Hrneček s brčkem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
327
25.2.07 09:41

Hrneček s brčkem

Ahoj všem, nevím jestli tu někdo mou prosbu najde, ale třeba ano.
Dostala jsem od kamarádky hrneček s brčkem, které je ve žlutém víčku s takovou překlopkou proti kapání. Z odřeného nápisu jsem přečetla, nápis asi Lion Star Plastics. Tento hrneček nám moc vyhovuje, malý z něj pije sám. U ostatních pořád nechápe, že musí naklánět. Jenže ho používáne na čaj a je už zašlý a chtělo by to nový.
Kamarádka říkala, že ho koupila v Intersparu za asi 40,– Kč. Jenže oni už ho u nás nemají. No tak jsem chtěla poprosit, jestle máte v okolí Interspar a chodíte tam nakupovat, zda by jse mi ho některá nekoupila. Peníze pošlu předem, případně pošlu na mail fotku. Děkuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1966
25.2.07 12:40

Ahoj veero,
jestli myslíš něco takového http://www.canpol.cz/…oducts81.htm tak tenhle hrníček mají v obchodech, kde prodávají značku Canpol Babies. Tak se zkus třeba mrknout do nějakého specializovaného mimi obchodu :wink: Taky ho máme a taky musím koupit nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
25.2.07 12:51

Fifík, super, ani jsem nedoufala, že si to tu někdo přečte.
Ten campolácký by mohl být ono. Ještě se tě zeptám, jestli je to vnitřní brčko ve stejné díře jako to horní. U toho mého jsou totiž ze spodní strany víčka otvory dva a když ho na:,–(ím do toho co je jakoby bokem od toho přímého otvoru, tak po převrácení neteče. Jde mi o to, že to tahám v kabelce a taky s tím malý dost hází, když se obsluhuje doma.
Jinak u nás to určitě nekoupím, ale hned to objednávám, jsi zlatá, dík!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
25.2.07 13:10

Fifik, jenom technická - taky vám ten hrnek teče???? My ho máme taky a od začátku z něj voda prosakuje…asi nějak netěsní to nasazení brčka na víčko nebo co…prostě když jdeme ven a chci ho nést v tašce, stejně ho musím zabalit do utěrky a dát do pytlíčku, abych neměla všechny ostatní věci v tašce ulepený :evil: . Je to jenom můj problém nebo to máš taky tak? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
25.2.07 13:18

Jano 24, teče taky…
A taky lepím se vším okolo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
25.2.07 13:29

Jé holky, tak to jste mě zklamaly. Ten z toho sparu neteče. Tak moc doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
25.2.07 13:30

Tydno, díky :D :D :D . Už jsem si myslela, že je to všechno v mojí neschpnosti správně hrnek smontovat…tak snad to se mnou není tak úplně zlý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
25.2.07 15:33

Ahoj,
tak to brčko je ze dvou kousků a prostrkuje se jedním otvorem. Jinak hrnek nám tekl docela dost, ale částečně jsem to vychytala. Zjistila jsem, že je brčko moc dlouhé a když flašku zavírám, tak tím otáčením se brčko vysmekne ze správného místa, jakoby z toho ventilku. Tak jsem ho prostě o kousek ušmikla, sice se pití nedá vypít do poslední kapky, ale brčko zůstane tam, kde má, a flaška skoro neteče. A pořád lepší, když ta trocha zůstane na dně flašky než na dně kabelky, no ne? :lol: Samozřejmě, že když se s ní štěrká nebo stojí hlavou dolů, tak trochu teče, ale když ji mám normálně postavenou v batohu nebo v kapse od kočáru, tak při běžném provozu je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta Fe
27.2.15 15:20

Jak udržujete brčko čisté?

Prosím o radu, jak dobře vymýt brčko, pokud do hrnečku dáte třeba čaj nebo vodu s džusem. Díky.

• Citovat
  • Upravit
3451
27.2.15 15:27

Já na to mám takový malý kartáček, jak je na lahve velký, tak to stejný, ale malinký ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
27.2.15 15:43

@Verunecka289 kdes ho sehnala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
27.2.15 16:09

@kar-maa jee to nevím, možná bude vědět @celipipka54 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
27.2.15 16:36

@kar-maa už jsem si vzpomněla :oops: tady v té sadě je mají ;)
 http://detske-lahve.heureka.cz/…-a-kartacek/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
27.2.15 22:02
@Verunecka289 píše:
@kar-maa už jsem si vzpomněla :oops: tady v té sadě je mají ;)
http://detske-lahve.heureka.cz/…-a-kartacek/
:palec: :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí