Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zamakej na vzdělání, sebeúctě, kámošky, koníčky.. asi jsi mladá? bolí to, ale svět jde dál..
@Anonymní píše:
Ahoj, jak jste se vyrovnali s rozchodem? Hrozně sem ho milovala a moc mě to bolísem zničená…
Tři dny jsem nemohla jíst a spát, pak jsem se totálně ožrala a další den jsem místo zlomeného srdce řešila kocovinu ![]()
Netvrdím, že to hned přestalo bolet a už vůbec netvrdím, že se máš taky opít, to v žádném případě. Já to měla jako takový symbolický konec, protože mi ani nesdělil, že se mnou skončil ![]()
Ale bolelo to fakt dlouho a musela jsem si hlavu přeprogramovat na nový smysl života. Začala na sobě makat, cvičit, meditovat, zútulňovat byt…
S prvním jsem se vyrovnávala těžko, vraceli jsme se k sobě, a zase odcházeli asi 3× ale asi mi to pomohlo se od nějemočně pomalu odpoutat…ale nejhorší je když tě někdo vyghostuje…zmizí aniž by ti řekl ahoj…s tím se asi srovnávám i po 15 letech špatně a kdybych toho b.ba potkala tak mu dám pořádnou facku ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, jak jste se vyrovnali s rozchodem? Hrozně sem ho milovala a moc mě to bolísem zničená…
Rozchod nemůže bolet. Nebo ruka, noha, záda?
@Eustress píše:
Ale může bolet. Může člověku být fyzicky zle, zvracet, nemoc vstát ani z postele.
Bohužel musí pomoct čas, zaměřit se na něco jiného a taky časem najít to co bylo na bývalém špatně.
Drž se. Bude lépe
Mě tenkrát hodně pomohlo že jsem se naučil číst. Tak od té doby čtu.
Na to je jediný lék, čas. Uvědomovat si, proč už nemůžete být spolu. Že to je cesta opět k tvé radosti (i jeho). Snažit se zaměstnávat, zabavit. Jednoho dne pak přijde ten pocit, kdy se s ním budeš moct definitivně rozloučit a pokračovat ve vztahovem životu dal. Vydrz ![]()
@Eustress píše:
Z tebe asi psycholog nebude ![]()
Psycholožka, čas, koníčky. Poté jsem potkala mnohem kvalitnějšího partnera a všechen smutek byl pryč. Věta „on za to nestal, potkáš lepšího“ je pravdivá. I když to teď tak nevidíš.
Tak tohle vzdycky boli, ale dobrou zpravou je, ze to nebude bolet naporad…temer kazdy si tim prosel a temer kazdy nasel casem nekoho o moc lepsiho…ale ta faze smutku, se bohuzel nijak preskocit neda, je to prirozene.. Hodne mi pomahala fyzicka aktivita, tenkrat jsem zacala jezdit na kole a vzdycky jsem jela do kopce uplne na doraz, ze uz jsem nemohla a malem zkolabovala
A to ti pomuze na chvili ty myslenky odpoutat…a kazdym dnem je to lepsi a lepsi. Chlap se da vzdycky nahradit
A pokud te opustil, nebyl ten pravy, s tim nic neudelas.
Ahoj, jak jste se vyrovnali s rozchodem? Hrozně sem ho milovala a moc mě to bolí
sem zničená…