I z těch luxusních domů cizinci s dětma a chodily tam i cizinci návštěvníci Prahy.
Zajděte se podívat na dětslé hřiště na Kampu, Újezd, nebo do Františkánské zahrady - tedy když je počasí.
Samozřejmě lodičky… :jazyk:
Ovšem Jančík…ODS…Staršímu letos 18 a jde volit. ;) :mavam:

Příspěvek upraven 03.12.17 v 13:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová