Hrozně mě bolí rozchod

Anonymní
19.4.23 21:43

Hrozně mě bolí rozchod

Ahoj, jak jste se vyrovnali s rozchodem? Hrozně sem ho milovala a moc mě to bolí :,( sem zničená…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24818
19.4.23 22:19

Zamakej na vzdělání, sebeúctě, kámošky, koníčky.. asi jsi mladá? bolí to, ale svět jde dál..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.23 00:18
@Anonymní píše:
Ahoj, jak jste se vyrovnali s rozchodem? Hrozně sem ho milovala a moc mě to bolí :,( sem zničená…

Tři dny jsem nemohla jíst a spát, pak jsem se totálně ožrala a další den jsem místo zlomeného srdce řešila kocovinu :oops:
Netvrdím, že to hned přestalo bolet a už vůbec netvrdím, že se máš taky opít, to v žádném případě. Já to měla jako takový symbolický konec, protože mi ani nesdělil, že se mnou skončil :cert:
Ale bolelo to fakt dlouho a musela jsem si hlavu přeprogramovat na nový smysl života. Začala na sobě makat, cvičit, meditovat, zútulňovat byt…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.23 00:39

S prvním jsem se vyrovnávala těžko, vraceli jsme se k sobě, a zase odcházeli asi 3× ale asi mi to pomohlo se od nějemočně pomalu odpoutat…ale nejhorší je když tě někdo vyghostuje…zmizí aniž by ti řekl ahoj…s tím se asi srovnávám i po 15 letech špatně a kdybych toho b.ba potkala tak mu dám pořádnou facku :zed:

• Citovat
  • Upravit
Eustress
20.4.23 00:47
@Anonymní píše:

Rozchod nemůže bolet. Nebo ruka, noha, záda?

• Citovat
  • Upravit
1938
20.4.23 02:59
@Eustress píše:

Ale může bolet. Může člověku být fyzicky zle, zvracet, nemoc vstát ani z postele.
Bohužel musí pomoct čas, zaměřit se na něco jiného a taky časem najít to co bylo na bývalém špatně.
Drž se. Bude lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35822
20.4.23 07:12

Čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
20.4.23 12:31

Mně pomohlo pořízení pejska, přátelé a čas :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
20.4.23 12:35

Mě tenkrát hodně pomohlo že jsem se naučil číst. Tak od té doby čtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30715
20.4.23 13:58

Na to je jediný lék, čas. Uvědomovat si, proč už nemůžete být spolu. Že to je cesta opět k tvé radosti (i jeho). Snažit se zaměstnávat, zabavit. Jednoho dne pak přijde ten pocit, kdy se s ním budeš moct definitivně rozloučit a pokračovat ve vztahovem životu dal. Vydrz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30715
20.4.23 13:59
@Eustress píše:

Z tebe asi psycholog nebude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snowie23
20.4.23 14:20

Psycholožka, čas, koníčky. Poté jsem potkala mnohem kvalitnějšího partnera a všechen smutek byl pryč. Věta „on za to nestal, potkáš lepšího“ je pravdivá. I když to teď tak nevidíš.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
20.4.23 19:22

Tak tohle vzdycky boli, ale dobrou zpravou je, ze to nebude bolet naporad…temer kazdy si tim prosel a temer kazdy nasel casem nekoho o moc lepsiho…ale ta faze smutku, se bohuzel nijak preskocit neda, je to prirozene.. Hodne mi pomahala fyzicka aktivita, tenkrat jsem zacala jezdit na kole a vzdycky jsem jela do kopce uplne na doraz, ze uz jsem nemohla a malem zkolabovala :lol: A to ti pomuze na chvili ty myslenky odpoutat…a kazdym dnem je to lepsi a lepsi. Chlap se da vzdycky nahradit :kytka: A pokud te opustil, nebyl ten pravy, s tim nic neudelas.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky