Hrozné křeče v břiše nad pupíkem

Anonymní
10.9.19 17:56

Hrozne krece v brise

Dobrý den, včera rano po snídani jsem dostala velké krece do břicha nahoře a kolem pupiku, vic nahoře, neslo mi jít ani na velkou, dnes už je to trosku lepší ale fur mám krece a někdy mám pocit jakoby mi něco tlačilo na konečnik a na vaginu, takový tlak…muže to být nadýmání?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
77
10.9.19 18:24

Vic nahoře nad pupíkem, to může být žaludek, třeba ti nesedlo nějaké jídlo, mně na to pomáhá napít se mléka, klidně půl litr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76492
10.9.19 19:31

@vcelka98 ježiš, mléko né, spíš Rennie nebo k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
10.9.19 19:35

Mlíko jo :D to neutralizuje žaludeční šťávy, mně to dávala maminka, když jsem se trošku nalokala šampónu ve vaně a bylo to v pohodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76492
10.9.19 19:37

@vcelka98 tak já mám nadýmání po mléce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
10.9.19 19:46

Já jsem jako malá pila každý den půl litr kozího mléka :mrgreen:, ale každýmu mléko nesedí, to chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.19 19:48

Já mám někdy krece po celým břichu a někdy nahoře no…zítra si půjdu koupit takový ty prášky proti bakteriím..@vcelka98

• Citovat
  • Upravit
2984
19.12.20 17:17

Anonym, jak jsi dopadla s tím břichem? Mám to od pondělí. Přisuzuju to stresu, ale přece jenom… V klidu jaks taks dobrý, ale při zvedání ze sedu žádná sláva. Občas mě to chytne i při chůzi. Z úterý na středu jsem měla úplně propadly břicho, dneska už dobrý, křeče se lepší. K Dr teď chodit nechci, když mi bylo špatně naposledy, poslala mě na testy na covid a zavřela na 10 dní do karantény. Držela bych dietu, kdyby to byl žaludek, ale tu si při výšce 170 cm a 50 kg nemůžu dovolit. Křeče mám právě kolem pupku, jde to do pravý strany a při stlačení to bolí, ale už nevyvolává křeče jako první den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
19.12.20 17:28
@Verunna11 píše:
Anonym, jak jsi dopadla s tím břichem? Mám to od pondělí. Přisuzuju to stresu, ale přece jenom… V klidu jaks taks dobrý, ale při zvedání ze sedu žádná sláva. Občas mě to chytne i při chůzi. Z úterý na středu jsem měla úplně propadly břicho, dneska už dobrý, křeče se lepší. K Dr teď chodit nechci, když mi bylo špatně naposledy, poslala mě na testy na covid a zavřela na 10 dní do karantény. Držela bych dietu, kdyby to byl žaludek, ale tu si při výšce 170 cm a 50 kg nemůžu dovolit. Křeče mám právě kolem pupku, jde to do pravý strany a při stlačení to bolí, ale už nevyvolává křeče jako první den :nevim:

Mému děcku začaly bolesti nad pupíkem, které se postupně přesunuly do pravého podbřišku.

Byl to akutní slepák. Na pohotovosti radili studený obklad, když nepomohlo, nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5693
19.12.20 18:12

@Verunna11 To by mohl být slepák, zvlášť, když to bolí při zmáčknutí a kolem pupíku. Dojdi si radši k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
19.12.20 18:19

Taky jsem to tak měla a slepák. Určitě si nějak zajdi k Dr fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí