Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Vic nahoře nad pupíkem, to může být žaludek, třeba ti nesedlo nějaké jídlo, mně na to pomáhá napít se mléka, klidně půl litr.
Mlíko jo
to neutralizuje žaludeční šťávy, mně to dávala maminka, když jsem se trošku nalokala šampónu ve vaně a bylo to v pohodě ![]()
Já jsem jako malá pila každý den půl litr kozího mléka
, ale každýmu mléko nesedí, to chápu.
Já mám někdy krece po celým břichu a někdy nahoře no…zítra si půjdu koupit takový ty prášky proti bakteriím..@vcelka98
Anonym, jak jsi dopadla s tím břichem? Mám to od pondělí. Přisuzuju to stresu, ale přece jenom… V klidu jaks taks dobrý, ale při zvedání ze sedu žádná sláva. Občas mě to chytne i při chůzi. Z úterý na středu jsem měla úplně propadly břicho, dneska už dobrý, křeče se lepší. K Dr teď chodit nechci, když mi bylo špatně naposledy, poslala mě na testy na covid a zavřela na 10 dní do karantény. Držela bych dietu, kdyby to byl žaludek, ale tu si při výšce 170 cm a 50 kg nemůžu dovolit. Křeče mám právě kolem pupku, jde to do pravý strany a při stlačení to bolí, ale už nevyvolává křeče jako první den ![]()
@Verunna11 píše:
Anonym, jak jsi dopadla s tím břichem? Mám to od pondělí. Přisuzuju to stresu, ale přece jenom… V klidu jaks taks dobrý, ale při zvedání ze sedu žádná sláva. Občas mě to chytne i při chůzi. Z úterý na středu jsem měla úplně propadly břicho, dneska už dobrý, křeče se lepší. K Dr teď chodit nechci, když mi bylo špatně naposledy, poslala mě na testy na covid a zavřela na 10 dní do karantény. Držela bych dietu, kdyby to byl žaludek, ale tu si při výšce 170 cm a 50 kg nemůžu dovolit. Křeče mám právě kolem pupku, jde to do pravý strany a při stlačení to bolí, ale už nevyvolává křeče jako první den
Mému děcku začaly bolesti nad pupíkem, které se postupně přesunuly do pravého podbřišku.
Byl to akutní slepák. Na pohotovosti radili studený obklad, když nepomohlo, nemocnice.
@Verunna11 To by mohl být slepák, zvlášť, když to bolí při zmáčknutí a kolem pupíku. Dojdi si radši k doktorovi.
Taky jsem to tak měla a slepák. Určitě si nějak zajdi k Dr fakt.
Dobrý den, včera rano po snídani jsem dostala velké krece do břicha nahoře a kolem pupiku, vic nahoře, neslo mi jít ani na velkou, dnes už je to trosku lepší ale fur mám krece a někdy mám pocit jakoby mi něco tlačilo na konečnik a na vaginu, takový tlak…muže to být nadýmání?