Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj všem, nevím jestli tu někdo mou prosbu najde, ale třeba ano.
Dostala jsem od kamarádky hrneček s brčkem, které je ve žlutém víčku s takovou překlopkou proti kapání. Z odřeného nápisu jsem přečetla, nápis asi Lion Star Plastics. Tento hrneček nám moc vyhovuje, malý z něj pije sám. U ostatních pořád nechápe, že musí naklánět. Jenže ho používáne na čaj a je už zašlý a chtělo by to nový.
Kamarádka říkala, že ho koupila v Intersparu za asi 40,– Kč. Jenže oni už ho u nás nemají. No tak jsem chtěla poprosit, jestle máte v okolí Interspar a chodíte tam nakupovat, zda by jse mi ho některá nekoupila. Peníze pošlu předem, případně pošlu na mail fotku. Děkuju moc.
Ahoj veero,
jestli myslíš něco takového http://www.canpol.cz/…oducts81.htm tak tenhle hrníček mají v obchodech, kde prodávají značku Canpol Babies. Tak se zkus třeba mrknout do nějakého specializovaného mimi obchodu
Taky ho máme a taky musím koupit nový.
Fifík, super, ani jsem nedoufala, že si to tu někdo přečte.
Ten campolácký by mohl být ono. Ještě se tě zeptám, jestli je to vnitřní brčko ve stejné díře jako to horní. U toho mého jsou totiž ze spodní strany víčka otvory dva a když ho na:,–(ím do toho co je jakoby bokem od toho přímého otvoru, tak po převrácení neteče. Jde mi o to, že to tahám v kabelce a taky s tím malý dost hází, když se obsluhuje doma.
Jinak u nás to určitě nekoupím, ale hned to objednávám, jsi zlatá, dík!!!
Fifik, jenom technická - taky vám ten hrnek teče???? My ho máme taky a od začátku z něj voda prosakuje…asi nějak netěsní to nasazení brčka na víčko nebo co…prostě když jdeme ven a chci ho nést v tašce, stejně ho musím zabalit do utěrky a dát do pytlíčku, abych neměla všechny ostatní věci v tašce ulepený
. Je to jenom můj problém nebo to máš taky tak? Díky.
Jé holky, tak to jste mě zklamaly. Ten z toho sparu neteče. Tak moc doporučuju.
Tydno, díky
. Už jsem si myslela, že je to všechno v mojí neschpnosti správně hrnek smontovat…tak snad to se mnou není tak úplně zlý ![]()
Ahoj,
tak to brčko je ze dvou kousků a prostrkuje se jedním otvorem. Jinak hrnek nám tekl docela dost, ale částečně jsem to vychytala. Zjistila jsem, že je brčko moc dlouhé a když flašku zavírám, tak tím otáčením se brčko vysmekne ze správného místa, jakoby z toho ventilku. Tak jsem ho prostě o kousek ušmikla, sice se pití nedá vypít do poslední kapky, ale brčko zůstane tam, kde má, a flaška skoro neteče. A pořád lepší, když ta trocha zůstane na dně flašky než na dně kabelky, no ne?
Samozřejmě, že když se s ní štěrká nebo stojí hlavou dolů, tak trochu teče, ale když ji mám normálně postavenou v batohu nebo v kapse od kočáru, tak při běžném provozu je to OK.
Prosím o radu, jak dobře vymýt brčko, pokud do hrnečku dáte třeba čaj nebo vodu s džusem. Díky.
Já na to mám takový malý kartáček, jak je na lahve velký, tak to stejný, ale malinký ![]()
@kar-maa už jsem si vzpomněla
tady v té sadě je mají ![]()
http://detske-lahve.heureka.cz/…-a-kartacek/
@Verunecka289 píše:
@kar-maa už jsem si vzpomnělatady v té sadě je mají
http://detske-lahve.heureka.cz/…-a-kartacek/