Hromadné nákupy v Carter's
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Hromadné nákupy v Carter's
Ahoj mamky, e-shop http://www.carters.com/ začal posílat i do česka, bohužel s clem a poštovným vychází poslání na nějakých 800,– Kč, což zní jako hrůza, ale kdybychom objednávaly najednou, už by se to snad dalo… Oblečení mají nádherné a v sekci „Special offers“ se dají nakoupit věci opravdu levně! Dejte vědět, která byste měla zájem a snad se nás najde víc
Ideálně Plzeňsko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@nykacek tyy jo parádní věcičky ale objednala bych si až v srpnu :/ ted jedem na dovču
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžu z vlastní zkušenosti říct, že oblečení téhle značky velmi kvalitní - holčička od nich měla bodýčka - ted už je zdědila 3. slečna a pořád jsou jako nová, bez žmolíků a s minimálním vyšisováním barvy ![]()
mám raodts že zasílají už i k nám - ještě by to chtělo nějaký kamenný obchod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vopičkaa jj, pár kousků jsem od nich už taky měla a jsou to fakt super věci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych se v srpnu pridala ale za postu nedam vic jak 80,–,cili by nas muselo byt deset…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych se moc ráda přidala, ale jsem z Vysočiny
.
Pokud by to šlo, samozřejmě bych připlatila za poštu po ČR i něco na víc za vyřizování atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky nejsem z plzně ale tady pošta je za 60 kaček pokud to nebude nic velkého, mě by to asi i přivezla segra-bydlí v Plzni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky co udělat FB skupinku nebo skupinku tady?? at je to ucelené ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dituleska - já na FB nechodím, přimlouvala bych se za skupinku tady prosím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nykacek je tu prosba o založení skupinky
tak zakladatelko šup at se pomalu může kupit objednávka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit